Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4862 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, kaip matote iš tėmos pavadinimo PHP B B, esu žalias ten beveik, susikuriu forume tėmą PVZ Test, paspaudžiu ant to test ir noriu sukurt tėmą, pvz AGDA ir ją paspaudus rodytu mano parašytą textą, dabar nerandu kaip tai padaryt, o leidžia sukurt vėl forumą tarp tos skilities

Kas padės +REP jeigu supratot esme

Redaguota , nario KentFAN

Nu turiu wėbą PHP *Myliu SuperGames.lt* varikliukas, esu tėmą kokia noriu užsimetes, esu tarkim forume ten susikuriu tėmą PVZ: Tavo miestas ijungiu ta tavo miestas ir ten tuščia ir ledižia kurti vėl skilti tarkim vėl susikursiu tarp to tavo miestas skilti susikursiu TaVo kaimas ir paspaudžiu tavo kaimas ir vėl galiu skilti kurt bet ne tėmą o tėmą noriu susikurt tarp PVZ; tavo miestas susikuriu tėmą TAvo kaimas ir paspaudžiu tavo kaimas ir ten textas mano parašytas va kad kaip ir dabar sukuriau šitą tėmą tarp SuperGames.LT

Ne nu, dabar sukuriau aš čia tėmą tarp SuperGames.LT kurioj parašiau

Sveiki, kaip matote iš tėmos pavadinimo PHP B B, esu žalias ten beveik, susikuriu forume tėmą PVZ Test, paspaudžiu ant to test ir noriu sukurt tėmą, pvz AGDA ir ją paspaudus rodytu mano parašytą textą, dabar nerandu kaip tai padaryt, o leidžia sukurt vėl forumą tarp tos skilities

Kas padės +REP jeigu supratot esme

nu ir jus ją skaitot kaip tokia tėmą sukurt??

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4862 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...