Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4901 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

637f66f6205f1d7c12686c66a807667f746.jpg

Sveiki, esu Modestas kitiap žinomas kaip Carteresu vienas iš 3-jų projekto savininkų (Pagrindinis savininkas). Be manęs dar yra Mantas ( Mantas_Silke) ir Marius (Marius_Torres). Manau nedaugelis prisimena projektą kuris gyvavo maždaug prieš 1savaite . Bet taip susiklostė, kad mes sugryžtam ir sugrįštam su didele steigmena !!!

Apie modifikacija.

Apie modifikacija daug nepasakosiu. Aš ją nusipirkau, bet pirkau nebaigtą. Šiuo metu mes ją tvarkom, taisom klaidas kurias užtinkame ir panašei. Serveris nebus prikištas visokių naujų sistemų todėl, kad per visus metus aš pastebėjau, kad projektai unikalūs kur sistemos niekur nematytos jie neišlieka žaidžia po 5-9 žmones ir paskui užsidaro. Modifikacija progresas siekia 90%

Dėl starto.

Starto data yra nežinoma galėčiau jau ir dabar paleisti, bet nenoriu laikyti dėl kelių žmonių serverio, nes eis man tik į minusą, todėl startas bus tada kaip bus išringti visi Administratoriai ir Direktoriai ir dar bus žmonių. Hostas yra tik jis dabar užšaldytas. Serverio ip neviešinsiu kaip reikės žinosit visi. Tai tiek šiam kartui.

Be to tik jūs gali pagreitinti serverio startą!

_________________________________Papildyta____________________________________

Pagalbos paslaugu skype: puluikism

Siuo metu viksta atrankos i administratorius temu priziuretojus vip direktorius tad skubekite

• Teigiamai 1
  • Neigiamai 1

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4901 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...