Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4394 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Tai, ką moki gero? ( mappinti/scriptinti/webinti )? Ar tik pastumti su kitų pagalba? :|

Moku stūmti ant tų kurie bando primesti didžius maperius. Ir šneka eina ne apie mane, o apie tave. Žmonės kuria, tu pasakai nuomonę, o jei būtai protingas, savo pamastymus pasiliktai sau. Bet kadangi dar neneša tavo protelis tiek, tai taip ir gaunasi. Nedarau Off-topic'o, nenusileisiu iki 13-mečių paauglių lygio. :) Geriau tegul žmonės vertina darbą, o ne skaito tavo kvailus komentarus.

Moku stūmti ant tų kurie bando primesti didžius maperius. Ir šneka eina ne apie mane, o apie tave. Žmonės kuria, tu pasakai nuomonę, o jei būtai protingas, savo pamastymus pasiliktai sau. Bet kadangi dar neneša tavo protelis tiek, tai taip ir gaunasi. Nedarau Off-topic'o, nenusileisiu iki 13-mečių paauglių lygio. :) Geriau tegul žmonės vertina darbą, o ne skaito tavo kvailus komentarus.

Vadinasi nieko nemoki, o tik atėjęs ahuėlini. Apgailėtinas esi.

Tau tik taip atrodo, kad jis yra beprasmis freepostintojas, dėja, jis ištiesu yra tikrai geras mapperis, tiesiog tu dar nematei jo mapp darbų. Męs pasakome tokiems mapperiams visa teisybę apie mapp darba, todėl, kad galėtu mokytis iš savo klaidų ir t.t Nu žodžiu, kam nepatinka teisybė, tiesiog susideginkit.

(redaguota)

Vadinasi nieko nemoki, o tik atėjęs ahuėlini. Apgailėtinas esi.

Moku, nemoku, tai mano reikalas. O tu ką moki? Kritikuot kitus? Idiotas visiškas esi jei manai, jog konkuruot gali tik samp'o map'ais, skriptais. Jei tavo gyvenimas sukasi tik aplink apie mapp'us tai nereiškia, kad visi turi būti toki patys, kurti taip pat gražiai (ar negražiai). Jis prašė visų nuomonės, o tu savo debiliškus komentarus kaip ir daugumoje temų rašai. Na gal kada užaugsi ir suprasi, kad ne visi gimsta mokėdami. Šiame mape viskas tvarkinga ir gražu, nieks nemirga.

Apie mane: aš metęs samp'ą ir vapšie prie ko čia aš? Aš rašau apie tavo tusčia galvą ir tavo komentarus, o ne apie save ir ką aš moku. Jei ir mokėčiau kažką geriau nei kiti, tikrai tuo nesigirčiau, nes čia idiotų savybė.

Redaguota , nario Arijus95

Moku, nemoku, tai mano reikalas. O tu ką moki? Kritikuot kitus? Idiotas visiškas esi jei manai, jog konkuruot gali tik samp'o map'ais, skriptais. Jei tavo gyvenimas sukasi tik aplink apie mapp'us tai nereiškia, kad visi turi būti toki patys, kurti taip pat gražiai (ar negražiai). Jis prašė visų nuomonės, o tu savo debiliškus komentarus kaip ir daugumoje temų rašai. Na gal kada užaugsi ir suprasi, kad ne visi gimsta mokėdami. Šiame mape viskas tvarkinga ir gražu, nieks nemirga.

Apie mane: aš metęs samp'ą ir prie vapšie prie ko čia aš? Aš rašau apie tavo tusčia galvą ir tavo komentarus, o ne apie save ir ką aš moku. Jei ir mokėčiau kažką geriau nei kiti, tikrai tuo nesigirčiau, nes čia idiotų savybė.

LOL ČIA INTERNETAS :DDD Mano visas gyvenimas sukasi tik apie mappus? Ką tu gali apie mane spręsti, jei manęs net nežinai, nesi matęs ar bendravęs?:DDDDD darbo įvertinimas buvo, nepergyvenk. Tai ką tu čia veiki tuomet, jei metęs sampą?

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4394 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...