Peršokti į turinį

FoldYourLife

Narys
  • Pranešimų skaičius

    257
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Laimėta dienų

    1
  • Atsiliepimai

    100%
  • Forumo eurai

    81 +Pervesti

FoldYourLife paskutinį kartą laimėjo Sausio 27 2020

FoldYourLife turėjo geriausiai įvertintą turinį!

Apie FoldYourLife

  • Gimtadienis 07/25/1997

Susisiekimo būdai

  • Skype
    Fold.your.life

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras

Paskutiniai lankytojai

4277 profilio peržiūros

FoldYourLife pasiekimai

Dažnas dalyvis (-ė)

Dažnas dalyvis (-ė) (4/11)

  • Veteranas
  • Senbuvis

Neseniai gauti ženkliukai

11

Reputacijos taškai

  1. Pašaukė bet tarnaut neturiu jokio noro, bet į klausymus atsakysiu ?
  2. Visko pasitaiko:) palauk šiek tiek ir manau pasibaigs banas bei galėsi uždėt - rep nes kaip suprantu šitie dalykai daug reiškia gyvenime ?
  3. Sveikas siūlau kasti valiuta tiesiog telefone, ka reikia padaryt per 24 valandas paspausti viena migtuka, vidutiniškai per dieną pavyksta prikasti 2usd(prognozuojama valiutos vertė 0.36usd už 1pi) jai viską pavertus doleriais bet minusas tas kad valiuta yra visiškai naują ir dar nėra pasirodžiusi rinkoje bet manau verta parizikuot ypač kai tai nieko nekainuoja ir per parą reikalauja vos kelių sekundžių darbo o kas geriausiai kad telefono visiškai neapkrauni, ? ateityje kasimo greitis turėtų žymiai sumažėti paskubėkit pasinaudot proga kol dar ji yra, iškilus klausymam prašau kreiptis PM. Kaip pradėti? Rekomenduoju registruotis per kito žmogaus nuorodą, įrašant jo slapyvardį. Tokiu būdu ir jums, ir kitam asmeniui bus greičiau kasama kripto valiuta Na, o jei neturit, tuomet aš jus kviečiu prisijungti prie šios idėjos ir sekti naujienas apie šį projektą, nes tai – originalu ir paprasta, kas dabartiniame pasaulyje yra vertinama. Registruodamiesi įrašykite mano slapyvardį: Foldyourlife https://minepi.com/Foldyourlife Pakvietimo kodas: Foldyourlife Geros dienos;)
  4. FoldYourLife

    Kanapių auginimo gidas

    Jus turbūt vieni iš protingiausiu žmonių kurie ne pasislėpė internete kalba apie kanapiu auginima.. Ta prasme aš esu už bet pasidomėkit baudžiamąją atsakomybę už tai, ir ne forumuose reklamuokites.. Laukiu greičiau kol bus 5G dar lengviau bus žmonės susekt nei dabar?
  5. Ieškomau žmonių į komandą, principas labai paprastas tiesiog reikia kasti kripto valiuta telefone, jai ka nors domina platesnė informacija prašau parašyt į PM

  6. Ieškau žmonių į valiutos kaseju komanda, dėl visko PM, apitiklis uždarbis 2€ į diena nieko nedarant

  7. FoldYourLife

    5G intikas

    Nuo kada skleidžiamos bangos yra saugios? Fuck you logic? Gal pats skleidi nepatvirtinta informacija kad 5g yra saugus? Nes jai jau moki naudotis Google pamatysi kad mokslininku nuomonės šiuo klausimu nesutampa pilnai, o tu teigi kad 5G saugus.. Aš tau galiu surasti straipsnius kur rašoma kad žemė plokščia ir šūda valgyt išties yra sveika o ne kengsminga bet ar tai tiesa ar ne spręsti tau.
  8. Parduodu mobile lol bang bang paskyra, kaina 50€. Galimos derybos dėl visko PM. https://imgur.com/gallery/LMLA6OW
  9. Google ir kitos paieškos sistemos visagalės.. Nesuprantu aš jūsų visada viską norit kad surastu/padarytu už jus, blemba išmokyt patis ieškot o jai nesigauna mokekit pinigus už paslaugas.. Lietuviškas mentalitetas viska imti kas už ačiū
  10. FoldYourLife

    [fivem]Stars Rp administracija grasina

    Tas jausmas kai net nesugebi atsakyt į klausimus ??‍♂️ vaikų forumas ?
  11. FoldYourLife

    [fivem]Stars Rp administracija grasina

    Galima temos autoriaus paklaust kokia esmė viešint toki susirašinėjima? Šiaip dėmesio trūkstamas ar tiesiog nori sulaukt daugiau bendraminčiu kas prisijungtu kartu papeikt šita persona ?... Ta prasme pacetinai šiek tiek tai pasilik sau niekam jug neidomu, be to ką toks galėtu padaryt kur grasina ddos atakom ?
  12. FoldYourLife

    parduodu FB Puslapis 19.000 follow

    Toks vaizdas kad temos autoriui tik savaitgaliais tėvai leidžia atsisėsti prie kompo, nes visiškai nesupranta kaip reikia bendraut, tiek realybėje marozas tiek ir internete ?‍♂️
  13. FoldYourLife

    Ar dirbtumėt už minimumą?

    Uz minimuma... ? Jaigu gavai tokį pasiūlyma pasiusk toli, gaunant tokius pinigus turi pilną teisę nueit į darbo vietą ir sėdėt telefone ? o jai kas atsakai kokia alga toks ir darbas
  14. FoldYourLife

    kaip pamirsti mergina?

    Pamėgink narkotikus daugeliui padėda, padedo ir man!! O jai rimčiau tu jos nepamiršo ji tavo gyvenimo dalys, tik su laiku ji pradės tau vis mažiau ką reikšti, tau čia niekas nieko naudingo ne patars ypač šitame forume, jaigu patyrei dideli šoka apsilankyk pas psihologus(žinoma reikės pamokėt nes normalus psichologai kainuoja būk pasiryžes palikt bent jau kelis šimtus, paėmus ta faktą kad vienos konsultacijos neužteks) o dėl depresijos pasinaudok mano antru patarymu nes su laiku gali jį tau dar pasunket kol gyvenimas pradės ristis žemyn, arba bus taip jog net ne pastebėsi kaip viskas praėjo ir jau jauties vėl laimingas, o šiaip geriausias būdamas pamiršt ex susirask kita mergyna ir nebesuk galvos dėl tų bobų... Gyventi reikia dėl savęs o ne tam kad sukurtum šeima ar pasistatytum namą..
  15. FoldYourLife

    Kaip suprasti?

    Akys ir veido mimika daug ka pasako ?
×
×
  • Sukurti naują...