Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4358 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

e274363078cd57ffc1d9c5f7c09b05912.png

Sveikučiai ;D Tiesiai šviesiai - Aš esu Renaldas, trumpiau Renas... Turbūt daugelis mane pažįstate kaip SA:MP projektu įkūrėja .. ;D

Man yra 19 metų. Turbūt keista, kad aš dar sėdžiu prie to SA:MP ir vis bandau į kurti kažką? Atsakymas - Koks skirtumas koks amžius? Svarbiausiai tai, kad žmogus nori mokintis kažko... siekti... O ne kaip kiti " freeposteriai " pro foruma svaidytis pranešimais, duosiu pavyzdį kaip " .Aurimas` " - legendinis freeposteris.

Turbūt klausimas iš kur aš,ir kaip čia atvykau? Hmm.. Aš esu iš kretingos ( pusiau ) arčiau Klaipėdos gyenu, bet žadu vasara skristi iš Lietuvos į Anglija... O kaip čia aš atsidarau? Atsiradau atrodo 2010~2011 metais čia... Bet tiesiog nebuvo reikalo čia būti ir nebuvau aktyvus, o kadangi įsitraukiau į SA:MP'a kaip - Skripteris, tai tenka pasilankyti ;D

Man rodos čia užteks, bent tiek

;)

• Teigiamai 4

Guess who's back

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4358 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...