Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Nurbas

Narys
  • Pranešimų skaičius

    391
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Atsiliepimai

    100%
  • Forumo eurai

    90 +Pervesti

Apie Nurbas

  • Gimtadienis 02/16/2000

Susisiekimo būdai

  • Skype
    nurbasas

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Steam ID
    Majestic`

Paskutiniai lankytojai

5461 profilio peržiūros

Nurbas pasiekimai

Užkietėjęs dalyvis (-ė)

Užkietėjęs dalyvis (-ė) (5/11)

  • Turintis ką pasakyti Retas
  • Veteranas
  • Senbuvis

Neseniai gauti ženkliukai

95

Reputacijos taškai

  1. Galit kas torrent pakvietimą

     

    1. Gabrielius.

      Gabrielius.

      Linkomanijos nenori?

  2. Nurbas

    Sugalvokite Steam nick.

    Jis neklausė pasidžiaugti savo naudojamu vardu, o pasiūlyti jų.
  3. Monitorius bus naudojamas grafikos darbams (photoshop...), retkarčiais ir žaidimas pažaisti, kuris iš šių variantų būtu geriausias 300 eurų biudžetui: https://www.varle.lt/monitoriai/monitorius-aoc-u2777pqu-27inch-ips-ultrahd-d-sub-dvi--7378434.html?utm_medium=referral&utm_source=kaina24.lt http://www.skytech.lt/29wk600w-29wk600-led-monitorius-maxxaudio-garsiakalbiais-ips-bei-amd-freesync-te-p-388127.html#tabsnav-1 http://www.skytech.lt/mx279he-asus-mx279he-led-monitorius-ips-technologija-coliu-full-1920x1080-kontra-p-388483.html?utm_source=kaina24.lt&utm_medium=referral#tabsnav-1
  4. Sveiki, Ieškau monitoriaus darbui bei retkarčiais įsijungti žaidimą, didžiąją dalį naudojamas darbui. Norėtus, kad būtu labiau draugaujantis su akimis. Biudžetas ~300 eurų.
  5. Nurbas

    Teikiu minecraft statymo paslaugas

    Kaip galima teikiant MOKAMAS paslaugas nepateikti jokių pavyzdžių.. Iš ko mums spręsti kaip tu statai? O tokiu argumentu, kad " visi serveriai kuriuose stačiau yra užsidarę" ar "pasikeitę spawn'us" pirkėjo tikrai nesudomins ir neparodys tavo įgūdžių už kuriuos jis planuoja mokėti. Tad pirmą įkelkite savo darbų pavyzdžių.
  6. Nurbas

    Padedu statyti zmonems spawn

    Gal geriau, pradžiai gramatikos pagrindų mokytojo pasiieškok, pasistatysi savo gramatikos žinių pagrindą. Bei kitas siūlymas "15 PROJEKTU BUILDERIUI" įkelti nors vieną pavyzdį, kaip Jūs "projektuojate". O "facebook" paskyros irgi nelabai pravartu viešinti čia, jeigu jau prireiks "15 PROJEKTU BUILDERIO", manau tikrai susiras ir pagal discord'ą. Sėkmės Kebabai statant.
  7. Sveiki, Norėjau paklausti apie pirkimą photoshop arkitą jų produkciją su "studento-moksleivio" nuolaida, bet ji yra negalima iš Lietuvos. Ar įmanoma nusipirkti su šia nuolaida ir kaip.
  8. Nurbas

    Minecraft serverio kūrimas

    Visų pirmą prieš siūlant kažkam prisidėti prie jūsų projekto reikėtu su juo supažindinti (pateikti idėjas, planus), bet kadangi pamačius ko ieškote, galima suprasti koks projektas ir kiek jis laiko gyvuos. "Plugineris" - toks išsireiškimas jau pasako daug apie jūsų projektą.
  9. Sveiki, Galbūt yra žmonių kurie galėtu pasakysi šio šalmo firmą, o tiksliau kur Lietuvoje jų galima rasti pirkt.
  10. Sveiki, Mes kuriame naują Minecraft serverį ir norime pakviesti jus! Mes propaguojame Sovietinę idealogiją t.y. komunizmą ir galime garantuoti darbus kolūkyje visiems! O jeigu kas norite ir rimtai pažaisti ar šiaip “pachillinti” tai kviečiame ir jus! Be to, norėtume paminėti, jog visiškai netoleruosime "x-ray" ir panašių palengvinančių programų naudojimo. O jeigu ir pagausime jus, naudojančius palengvinančias programas, būsite šaltakraujiškai iškepti ant laužo be prieskonių. Minimalūs reikalavimai įžengiant į šį serverį būtu tokie; Turėti minimaliai 14 metų. Turėti šnekėjimo programą, būtu geriau "Discord" bei mikrofoną. Kolkas į serverį priimsime tik 5 žmones. Susisiekti pridėjus į discord: "#9897" arba parašyti į skype: "fabrikas69" Susisiekus aprašyti trumpai apie save laisva forma.
  11. Sveiki, Retai kada lankausi šiame forume, bet atėjau išgirsti profesionalių nuomonių iš žmonių kurie užsiima fotografija, filmavimu ar tiesiog žmonių kurie tuo domisi ar turi patirties ir ja galėtu pasidalinti su manimi. Norėčiau nusipirkti fotoparą maždaug iki 1000 eurų, objektyvas skirsiu atskirus pinigus. Naudojamas bus ties abejais dalykais (fotografavimu, filmavimu). Esu nusižėjęs vieną modelį Sony A6300. Būtu šaunu jeigu pasiūlytumėte ir objektyvą prie fotoparato. Iš anskto labai dėkoju!
  12. Nurbas

    parduodu Parduodu skin'us

    Dėl šito būtu ir man įdomu sužinoti.
  13. Sveiki, Parduodu CS;GO skinus 80% market price. http://steamcommunity.com/id/nort4kas/inventory/
  14. Nurbas

    Gal kas parduodat xbox 360?

    Parduočiau, neatrištas turiu originalių žaidimų ( GTA 55, Fifa 2016) rašyk į PM dėl daugiau informacijos, kainą derintumėme.
  15. Nurbas

    Kokia muzika?

    Ar galite pasakyti koks muzikos pavadinimas nuo, 1:17
×
×
  • Sukurti naują...