Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4886 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, na mečiau SA:MP pasaulį, ta prasme, kad nebekūrsiu daugiau nei vieno SA:MP serverio. Nes atima jis daug laiko tai kiek išmanau savo darbą tai tiek jums ir norėčiau ja perduoti jums, rašykite į skype ką jums reikia ką mokėsi ta padarysiu. :) Modifikacijų neprašysiu siūsti jeigu nenorite galėsiu padėti ir per Team Wiever programą. Padėti galiu uždėti modifikaciją ant hostingo su mySQL ir panašiai, taigi daug nenoriu čia rašyti parašiau ką reikia, taigi lauksiu žmonių kuriems reikės pagalbos ir ja manau visada suteiksiu jeigu turėsiu sau tam laiko skirti.

P.S

Iškarto pasakau aš nemappinu.

Nepiešiu paveiksliukų ir panašiai.

Vebinti taip pat neišmanau.

Į projektą ne viena nelysiu daugiau..

Skype kontaktai : death19971

Redaguota , nario Conrado

Nepatikimas, vaigs, nemoka išlaikyti projekto, neturi visiškai jokios patirties - tik blogos. Gali dėti man -REP bet visi žino, ateini į projektą paiimi modifikaciją, tipo labai geras scripteris, ir bandai savo serverį su ją sukurti.

Pričiom dabar projektai ir skriptinimas? :D Gerai aš neišlaikau jo nes esu nepastovus ir greitai man atsibosta turėti projektą ir tvarkytis su juo, bet skriptinimas čia nepričiom.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4886 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...