Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4890 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki supergames.lt nariai

Taigi tokio klausimo paklausiu tie kurie ir taip aišku žaidžia San Andreas Multiplayer.

Kaip pastebėjau dauguma žmoniu kuria vis naujus serverius bet veiksma pasirenka pvž LS,LV kaimeliai ir pnš.

Tai va klausimas kodėl nebekuriama tikrai geru serveriu sf mieste.

Pats atsimenu tuos senus gerus laikus kai žaisdavau rpg-best,lrg nu kai viskas seniau būdavo.

Bet dabar tiesiog nedomina. nes anksčiau serveriai tikrai geresni būvo.

Tikriausiai dėl to jog vis sukuriama per diena po keleta eiliniu serveriu.

Ir norėčiau pats jūsų paklausti kodėl jūms pradeda nepatikti sf miestas.

Nes pats kurių projekta San Fierro mieste ir noriu paklausti kas sudomintu jūs.

Nes dabar ateik į visus serverius sf tai pamatysi tas pats per ta pati ir šiaktiek kaip sakant užknisa.

Ar jūms nusibodo daug sf serveriu ar eiliniai visi serveri ar tai jūs norite kažko įdomesnio sf mieste ir unikalesnio nes sakau dabar niekur nebėra tikrai geru sf mieste esančių serveriu.

STEAM ID: alek0717
76561198155908169.png

Guest Ernish

Mano manymu jeigu žmonės nori kurti tegul kuria bet jeigu pavž kure neturėdami patirties ir neturėdami komandos ir domeno taigi nerekomenduočau kurti.Tiems kurie neturi patirties

Mano manymu jeigu žmonės nori kurti tegul kuria bet jeigu pavž kure neturėdami patirties ir neturėdami komandos ir domeno taigi nerekomenduočau kurti.Tiems kurie neturi patirties

O tu žinai kad jiems nepasiseks a? Tu pats biški protinguoli nusileisk. Pats rašiai į skype: "Kuriam projektą, aš tavo brolis tikras" ir panašiai? Va tokiems vaikams kaip tu tikrai reikėtu uždrausti kurti serverius. Šiaip tiesa pasakius, šiuolaikiniams vaikams terūpi pinigai, xp, direktorius, administratorius, daugiau nieko. Tiesą sakant, norėdamas daryti aš San Fierro miestą, tai daryčiau visiškai kitaip, ir nauji mapai, naujos sistemos, bet dabar kuriu kaimelius, tai pereiti nesinori.

[10:34:59] . sako: Sveikas,gal reikia pagalbos su web?

[10:35:17] Tautvis sako: Labas, ne nereikia.

[10:35:30] . sako: Sekmės žlungant ;)

Guest Ernish

O tu žinai kad jiems nepasiseks a? Tu pats biški protinguoli nusileisk. Pats rašiai į skype: "Kuriam projektą, aš tavo brolis tikras" ir panašiai? Va tokiems vaikams kaip tu tikrai reikėtu uždrausti kurti serverius. Šiaip tiesa pasakius, šiuolaikiniams vaikams terūpi pinigai, xp, direktorius, administratorius, daugiau nieko. Tiesą sakant, norėdamas daryti aš San Fierro miestą, tai daryčiau visiškai kitaip, ir nauji mapai, naujos sistemos, bet dabar kuriu kaimelius, tai pereiti nesinori.

Aš nesakau kad esu prof scripteris pasakiau savo nuomone

(redaguota)

Nekuria Sf mieste, nes daug eilinių serverių yra sf mieste, jeigu serveri išplatinti gerai, tai gal ir žaistu kažkas.

O jei susikurtu tikrai geras serveris o eiliniai serveriai visi žlugtu ta prasme nebutu niekam noro tokiu kurt tai nebūtų toks baisus visiems sf miestas nes kuo toliau tuo visi atsisako to sf miesto.

Bet gi daugelis mūsų daug žaidė tame sf mieste ir ji pažysta atmintinai tai va nes pvž kuriant ls serveri tai kažkokia nesamonė nes miestas didelis o pvž žaidžiau real-life.lt arba lsgyvenimas.lt tai nors žaidėju daug bet miestas atrodo kaip koks vaiduokliu miestas o va jei sf susikurtu geras žaistu 200 žaidėju tam sf mieste tai tada tikrai nemanau ar būtų kaip vaiduoklis atvirkščiai visur vyktu kažkas kažkokie įvykiai ir pnš.

Va dėl ko šia tema sukuriau nes kekvienas serveris atrodo kaip vaiduoklis pvž lmg irgi vieni vienam miesteli kitam kitam kiti ten už kaimeliu laksto ir viskas.

Net nepanašu į Real Life serveri nes realiam gyvenime vistiek bet kokiu metu mieste pvž vyksta veikla kažkokia čia tas pats kaip atvažiuotum į Vilniu 14:00 o nebutu nei mašinu nei ko kokias 10 min.

Tikrai taip nebūtų nebent nakti bet ir vargiai :D

Pvž net 50 žmonėms pasidėti tam sf mieste yra per mažai.

Vienu žodžiu esmė tame jog jei nebūtų eiliniu serveriu ir viena kart sukurtu normalu serveri ne tokius durnus kaip pvž RLS.lt kur mapai atkopijuoti nuo sarg ir pnš o kažko unikalaus kad visiems būtų gera ir įdomu žaisti ir mėgautis žaidimu ;)

Redaguota , nario .Aleksas.

STEAM ID: alek0717
76561198155908169.png

Kaip ir visi kiti šio forumo nariai aš prisidedu prie jų nuomonės. Tiesiog tas SF miestas yra pabodęs daugumai žmonių. Žinoma aišku ir tas, jog vos ne kasdieną sukuriami projektai su SF miestu, juo labiau tie ale "projektai" yra pasisavinę kokią nors modifikaciją ir tiesiog tos modifikacijos pajungiamos per patį pc. Vien pamačius serverį su pavadinimu "LSS(tarkim toks pavadinimas) ieškomi direktoriai, dalinami vip ir t.t" matosi, jog tai eilinis serveris, eilinė modifikacija. Atsikratyti tokių ale "serverių" irgi sunku ir kartu neįmanoma, nes kad ir ką bedarytu tie hosteriai, kad ir nebetalpintų modifikacijų, bet vistiek jie pirks tas modifikacijas kad ir vienai dienai. Išvada: SF miestas jau yra nuvalkiotas. Norėdamas sukurti iš ties patrauklų serverį, visu pirma tau reikia turėti tinklapį, kuris būtų tvarkingas, tada pačiame serveryje reikėtų naujų ir nenuvalkiotų mapp darbų, bei naujų spalvų. Aišku visi skripteriai turi savo nuomonę, tačiau kiekvienas turi sutikti su tuo, jog paprastam žaidėjui yra visiškai nusispjaut ar tas modas yra tavo kurtas, ar jis yra tiesiog kažkokios modifikacijos editas. sukursi gražią aplinka serveryje, sukursi pora naujų ten skriptų (reikalingų bei naudojamų serveryje), bus tavo rezultatas bei serveris bus gyvas. sakau iš savo patirties. nesu aš joks ten superinis skripteris, kažką moku, bet esmė tame, jog elgsiesi su žmonėmis gražiai, serveris bus tvarkingas, nelaginantis bei turės bent biški unikalumo - tai bus tavo raktas į sėkmę. :)

būk savimi ir elkis taip, jog ši diena būtų paskutinė tavo gyvenime...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4890 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...