Peršokti į turinį

DarauUzsakymus20

Narys
  • Pranešimų skaičius

    234
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Atsiliepimai

    100%
  • Forumo eurai

    0 +Pervesti

Apie DarauUzsakymus20

  • Gimtadienis 08/08/1993

Susisiekimo būdai

  • Skype
    Gediminas.Maziliauskas
  • Tinklalapis
    http://InternetinisDarbas.lt

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras

Paskutiniai lankytojai

1002 profilio peržiūros

DarauUzsakymus20 pasiekimai

Dažnas dalyvis (-ė)

Dažnas dalyvis (-ė) (4/11)

  • Veteranas
  • Senbuvis

Neseniai gauti ženkliukai

31

Reputacijos taškai

  1. Perku Paypal. Reikia svarų sterlingų. 90% dienos kurso. Atsiskaitau Jums patogiu būdu. Rasykit asmenine zinute.
  2. Sveiki, perku facebook accountus. Draugai turi buti Lietuviai Minimum domina accountai su 500 draugu. Atsiskaitau banku. Skype : Gediminas.Maziliauskas
  3. BitMinister – Vertas dėmesio, bet gana aukštos rizikos projektas, siūlantis nuo 3% kasdien, iki tol, kol kasimas bus pelningas. Pinigai įskaitomi ir išmokami akimirksniu, uždarbis skirstomas kiekvieną valandą. Galima investuoti tik su Bitcoin valiuta. Investicijos nuo 0.01 iki 5 BTC, uždirbsite 3% kasdien nuo investuotos sumos visą laiką, kurį BitMinister sugebės pelningai dirbti. Rekomenduojame! Planai nuo 3 iki 5% kasdien. Nuo 0.01 iki 25 ir daugiau BTC. Papildomas privalumas, kad įneštą sumą galite atsiimti bet kada panorėję. Visas kitas uždarbis, bus prilyginamas pelnui. Kaip pradėti? Pirmiausia užsiregistruojame į BitMinister. Tada atsidarome Bitcoin piniginę (jei dar neturite). Bitcoin valiutos galite įsigyti, Spectrocoin keitykloje. Papildome BitMinister sąskaitą ir gausite 3% kasdien, visą BitMinister gyvavimo laikotarpį! Šį projektą priskirčiau aukštos rizikos ir didelio uždarbio kategorijai, todėl prognozuoju ne ilgesnį nei 6 mėnesių gyvavimo laikotarpį. Mes rizikuosime su 0.05 BTC investicija. Šis straipsnis bus atnaujintas artimiausiu metu. Investuokite tiek, kiek nebūtų gaila prarasti, visiems sėkmės ir gero uždarbio! Daugiau INFORMACIJOS www.InternetinisDarbas.lt/Bitminister BitMinister – Bitcoin gavybos platforma siūlanti 3% kasdien visą gyvavimo laikotarpį!
  4. Parduodu vpsnet.lt plana liko 142 dienos galite keisti i betkoki kita galingesni plana Siulykit savo kaina az.
  5. Sveiki, padekit sugalvot pavadinima facebook puslapiui. Jame bus prekiaujam vyriskomis ir moteriskomis prekemis, ivairia elektronika, papuosalais ir pan, nu zodziu bus galima rast visko. Labiausiai man patikes variantas laimes 5 eur, banku,sms.
  6. Sveiki, reikia svetaines www.InternetinisDarbas.lt reklamai keletos piesinuku, kad galeciau talpinti i faceeboka. Už tai sumokėčiau forumo eurais, ar keletą euru banku. Rasykit i skype : Gediminas.Maziliauskas, del pasiulymu.
  7. mesk lauk hdd, dek nauja jeigu bijai ir fsio, problema ispresta. Jeigu jau cia tiesa, paimtu kompa nieko nerastu ir nieko neirodytu.
  8. DarauUzsakymus20

    Perku raktus

    vis dar reikia
  9. DarauUzsakymus20

    Pagalbos viskas temoje

    Redirect'a.
  10. Jeigu kazkas butu ivyke, butumet gave saukima i apklausa, o ne kazkokius skambucius.
  11. DarauUzsakymus20

    Dėl payseros 2lygio.

    Taigi viska raso paysroj kokius veiksmus turi atlikti
  12. Sveiki, paimciau kelis raktus gera kaina, rasykit i skype : Gediminas.Maziliauskas atsiskaitau swed.
×
×
  • Sukurti naują...