Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

[Giveaway] STEAM žaidimo gift'as #3


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3661 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

519215ccf0ad95044942bb208585b8a2427.png


Taigi, tai yra trečiasis STEAM žaidimo gift giveaway konkursas. Konkurso esmė labai paprasta: pirmiausia jūs turėsite "nusipirkti" bilietą, kad galėtumėte sudalyvauti šiame konkurse. Nusipirkus bilietą, jums bus suteikiamas numeris eilės tvarka, nuo 1 iki 20. Surinkus reikiamą dalyvių skaičių laimėtojas bus išrinktas random.org tinklapio pagalba. Tuomet su laimėtoju bus susisiekta asmeniškai per STEAM programą, bei įteiktas žaidimo giftas.
 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Bilieto nusipirkimas - 2 trading cards.
 
Norint dalyvauti šiame konkurse, parašykite į komentarus savo STEAM profilio slapyvardį, arba įdėkite savo profilio adresą. Tuomet jūs būsite pakviestas į Trade,  bei jūs turėsite man perduoti tris bet kokio žaidimo trading cards. Jeigu nežinote ar turite trading cards, tai galite padaryti nuėję į savo Inventory > Steam ir ten turėtumėte matyti tokias korteles iš įvarių jūsų žaidžiamų žaidimų turite, visai kaip čia.
 
Konkurso trukmė  - Lygiai 3 dienos, t.y iki 2014/03/07d. 12:00 val.
 
Dalyvių skaičius - Minimalus dalyvių skaičius yra 10 žmonių, maksimalus dalyvių skaičius yra 20.
 
Papildoma informacija - Nesurinkus minimalaus dalyvių skaičiaus, konkursas bus pratęsiamas papildomai dviem dienom. Žmogus sumokėjęs + 2 papildomas trading cards gali nusipirkti dar vieną papildomą bilietą.


Pavyzdžiui sumokėjus 20 kortelių jūs nuperate 10 vietų t.y jūsų laimėjimo santykis 1:1 arba 1:2, priklausomai ar atsiranda daugiau dalyvių ar ne.


Konkurso prizas 
 
Žaidimo Future Wars gift
245.jpg
 
Dalyvių sąrašas 

1. GudrutiS_
2. Intelektas.
3. Mantvydas`
4. mariuska1
5. mariuska1
6. mariuska1
7. justcolaeng
8. Edvinas A
9. GudrutiS_
10. GudrutiS_
<.............>

 
* Konkurso rengėjas pasilieką teisę koreguoti žaidimo taisykles. Žinutės kurios bus nesusijusios su konkursu, t.y dalyvavimu jame, bus trinamos, o pasikartojus narys bus perspėtas. Visus iškilusius klausimus dėl konkurso rašykite man - asmenine žinute, arba Skype Redaguota , nario Kęstutis M
  • Teigiamai 2
  • Neigiamai 3
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 4 savaičių...

http://steamcommunity.com/profiles/76561198092025591/

Redaguota , nario Kęstutis M
Narys įspėtas: Nesugebėjimas perskaityti temos taisyklių, bei moderatoriaus gaišinimas. Narys suvokdamas savo veiksmus tiesiog parašė savo STEAM adreso profilį, žinodamas jog nieko neturi.
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Žaidimą laimėjo numeris - 2 t.y: Intelektas.

Zqdgws6.png

Sveikinu jį, su nugalėtoju bus susisiekta ir perduotas STEAM žaidimas gift pavidalu! O nelaimėję nenukabinkite nosės, greitu metu artėja dar vienas konkursas, su mažesniu mokesčiu, bei didesniu prizų skaičiumi!

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3661 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...