Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4765 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki,

Tai gi neturėdamas ką veikti nusprendžiau kas ką sumappinti, sumapinau degaline paprastą, bet kas norės galėsiu duoti

:)

Vertinam 30min. Darbą

:D

P.S. Čia kur dūmai yra nekreipkit dėmesio čia tik pas mane taip rodys.

:)

977c6056b905011fa55f206ed28c766d334.png

45857945bd5fd990d253eb8676ccd9ea658.png

1d2446ccdaef8c88b91243d7e1bfcad421.png

97e4db46d8928b35efe57f739de5225c407.png

3b7d2739cbaefa603faec4c3841b22b0231.png

Redaguota , nario Anonymous_Broo

Esu padėjas ant tokiu žmonių kurie vaidiną kitais prie laido, o gerbiu tuos kurie suprantą tuos žodžius...

Parodyk klaidas:)

Spindi todėl nes pas mane enb( jei dar žinai kas yra toks... )

Visu pirma pas tavęs yra ne enb o tik particles.txd pakeistas žmogau.. Visu antra klaidos: Shbby wall išėjusios i gatvės ribas, gatvės stulpelių perdaug ir kaikurios išėjusios į gatvę, toliau iš degalinės rūksta dūmai, o tiksli dūmų šaltinio vieta nežinoma.. Mokykis iš savo klaidų. Jaigu čia bandai jau pavaidinti axuel prieš mane tai geriau net nebandyk, nes būsi nuleistas į žymiai mažesni lygi negu dabar tu esi vaikyti.

(redaguota)

Visu pirma pas tavęs yra ne enb o tik particles.txd pakeistas žmogau.. Visu antra klaidos: Shbby wall išėjusios i gatvės ribas, gatvės stulpelių perdaug ir kaikurios išėjusios į gatvę, toliau iš degalinės rūksta dūmai, o tiksli dūmų šaltinio vieta nežinoma.. Mokykis iš savo klaidų. Jaigu čia bandai jau pavaidinti axuel prieš mane tai geriau net nebandyk, nes būsi nuleistas į žymiai mažesni lygi negu dabar tu esi vaikyti.

Visų pirma pas mane yra effect jei dar žinai tokius :) Vaikeliukas tik tu kad vadini kitus vaikus norėdamas čia pasivaizduoti vyru.. :)

Be to nematai kas po nuotrauką yra parašytą kad dūmus rodo tik pas mane tokius nes yra effect pakeisti, o ten angą vinteliatoriaus ;)

Redaguota , nario Anonymous_Broo

Esu padėjas ant tokiu žmonių kurie vaidiną kitais prie laido, o gerbiu tuos kurie suprantą tuos žodžius...

Visų pirma pas mane yra effect jei dar žinai tokius :) Vaikeliukas tik tu kad vadini kitus vaikus norėdamas čia pasivaizduoti vyru.. :)

Be to nematai kas po nuotrauką yra parašytą kad dūmus rodo tik pas mane tokius nes yra effect pakeisti, o ten angą vinteliatoriaus ;)

Tai davai agirdi jaigu nori galim sueit į skype kokia pakalbėsim vyriškai jaigu nori. :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4765 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...