Peršokti į turinį

iNico

Narys
  • Pranešimų skaičius

    246
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Laimėta dienų

    2
  • Atsiliepimai

    0%
  • Forumo eurai

    93 +Pervesti

iNico paskutinį kartą laimėjo Lapkričio 12 2021

iNico turėjo geriausiai įvertintą turinį!

5 sekėjų

Apie iNico

  • Gimtadienis 10/20/1994

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas
    Lietuva, Šiauliai
  • Pomėgiai: Automobiliai.

Paskutiniai lankytojai

1718 profilio peržiūros

iNico pasiekimai

Dažnas dalyvis (-ė)

Dažnas dalyvis (-ė) (4/11)

  • Senbuvis

Neseniai gauti ženkliukai

69

Reputacijos taškai

  1. iNico

    Pagalbos prašymas su svetaine

    Bet realiai šios dvi svetainės tuo tarpu ir revolut'as, tuo pačiu principu veikia kaip ir paypal ar ne? iš neaiškių profilių "Test", su 4 teigiamais +rp. Tikrai nenoriu pirkti. Ar tu sugebėtum visą tai padaryti? Turi žinių aplamai šiose dalykuose? (interneto svetainių kūrime ir t.t.)
  2. VISŲ MODERATORIŲ ATSIPRAŠAU JEIGU ŠI SUKURTA TEMA YRA NETEISĖTA IR SUKURTA NETINKAMOJE VIETOJE. KITOS VIETOS NEPAVYKO RASTI. Sveiki. Turiu tokį jūsų prašymą, pas visiems žinoma (youtuberį) pamačiau apmokėjimo sistemą iš visų Lietuvos bankų kuriame įrašant norimą pervedimo sumą ir savo vardą po to (kaip suprantu) būni nukreiptas į savo banką, kad galėtum atlikti mokėjimą. Ar visam šitam reikalui reikia domeną pirkti, ar čia viską duoda paysera kompanija? Ar sunku tokį pasidaryti? Web ir visa šia sistemą. https://damagis.lt/
  3. iNico

    Dėl traktorininko teisių!

    tai, kad aš jau susimokėjęs už visas kategorijas 197€.
  4. iNico

    Dėl traktorininko teisių!

    nemanau, kad iškart padaro. Nes atsiuntė medžiaga kurią turiu išmokti ir po to bus pravažiavimas aikštelėje su traktoriu. EDIT. Plius minėjo, kad bus egzaminai.
  5. Sveiki, labai norėjau jūsų pasiteirauti. Galbūt kas nors nesenai laikėte traktorininkų teises (būtent Klaipėdos - Respublikos vm; Taikos pr. 17) mokykloje? Jei taip, prašau skirkite savo brangaus laiko ir atsakyk į šiuos klausimus. KATEGORIJOS; TR1, TR2, SZ, SM. • Kaip vyksta teorijos egzaminas šių kategorijų ir būtent šioje mokykloje ? • Kaip vyksta praktikos egzaminas - kokios atliekamos užduotys su traktoriumi aikštelėje ? • Kiek balų reikia surinkti, kad egzaminas būtų išlaikytas ir išduodamos teisės ?
  6. iNico

    Ieškomas balso įgarsintojas.

    Koks tekstas?
  7. iNico

    Ieškau žmogaus kuris padėtų su serverio kūrimu

    Ką tiksliai reikia? Papasakok
  8. Sveiki, labai pastaruoju metu pasigedau šių žaidimų kaip ; • Bus Simulator • Truck Simulator Bet dabar apie ką aš, neieškau tų žaidimų telefono "Android" sistemoje kurie primena siaubo filmą. Gal jūs žinosite pavadinimą, kurie iš mano išvardintų pavadinimų atitinka realybę - "Ultra High, or High" Grafikas. Galbūt jūs pats žaidžiate jį. Ačiū, už atsakymus visiems. ĮSPĖJIMAS: NESAKYKIT, KAD GERIAU TU ATSISIŲSK ANT KOMPO IR ŽAISK. NETURIU, AŠ TOKIO KOMPO KAIP JŪS GALINGŲJŲ IR MAN JIS NĖRA REIKALINGAS.
  9. iNico

    Reikia šiek tiek informacijos dėl PC.

    Maitblokis atlaiko? Nes dažniausiai problemos budavo man dėl jo, kada neužtenka energijos ir išsijunginėdavo. Bet šiaip galimas variantas dėl gpu, tikrink jį pirmiausiai.
  10. iNico

    Del serverio

    Su tokia sistema apie serverius kaip minėjai, turi ne po vieną o daugiau kurie egzistuoja vieno projekto, tai ne tik rusai turi tą dalyką. Žaidžiu viename iš angliškų projektų kur irgi tas pats egzistuoja. Pavyzdžiui 3 serveriai tik EN kalba. Ir 4 serveris tik CZ kalbos.
  11. iNico

    Del serverio

    Jeigu kaip ir ką paminėjai čia, tada bent jau mane asmeniškai domintų ir tikrai ateičiau žaisti ne vienas o su daugiau žmonių.
  12. Sveiki, ieškau modifikacijų - DPD automobilio (Vehicle) ir DPD aprangos (skin).
  13. iNico

    Del serverio

    Reikia, daugiau aprašymo ir daugiau to užbrėžto tikslo - jei serveris bus įdomus, žmonės visada ateis pažiūrėti, pažaisti ir tuo pačiu pakvies kitus jei labai kels susidomėjimą. Taip rekomenduos dar treties asmenims. Sakys "oo tikrai gerą serverį atradau", bet svarbiausia momentas sukuriant serverį nuo pirmų dienų nesugadinti serverio ekoomikos, bei kitų reikalų. Dauguma žaidėjų yra įpratę, kad gauti naujam serverio atidaryme viską iš karto būtų galima gauti lengva ranka - pavyzdžiui administratorių, xp, pinigų ar kitas paslaugas. Jei kursi, pirmiausias patarimas tik neprasidėk su šitom dalybomis, nes serveris tikrai tada neišsilaikys nei savaitės, apart to, kad bus galima viską gauti lengvai. Žinoma jei planuoji projektą kurti, rimtą ir su rimtomis galimybėmis, tik tam čia aš tau duodu pavyzdžių. Bet jeigu neplanuoji kurti rimto projekto, tai viskas tavo pamąstymams, kaip nori taip elgkis su savo projektu. Sėkmės.
  14. iNico

    Google play žaidimai

    Šiuo metu žaidžiu: • Construction City 2 • Pet Master
×
×
  • Sukurti naują...