Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4759 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki. Taigi man iškilo problema, phpmyadmine su gm redagavimu. Mano problema tokia - aš pvž kai įjungiu XAMPP programą įeinu, localhost/phpmyadmin ir pvž, kad pajėmus tapatį sargo kopijos gamemodą, nesvarbu koks, tarkim noriu redaguot savo acc ten dasidėt ko nors ar pasikeist, pvž yra XP : 5000 ir tarkim aš noriu pasidaryt 100000, norint redaguot tai reikia ant to skaičiaus paspausti ir tiesiog pakeisti jį. Bet man neina redaguoti jo, einu pvž players > ten yra Name, XP, Money, ir pnš noriu paspausti , spaudžiu ant tų skaičių tai man tik pažymi ir viskas neina išvis redaguot, neina acc ištrint, nieko. Kame čia problema? Už pagalbą tikrai nepagailėsiu kiekvieną dieną po REP.

Atnaujinta 2013.07.06

UP, kelių į viršų problemos niekaip neina išspresti, bet pamačiau dar vieną dalyką, kai įjungiu pvž table Players ar ten dar kokią kitą viršuje rašo tokį užrašą : This table does not contain a unique column. Grid edit, checkbox, Edit, Copy and Delete features are not available.

Dėkoju už pagalbą, tiem kas padės ir tikrai nepagailėsiu kiekvieną ar kas antrą dieną paspausti po žalia + REP.

Redaguota , nario WronG-

Kai kuriose PMA versijose paspaudimas dukart neveikia. Pabandyk paspausti ant norimos redaguoti eilutės kur bus "edit" (pieštuku paveksliukas).

Man išvis kai yra tarkim mano ACC eilutė ten - Nick, XP, Money ir t.t jos net neina pažymėt, tuo labiau redaguot kažkaip. Yra edit, bet nėra jokio pieštuko jį paspaudus, išmeta , kad redaguočiau tą visą Players, nu ten pakeist INT, VARCHAR Visokius ir pnš.

(redaguota)

UP, kelių į viršų problemos niekaip neina išspresti, bet pamačiau dar vieną dalyką, kai įjungiu pvž table Players ar ten dar kokią kitą viršuje rašo tokį užrašą : This table does not contain a unique column. Grid edit, checkbox, Edit, Copy and Delete features are not available.

Dėkoju už pagalbą, tiem kas padės ir tikrai nepagailėsiu kiekvieną ar kas antrą dieną paspausti po žalia + REP.

Redaguota , nario WronG-

Rasoma kad lenteleje turi buti unikalus laukas, t.y. laukas kurio yrasas niekada negali kartotis, dazniausiai naudojama id (registracijos id) tiesiog jeigu neturi dar tokio laukelio sukures, sukurk ji, uzdek kad jis yra unikalus ir uzdek auto increment t.y. jis visa laika kai ka nors naujo irasysi i mysql jis automatiskai dides. O jeigu toki laukeli jau turi tai paspausk mygtuka kad jis yra unikalus ir viskas.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4759 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...