Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5949 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,

perku gerą ir be jokių defektų Sony PSP, reikia kad būtų su atminties kortelę, bent iki 3-4gb. taip pat, kad būtų atrištas, ir veiktu be jokių nesamonių.

Man nereikia:

Jokių ausinių, kolonėlių ir kitokių pribumbasų už kuriuos reiktų paploti pinigus.

Tačiau man reikia:

Kad būtų USB laidas prisijunkti i kompą ir įmesti keletą žaidimų, taip pat norėčiau įdėklo bet nebūtina, o kaipgi be Baterijos ir įkrovėjo? Nepamirškite ir jo. Tai tiek, laukiu jūsų žinučių.

Rašome tik skype: SiLENN1998

Kūriu visokius admin pack'us, visiškai nemokamai, rašot man až kokio packo norite su visa informaciją.

Kūriu visokius tinklapius, visiškai nemokamai, jūs mokate už hostingą, rašot man až kokio tinklapio norite ir apie ką jis (visa informaciją)

Tai tiek. :)

Sveiki,

perku gerą ir be jokių defektų Sony PSP, reikia kad būtų su atminties kortelę, bent iki 3-4gb. taip pat, kad būtų atrištas, ir veiktu be jokių nesamonių.

Man nereikia:

Jokių ausinių, kolonėlių ir kitokių pribumbasų už kuriuos reiktų paploti pinigus.

Tačiau man reikia:

Kad būtų USB laidas prisijunkti i kompą ir įmesti keletą žaidimų, taip pat norėčiau įdėklo bet nebūtina, o kaipgi be Baterijos ir įkrovėjo? Nepamirškite ir jo. Tai tiek, laukiu jūsų žinučių.

Rašome tik skype: SiLENN1998

Nelabai tinkama vieta pasirinkai ieskoti pardavejo :)) siulyciau, jeigu dar to nepadarei, praeik pro visus skelbiu.lt ir panasius puslapius, beveik garantuoju, jog ten jau surasi, kas tai pardavines ;)

Nebūčiau praėjas, nebūčiau čia rašęs, visi iki 350LT ir brangesni.O man reikia bent šiek tiek pigesnio.

Kūriu visokius admin pack'us, visiškai nemokamai, rašot man až kokio packo norite su visa informaciją.

Kūriu visokius tinklapius, visiškai nemokamai, jūs mokate už hostingą, rašot man až kokio tinklapio norite ir apie ką jis (visa informaciją)

Taip bebėjo dariau, daužtą su defektais psp nori už 230lt. kaip jaustis? :)

P.S

Jau nebereikia, susitariau su draugės bernu for free, paiims. :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5949 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...