Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4815 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Štai, vieną dieną kai man mėtė labai dont send'us sugalvojau tokį paprastą sprendimą lengvesniam klaidos suradimui, taip sakotme jog daug eilučių ir reik ieškoti... opapa...

Nes man jokie {} pluginai nepadėjo, na čia pats šį dalyką sugalvojau, na nežinau gal kažkas jau taip darė, bet man čia mano ūnikalus būdas biggrin.png

Tarkime prie vsų includes prirašome #include <Klaida>

Jaigu prirašysite viršuj jus iškarto užskaitys jog nėra includės "Klaida"

Gerai, ištrinam includės tikrinimą tą, einame kokiomis 200 eilučių žemiau, vėl dedam, vėl jaigu viskas gerai tose 200 eilučių mes jums error kad nėra includės, na ir vėl einam kokias 200~300 eilučių žemyn, vėl dedame tą tikrinimą, ir taip dedam tol kol išmes Dont'Send, tuomet jau kai išmes dont dend žinokite kad tuose 200 eilučių kažkur yra toji klaida, tuomet pasižiūrėkite, gal rasite ją, pabandykite prisiminti ką čia darėte paskutinį kartą.

Autorius - -PAWNED-

Padėjau ? +REP

Redaguota , nario - Ern'Update
  • Teigiamai 3

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4815 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...