Peršokti į turinį

hSaulius

Narys
  • Pranešimų skaičius

    381
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Atsiliepimai

    100%
  • Forumo eurai

    45 +Pervesti

1 sekėjas

Apie hSaulius

Paskutiniai lankytojai

3209 profilio peržiūros

hSaulius pasiekimai

Užkietėjęs dalyvis (-ė)

Užkietėjęs dalyvis (-ė) (5/11)

  • Senbuvis
  • Veteranas

Neseniai gauti ženkliukai

91

Reputacijos taškai

  1. Sveiki, kur galėčiau rasti kokį veikianti cracked versija kokio autotun'o?
  2. hSaulius

    12kl išklausymas

    O galesiu laikyt kitus nei šiais metais esu pasirinkęs?
  3. Sveiki, galit kiek įmanoma daugiau informacijos suteikti apie tik išklausyta 12kl kursą, galėsiu pvž kitais metais egzus kitus pasirinkt ir išsilaikyt ar išvis kas bus įmanoma su tokiu dalykėliu. Kodėl klausiu labai nesigilinkit, tiesiog asmeninės priežastys.
  4. hSaulius

    Paieška kur žaisti

    Taip, peržiūrėjau visus visus pasiūlytus serverius, didžiausia įspūdį paliko las-vevnturas.lt tai jame dabar ir pabandysiu pažaisti kitaip tariant Įsižaist,įsijausti. DIDELIS AČIŪ visiem kas siūlėte.
  5. hSaulius

    Paieška kur žaisti

    Turiu nekokia nuomone apie dabartini savininka, nes būtent jis irgi buvo nusipirkęs tą projektą, ir žadėjo nenuvils, bet dėja viska su*iso..
  6. hSaulius

    Paieška kur žaisti

    Šitam -rep, aišku žinau, kad projektas nekaltas tiesiog dėl vieno policininko, bet po tokios nesamonės iškart paspaudžiau /q ir ištryniau iš favorite. Kai tiesiog bėgant sumetė starus už non rp ar kažką panašaus ir nuvežė į jailą pd kuris buvo išvis užmutitnas, nu ždž. Laukiu daugiau pasiūlymų,o šiaip šio tarpu gs visai susidomėjau.
  7. hSaulius

    IEŠKAU KAS IMA DGL 5/5

    kas per serveris?
  8. Sveiki, norėčiau gauti ko daugiau pasiūlymų su samp projektais kurie turi perspektyvų ir nemirs už mėnesio ar puses metų, o gal yra žinančiu kur subėgo visi senieji real-life.lt vilkai crew laikų ?
  9. Sveiki, taigi šiandien ryte benaršydamas internetinius shopus užmačiau visai padorų laptopą kaip už tokią kainą. Aišku tai bus tik su i3 7kartos su 4gb ram ddr4 ir 1tb hdd atrodo nieko įspūdingo, bet pažiūrėkim į vaizdo plokšte tai adm radeon 520 2gb, kaip laptopui iki 400e, o tiksliau 365e visai neblogai sakyčiau? Su šio laptopu tikrai galėtumet pažaisti sampą ar kokį lolą vien dėl vaizdo plokštės kuri tikrai bus daug geresnė nei dauguma intergruotų. Kokia būtų jūsų nuomone? link - http://www.skytech.lt/273054905-dell-inspiron-3576-balck-156-fhd-matt-intel-core-i37020u-4gb-ram-1tb-h-p-413224.html [nereklama]
  10. hSaulius

    telefoną pasiūlykit

    parašiau į až
  11. hSaulius

    telefoną pasiūlykit

    Man neįdomus nei tas procas nei kas - naudoju tik susisiekimui, chat, paskrolinimui fb ar instos ir galiausiai muzikos klausymui per yt.
  12. Sveiki, pasiūlykit kaip įmanoma pigiausia varianta [naudota] rageli katras vilktų mesg,fb,yt,insta ir būtų nebloga batki

  13. hSaulius

    telefoną pasiūlykit

    ne nu pipec, skaityt išmokstam
  14. Sveiki, pasiūlykit kaip įmanoma pigiausia varianta [naudota] rageli katras vilktų mesg,fb,yt,insta ir būtų nebloga batki.
  15. Kas dabar turi Real-life.lt projektą? nes kažkas matau su frm vyksta.

    1. jerryz

      jerryz

      Įmanoma už 145€ kažkur nuimti :D

    2. Merio

      Merio

      Geras klausimas

    3. jerryz

      jerryz

      ups ne cia atsakiau :D

×
×
  • Sukurti naują...