Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5698 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Reik pagalbos, kai ijungiu cs viskas ok, bet tada kada jau jungiuos i serva, ir rodo motd.txt langa tada man pastringa.. Visi firewall isjungti, net anti-virusa bandziau isjunkt vistiek neveikia gal galit kas padet?

Kūriu visokius admin pack'us, visiškai nemokamai, rašot man až kokio packo norite su visa informaciją.

Kūriu visokius tinklapius, visiškai nemokamai, jūs mokate už hostingą, rašot man až kokio tinklapio norite ir apie ką jis (visa informaciją)

Tai tiek. :)

bandžiau, niekas daugiau nieko nezinot? kaip galima sutvarkyti sia problema?

beje kai perasai cs ismeta lentele ar allow ar ka, kai spaudi allow viskas veikia o paskiau kai pc isisjungia kita diena nebeveikia :/

Kūriu visokius admin pack'us, visiškai nemokamai, rašot man až kokio packo norite su visa informaciją.

Kūriu visokius tinklapius, visiškai nemokamai, jūs mokate už hostingą, rašot man až kokio tinklapio norite ir apie ką jis (visa informaciją)

Svečias

Istrink savo tupa antivirusine ir pakeisk i avast.

o tu zinok ta tupa antivirusine ir yra avast.. :))

Svečias

Kokia likimo ironija

Pridek Windowsiniam firewalle i allow sarasa HL.exe

• Parašė po 9 mėnesių...
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...