Peršokti į turinį

Kalėjimo modifikacija - Prison-life.lt


Acme_Sport

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4097 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,

Noriu pasidalinti su jumis Kalėjimo modifikaciją,ji yra išversta į lietuvių kalbą,bugų beveik nėra surištas su MYSQL,yra Administratoriaus/Prižiūrėtojo/Kalinio sistema,yra sumappinti kalėjimai,yra sumappintas laukas,yra darbai:Lėkščių plovikas,šiukšlininkas,padėklų nešiotojas - Kiekvienas darbas padarytas be bugų,juose reikia paimti lėkštę,šiūkšlę,padėklą ir reikia nunešti į nurodyta pick'up,jei nuneši gauni 15LT.Yra ir VIP sistema,joje nėra nieko įpatyngo tiesiog viską gauni dvigubai daugiau sakykim nunešus maišą be vipo gauni 15LT su VIP statusu 30LT.Yra prižiūrėtojams kameros,jie gali stebėti visą kalėjimą,yra vienutės,gali pasodinti tiek administratorius tiek piržiūrėtojai.Yra kreditų sistema,ji labai elemtari,tiesiog gali už juos nusipirkti vip statusą,pinigų,sumažint vienutės laiką.Na kai žaidėjas prisiregistruoja jam išrinkta būna automatiškai jo istorija kodėl jis atsisėdo,kameras reikia pačiam nusipirkti,ji kainuoja 2000LT o prisiregistravęs gauni 5000LT,kamerose galima nusipirkti daiktų:Televizorių/Tualetą/Kriauklę/Kilimą.Yra padaryta mušimosi xp sistema,yra sumappinta sporto salė,joje galite keltis savo mušimosi lygį,kuo didesnis xp,tuo geriau mušiesi.Yra eventų sistema eventai yra:Kartingų/Alpinizmo/Plaukimo - administratorius arba prižiūrėtojas gali parašyti komandą /keventas [piniginis prizas] /peventas [piniginis prizas ] ir /aeventas [piniginis prizas] tada išmeta visam serveriui kad vyksta toks ir toks eventas,norint į eventą prisijungti reikia suvesti komandą /prisijungti,parašę prisijungti jūs būnate automatiškai atkelti į eventą.Yra kalėjimo ligoninės sitema,kalinys miręs,atsiranda ligoninėja,jis ten guli kol pasveiksta.

Nuotrauka kalėjimo interiertas (Čia tik kameros)

f9468419b3d511d3b34b0ffffc65be82895.png

už šią modifikaciją nenoriu nieko,tik +r3p.

Modifikaciją galite parsisiūsti

Jeigu patiko modifikacija uždėkite +r3p

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4097 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

×
×
  • Sukurti naują...