Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5944 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,

štai sukūriau, admin pack'ą pritaikytą public serveriams, žinau, kad tokių packų prikimštas visas labusų portalas, tačiau manau mano kažkiek skirsis, ir nebus absioliučiai jokio lago, na taigi pradedam:

Modifikacijos įdiegtos admin pack'e:

AmxModX 1.8.1

MetaMod

Booster

dProto 4.0.3

Pluginai įdiegti šiame pack'ę

VIPpart1.amxx // VIP pluginas

VIPpart2.amxx // VIP pluginas

VIPpart3.amxx // VIP pluginas

admins_online.amxx // Rodo kas admin online, nuotrauka Cstrike papkeje.

hpk.amxx // Ispiria is serverio zmones tie kas turi daugiau negu 95latency

stats_display.amxx // Apacioje rodo tavo ranka, nereik rasyti /rank

weaponicon.amxx // Sone rodo tavo ginkla

headshot_deluxe.amxx // Parases /hs pamatai kas kiek padare HS

amm.amxx // Parasai /away iseini i spectatorius, rasai /back grizti, taip pat matai kas prisijunge.

backweapons.amxx // Ant nugaros buna tavo first gun

ad_manager.amxx // Pasirasyk savo reklama adverstim.ini faile, configs folderyje

automatic_knife_duel.amxx // Gali iskviesti zmogu i 1vs1 knife dvikova

galileo.amxx // Naujausia votemap sistema

Aprašymas

Šitą pack'ą krupščiai stengiausi, daryti populiarų, taip pat krupščiai rinkau pluginus, kuriuos geriau ir tinkamiau pritaikyti packui, dėjau realite hlguard'a vien dėl to, kad jums bent sumažintų serverio prižiūrėjimo buklę, nereikės jaudintis dėl tų aimų, ir kitokių kodų. Manau, su šitu packu galėsiu tęsti savo karijėra.

P.S Dabar kūriu Admin pack Zombie Plauge, taip pat dėsiu visus reikalingus pluginus, jetpack+bazook'ą ir kt.

Parsisiuntimas

Failai.in - http://failai.in/show/F/888DFF726/Admin_pack_public_v35_by_silenn.rar

Slaptažodis:

special-for-labusai

dėkui už dėmesį.

Kūriu visokius admin pack'us, visiškai nemokamai, rašot man až kokio packo norite su visa informaciją.

Kūriu visokius tinklapius, visiškai nemokamai, jūs mokate už hostingą, rašot man až kokio tinklapio norite ir apie ką jis (visa informaciją)

Tai tiek. :)

Na nova, tu pats belekiek pridėjas savo pack'ę "Admin pack public by SuperNova" jei apie tave kalbu.

O plius čia mažai pluginų, visi kiek yra svarbiausi, kad būtų votemap, tie 3pluginai tik 1 VIP pluginas, tad manau viskas čia čiki piki. :)

Kūriu visokius admin pack'us, visiškai nemokamai, rašot man až kokio packo norite su visa informaciją.

Kūriu visokius tinklapius, visiškai nemokamai, jūs mokate už hostingą, rašot man až kokio tinklapio norite ir apie ką jis (visa informaciją)

Na nova, tu pats belekiek pridėjas savo pack'ę "Admin pack public by SuperNova" jei apie tave kalbu.

O plius čia mažai pluginų, visi kiek yra svarbiausi, kad būtų votemap, tie 3pluginai tik 1 VIP pluginas, tad manau viskas čia čiki piki. :)

Visi partai naudoja labai daug resoursu,naudok 1 vip ! isimk tuos knife_duel

Didžiausias žaidimų forumas Lietuvoje - http://www.supergames.lt/

Na dėkui už jūsų kritiką, laukite mano naujo Zombie Plauge admin pack'o o paskiau tūrbųt tobulinsiu, arba kūrsiu su kitu modu.

Esu naujokas, pradedantysis tad žinote dįrbų ilgai. :)

taip tiesa, dėkoju, kad ištaisėte. :)

Tiesa sakant nežinau kaip dėl booster. :(

Corno labai tau ačiū.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5944 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...