Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4462 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, ištiko bėdelė tokia. Įsirašiau gal prieš metus win7 ir man mesdavo genuine tą šūdą (kas patyrę žino), na aš su kažkokia programa pasidariau, kad viskas būtų čiki piki, viskas veikė normaliai iki šiandien. Taip šiandien atsirado taspats šš- juodas desktopas, genuine info šone, visokios užknisančios lentelės ir t.t. Galvoju parsisiūsiu programą vėl viską sutvarkysiu, bet dabar parsisiuntus programą "windown loader 2.7(ar kažkas tokio)" ją paleidus meta, kad tipo pirma reik išinstalint senus crackus, tik bėda, kad aš nemanau jog juos turiu, o jei ir turiu tai tikrai nežinau kur jie voliojasi.

Na tai prašyčiau tokios pagalbos- gal galit rekomenduot kokinors windows loaderį arba kaip su anuoju susitvarkyt?

Dėkui už pagalbą iš anksto :taika:

Rimtas Kentas

Sutvarkysiu viską normaliai nemes niekada ir patarsiu ką daryt jei atsiras

Kiek pinigo paiimsi? :D

http://www.failai.lt/7e1ucm368ekq/Windows_Loader_v2.1.7.rar.htm

Trumpa instrukcija:

1) Išekstraktink archyvą

2) Paleisk programą

3) Paspausk mygtuką Install

4) Restartuok kompiuterį.

8gHUMz7.png
Pirk žaidimus G2A.com pigiau: čia | Pirk žaidimus Kinguin.net pigiau: čia

Taip...

Solo- dėkui, tačiau neveikė. :(

Philips- Bandei padėt, bet nepavyko... :(

Dr. Kritikas- Negaliu spausti install nes išmeta "Modified - Uninstall other cracks" :(

DominiC- aš irgi taip pasidaryčiau, tačiau kadangi kompas ne mano, o sesės tai nenoriu, kad viskas dingtų :(

P.S. Gal žinot kaip išjungti win7 atnaujinimus (kad nieko neatnaujintų kai išjunginėji)

Rimtas Kentas

Taip...

Solo- dėkui, tačiau neveikė. :(

Philips- Bandei padėt, bet nepavyko... :(

Dr. Kritikas- Negaliu spausti install nes išmeta "Modified - Uninstall other cracks" :(

DominiC- aš irgi taip pasidaryčiau, tačiau kadangi kompas ne mano, o sesės tai nenoriu, kad viskas dingtų :(

P.S. Gal žinot kaip išjungti win7 atnaujinimus (kad nieko neatnaujintų kai išjunginėji)

Eik į Windows Update > Keisti parametrus > Niekada netikrinti, ar yra naujinimų.

Išinstaliuok šūdiną cracką kurį esi instaliavęs ir iš naujo bandyk viską. :)

8gHUMz7.png

Taip, aš suprantu, kad reik jį išinstaliuot, bet aš net neįsivaizduoju kur jis...

Tu bent įsivaizduoji kada kažką panašaus būtum instaliavęs? Atsuk laiką jeigu jau taip sunku surasti ir viskas. Kokį laiką? Kompiuterio!

8gHUMz7.png

Pačius Windows instaliavai birželį, ar tą crackinimo programą?

Aš tau siūliau atsukti kompiuterio laiką, naudojant System Restrore, kol nebuvai įrašęs tos "crackinimo" programos.

8gHUMz7.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4462 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...