Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).
Mes laikomės BDAR (Bendrojo Duomenų Apsaugos Reglamento) ir neteikiame jokios informacijos projektų/serverių administracijai apie narių parduodamus projektų/serverių turtus.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4351 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Koks skirtumas tas whois? Man jie nereikalingi ir fsio. tas whois man nieko neduoda. Kas turi accounta su domenais tas ir savininkas. Neperki, neteršk temos.

Aš temos neteršiu, tiesiog noriu gauti informacijos, o jeigu tu jos nenori suteikti, tai kokio velnio išviso tuos domenus pardavinėji? Sakai whois nieko nereiškia? Duodu pavyzdį: Seniau mano serverio domenas buvo taip pat tarp hostingas.in ir aš jį norėjau persikelti į iv.lt, tačiau buvo viena problema, whois buvo ne mano, tai vargau mažiausiai savaitę, kol normaliai man perrašė whois ir domeną galėjau persikelti kur noriu ir tapti oficialus jo savininkas. Per tą laiką domenas vos nenuėjo į karantiną. Aš ir nesakau, kad tu bandai apgauti žmones ir kai jie iš tavęs nupirks tu atsiimsi domenus, bet supranti noriu suteikti informacijos, kad tokių dalykų išvengtų kiti žmonės. :) Redaguota , nario Inv1s
  • Teigiamai 3
  • Neigiamai 1

logo.png

Aš temos neteršiu, tiesiog noriu gauti informacijos, o jeigu tu jos nenori suteikti, tai kokio velnio išviso tuos domenus pardavinėji? Sakai whois nieko nereiškia? Duodu pavyzdį: Seniau mano serverio domenas buvo taip pat tarp hostingas.in ir aš jį norėjau persikelti į iv.lt, tačiau buvo viena problema, whois buvo ne mano, tai vargau mažiausiai savaitę, kol normaliai man perrašė whois ir domeną galėjau persikelti kur noriu ir tapti oficialus jo savininkas. Per tą laiką domenas vos nenuėjo į karantiną. Aš ir nesakau, kad tu bandai apgauti žmones ir kai jie iš tavęs nupirks tu atsiimsi domenus, bet supranti noriu suteikti informacijos, kad tokių dalykų išvengtų kiti žmonės. :)

Pirma karta girdžiu kad whois neduoda perkėlti domeno.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4351 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai

• Sukurti naują...