Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4834 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki žmonės, norėjau jūms pasakyti... Dabar užsūke į SuperGames.LT matome serveriu pavadinimus nuėje į tėmą matome: Sw, atsidare naujas srw duosime vipa ir drk gal ir admina srv ip:............

tikimes rokordo. Arba pvz: Tlife true life modifikacija kas joje o gi nieko, modifikacija ira gera, bet ji jau platinta jie sugeba tik užrašus pakeist daugiau nieko, taipat kaip ir dauguma serveriu, dabar serveriu normaliu yra 6 kuriuos aš žinau iš čia SuperGames.Lt serveriai, ir taip jau jie atsibode tie platinti vaikai kuria serverius, kad užsidėtu Admina, vipa direktoriu nuspipirktu hostą, vietoje hosto jie galėtu nuspipirkti pvz: saldainiu ar dar kažko. Aš neskaičiuoju jų pinigų, bet sakau tiesą, todėl nustokite kurti serveri ir manau perskaitete viską ką norėjau parašyti ir supratote minti, todėl labai jūsų prašau nekurkite tu eiliniu serveriu, o geriau taip ką nusipirkite, nes tie serveriai gadiną SA-MP vardą kuris jau yra seniai sugadintas, bet mes ji galėtume ištaisyti, bet tik prireiktu vaikų supratingumo, ačiu, kad skaitėte, atsiprašau už rašybos klaidas nes greitia rašiau.

(redaguota)

Visus pakomentavusius galėčiau pasiusti toli, bet tai nieko nereikštu tesiog jūs esat beviltiški ir nesuprantat minties, todėl jūsų nuomonė man tampa nebeidomi, ir nežadu aš čia labai gražiai ir be gramatiniu klaidų rašyt ne kokia LT pamoka.

Aš supraantu viską nebe mažas esu ;D *Myliu SuperGames.lt* ,kad 15metų bet ne glušas

Bet kiti nesupranta ,kad patys nekurdami ,o ištrauke nieko nepasieks

Redaguota , nario Jayz_Nuton

Sveiki žmonės, norėjau jūms pasakyti... Dabar užsūke į SuperGames.LT matome serveriu pavadinimus nuėje į tėmą matome: Sw, atsidare naujas srw duosime vipa ir drk gal ir admina srv ip:............

tikimes rokordo. Arba pvz: Tlife true life modifikacija kas joje o gi nieko, modifikacija ira gera, bet ji jau platinta jie sugeba tik užrašus pakeist daugiau nieko, taipat kaip ir dauguma serveriu, dabar serveriu normaliu yra 6 kuriuos aš žinau iš čia SuperGames.Lt serveriai, ir taip jau jie atsibode tie platinti vaikai kuria serverius, kad užsidėtu Admina, vipa direktoriu nuspipirktu hostą, vietoje hosto jie galėtu nuspipirkti pvz: saldainiu ar dar kažko. Aš neskaičiuoju jų pinigų, bet sakau tiesą, todėl nustokite kurti serveri ir manau perskaitete viską ką norėjau parašyti ir supratote minti, todėl labai jūsų prašau nekurkite tu eiliniu serveriu, o geriau taip ką nusipirkite, nes tie serveriai gadiną SA-MP vardą kuris jau yra seniai sugadintas, bet mes ji galėtume ištaisyti, bet tik prireiktu vaikų supratingumo, ačiu, kad skaitėte, atsiprašau už rašybos klaidas nes greitia rašiau.

Pagal jo rašysena ir pnš. ir nepasakyčiau kad nera jau toks suauges

Mirti- tai niekis, baisu negyventi.

Matai gerą ėjimą, pabandyk surasti dar geresnį.

Gyvenimas tarsi šachmatų partija, keičiasi su kiekvienu ėjimu.

Blogas planas geriau negu jokio plano.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4834 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...