Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4358 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki ,

Taigi rašau ir aš savo prisistatymą supergames.lt lankytojams.

Turiu labai daug 'haiterių' tad galėsite reikštis ir čia , man visiškai nusispjaut ant jūsų. Kiekvienas žmogus turi savo intelktą , protą , charakterį.

Taigi pradėkime - Mano tikrieji asm. duomenys - Lukas Bagušis , Kaunas , 15 metų (1997.12.07). Lankau : Generolo P. Plechavičiaus jaunajo kario mokyklą , kuri man jau tikrai yra labai nusibodus , kadangi joje laiko iki - 18:45 nuo 08:00 ryto , bet dabar kažkodėl sutrumpino iki - 17:45 , bet ir tai turbūt ne visam laikui. Tai pat einu į sporto klubą - 'Orionas'. Tai manau tiek , dabar labiau eikime prie mano hobių - tai vienas iš pagrindinių hobių be kurių aš negaliu apsieiti - muzikos klausimas , fotografijos ir filmų žiūrėjimas. Na , bet turiu daug hobių ir visų čia tikrai nežadu išvardinti , nes jie nevisada pasireiškia.

Apie mano charakterį tai - esu rimtas , atsakingas ir supratingas , bei turintis ir nestokojantis humoro jausmo. Bet kartais būna , kad viskas apsiverčia aukštyn kojomis.

Į supergames.lt atėjau pradėjęs pirmą kartą - mapp'inti su 'MTA' programa , aišku pirmieji darbai buvo visiškai negražus , bet tuo laiku tai būdavo gražu , o dabar nebe. Taigi galima sakyti jog su supergames.lt esu maždaug nuo - 2009-2010~metų. Nes mapp'inimu užsiimu apie - 3-4~metus. Dabar dirbu su - MAP editor programėlę su ja daug kam yra sunku , bet kai pripranti yra tiesiog daug lengviau negu su - MTA ar dar kuom.

Fotografijos :

223427_530097147029894_1239772992_n.jpg

Kadangi labai nemėgstu rašyti prisistatymų nelabai žinau ką ir daugiau parašyti.. Norėdami sužinoti daugiau - klauskite ir bus atsakyta.

• Teigiamai 1
  • Parašė po 2 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4358 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...