Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4361 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Svarbi informacija:

Sveiki, visi man buvo iskilus bieda 2013-04-23 Kazkas atsitiko su maitinimo bloku man jis vis isijungyviedavo ir isijunginiedavo

Bet as, viska darau, per naujo as turejau GTA-LVG.lt projekta bet Albertas mane Mete mes susitarem

Su juo jeigu kas pirks admin/vip gaus jis 50% Litu bet, 1 diena buvo kad baigesi hostas

As,gavau 10lt jam sumokejau 2menesem hostinga, bet 2013-05-18 Jis man parase

Tu pats metei mane tada jau, galime sakyti GTA-LVg.lt zlugo bet as nusprendziau nauja projekta daryti

Svarbi informacija NR2:

Dabar, bus ieskomi 3 priziuretojai ir 1 DPKT Narys tada, bus viskas geraj

Ir bus ieskomu dar daugiau visiu nariu

Svarbi informacija NR3:

Jeigu tu esi web'eris ir turi web'a su .lt galune pakviesk i skype: a-z-0-9-6-4

Jeigu kas pirks admin/vip ar kazka gausi tu 50% litu. Sekmes.

Aprasau trumpai Musiu SanFierro Life Sito projekto GameMode [GM] Yra platintas, Bet tiek to mes ji

Editinam ir noriu pasidalinti su jumis Dabar, Serveris mapinamas kiekviena diena,

Miela ir nuobodziai ir su laime, Bet del projekto reikia stenktis, Nes mes ji norime pradeti

testis Tiek to galite ,manyti kad eilinis As nusprendziau esu [DPKT] Neduosiu xp, Kaip patis

usikels apklausiu ir duosiu, Direktoriu veliau kaip bus svetaine pildys visas skiltys, Pinigu

nedaliname max duodam pinigu 10k jeigu zaidejui kartais, Dinksta, Bet taj retai Serveris yra

gana rupestingas ir linksmi administratoriai, Noriu ji pristatyti kaip legenda.

Serverio zemelapis: fe2576ae430258bead7ab96fbd894f6d349.jpg

Serverio Rekordas buves: 14

Serverio Administracija linksma

Sitas serveris startavo: 2013-05-23

Visi, zmones buvo istrinti ir pradedam per naujo.

Serverio pavadinimas: s2.justhost.lt:7755

Serverio darbai su pakvietimais:

Policijos Departamentas

Medikai

Mechanikai

Taksistas

Radistai

Kareivines

S.W.A.T Burys

Kontrobandininkai

Grove Street Familez Gauja

Cosa Nostra Mafija

F.T.B Burys

Serverio Administracijos Vardai

Savininkas

Pukas_Kalasas

Mano pasiekimai.

GTA-LVG.lt Buves - Savininkas. Su Supergames.lt Jau -1Metus. Surinkes Rep'U Ant Supergames - 50Rep. Paplatines GameModu neplatintu - 94 Sukures Serveriu pragyvuojusiu bent 3Savaites: 179,

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4361 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...