Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Čystas

Narys
  • Pranešimų skaičius

    624
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Laimėta dienų

    1
  • Atsiliepimai

    0%
  • Forumo eurai

    10 +Pervesti

Čystas paskutinį kartą laimėjo Balandžio 7 2019

Čystas turėjo geriausiai įvertintą turinį!

Apie Čystas

Profilio informacija

  • Lytis
    Paslaptis

Paskutiniai lankytojai

12513 profilio peržiūros

Čystas pasiekimai

Mylimas dalyvis (-ė)

Mylimas dalyvis (-ė) (6/11)

  • Turintis ką pasakyti Retas
  • Veteranas
  • Senbuvis
  • Lietuviai žais arba mirs
  • 500 pranešimų Retas

Neseniai gauti ženkliukai

377

Reputacijos taškai

  1. Sveiki, teikiu profesionalias statymo paslaugas, galimi pavieniai užsakymai arba ilgalaikis bendradarbiavimas. Turiu daugiametę statymo patirtį įvairiuose lietuviškuoske, bei užsienietiškuose projektuose. Buvau pagrindinis statytojas "Vilniaus Istorinių Blokelių" projekte. Statau įvairiais stiliais ir niekados nevengiu pabandyti sukurti kažką naujo. Kaina savaime priklauso nuo norimo statinio dydžio, bet visada esu nusiteikęs derėtis, bei atsižvelgti į bendrą projekto biudžetą. Pavyzdžiai: Random: https://imgur.com/gallery/n3n4dSa Minigames spawn + Bedwars: https://imgur.com/gallery/kbLiqlx Faction spawn + Warzone: https://imgur.com/gallery/hOmN3dY Small bedwars arena: https://imgur.com/gallery/0FEwTLc Kontaktai: Discord: Arnas#6965
  2. Sveiki kviečiu visus žaidžiančius lolą, bei mėgstančius gerą kompaniją, į mūsų discord'o serverį. Elo nėra svarbus, svarbu tik turėt galimybę šnekėt ir būt gerai nusiteikus. Bendrų naudojimo nuostatų neturim, tiesiog stengiamės nevaryt vieni kitiem vėžio. Linkas: https://discord.gg/9sSHVfc P.S Serveris neskirtas reklamuoti savo stream'us, ar dar kažkokius briedus.
  3. Čystas

    Ar tai tikra? ( 200 PUSH UPS A DAY FOR 30 DAYS )

    Taip, įmanoma pasiekt tokius, ir net geresnius rezultatus mėnesio tarpe. Visgi darant atsispaudimus ar kitus bazinius pratimus ilgą laiko tarpą pradėsi pastebėti, jog su jais didelių raumenų, bei jėgos išsiauginti neišseis, nedidinant apkrovos (svorio). Po vieno ar kelių mėnesių - kaip kiti ir minėjo, pradesi ugdyti ištvermę, o ne jėga (kas priklausomai nuo tavo tikslų irgi gali būti naudinga). Norint tai apeiti reikia naudoti papildomus svorius darant pratimus, tai gali būti vadinamieji "blynai", apsunkintos liemenės ir t.t (pasirinkimų tikrai daug). Kaip pradininkui siūlyčiau parsisiųsti 100 push-up app'ą, jame pasirenki programą atsispaudimams pagal dabartinius sugebėjimus.
  4. Čystas

    Parduodu saukima i kariaumene

    Siuntimas mokamas?
  5. Čystas

    Zaidimu itaka zmogui

    Daro įtaka asmenybei, apskritai visi tavo gyvenimo aspektai formuoja tave kaip žmogų tik, kad vienų įtaką sau jauti labiau, nei kitų. Ar ta įtaka bloga, ar ne kaip visada priklauso nuo žmogaus, bet čia jau įeiname į savęs pačio pažinimą, kas jau visai kita tema. Bendrai paėmus nemanau, kad žaidimai yra blogai, iki tol kol jie nepradeda diktuot tau gyvenimo - t.y kai žmogus pradeda įgyti tam priklausomybę ir žaidimai užgožia kitus gyvenimo aspektus, kaip šeimą, draugus ar tam tikro tipo karjęrą.
  6. Čystas

    Klausimas dėl bėgimo.

    Mano metodas laiko gerinimui; tai visų pirma užsibrėži laiką kuriuo nori nubėgt 3. kilometrų distanciją, tada apskaičiuoji kokiu greičiu turi bėgti norint pabaigt nustatytu laiku, tada pasirenki gautą greitį ant bėgtakio ir juo bėgi kuo gali daugiau, pratimą kartoji 2-3 kartus per treniruotę, priedo patarčiau bent pusvalandį lengvo bėgimo tam, kad padėtų su kvepavimu ir raumenūnų stiprinimu kojose, ar tai atliksi prieš didelio intensyvumo pratimus, ar po - spręsti tau pačiam. Pats šiuo metodu nusimušiau savo laiką nuo 12:20 iki 9:45 (3. kilometrų distancijoj) per 1,5 mėnesio. Dėl mitybos labai individualiai viskas, bet iš savo patirties patarčiau valgyt daug agliavandenių, kad padėt raumenim atsistatyt.
  7. Come back babe >;(

  8. Reperis Maksas, mūsų išganytojas

  9. Čystas

    Pennyboard - verta?

    Turėjau, neskaitant mokyklos kolidorių niekur nenaudojau. Nešiotis gan patogu, maniškė tilpdavo į kuprinę, bet komforto ja riedant - jokio (mano atvėju ypatingai, didelis žmogus esu). Normalus longboard'as mano manymu yra žymiai geresnė investicija.
  10. Čystas

    Pasiūlykit gerų dainų mixų ir t.t

    Aš pro retą vis šito paklausau, chill labai:
  11. Čystas

    Dėl steelseries šviečiančių klaviatūrų

    Gali pasikeist šviesumo intensyvumą, yra 3 breathe nustatymai kiekvienas iš jų turi po 4 šviesumo lygmens nustatymus. P.S Visą pagrindinę informaciją apie Steelseries produktus gali rasti jų pačių svetainėje.
  12. Čystas

    VERTIMAS

    Google vertėjas yra realiai viena iš "geriau" veikiančių vertimo programų, patarčiau ne programos ieškot, o geriau padirbėt su žodžių formuluote, arba versti iš kalbos anglų kalbos - ji turi tiksliausią ir mažiausiai loginių klaidų duodantį vertimą.
  13. Ieškau draugų

    1. ProGreen

      ProGreen

      tai dar nereiškia jog draugai ieško tavęs...

  14. Čystas

    Senstantys tėvai

    Mano manymu senatvės nereikia bijoti, taip senyvas amžius dažnai suvaržo net ir pačius aštriausius, bei vikliausius. Bet tai vienas iš pagrindinių nuolatinių procesų šiame gyvenime, to neapeisi, nepaslėpsi, nesulėtinsi, tad belieka tik susitaikyti ir priimti. Tai ir žiauri ir tuo pačiu metu nesuvokiamai graži gyvenimo dalis, apie kurią galvojant atranda daugiau klausimų, nei atsakymų. Sielvartavimas šiuo atvėju nėra išeitis, tai veikiausiai tik prives prie depresijos (kas tavo amžiuj pavojingas dalykas, kai pats dar nesupranti kas esi). Veikiau siūlyčiau parodyt savo tėvam jog jie tau rūpi, praleisti su jais daugiau laiko, kol dar turi tam pakankamai "išteklių", nes įžengus į tolimesnius gyvenimo etapus, galimybių tai padaryti gali vis mažėti, o kartais net ir nebelikti. Dabar viską perskaičius, pats susimąsčiau ar skiriu savo mamai, seserim pakankamai laiko ir dėmesio, tad dėkui tau už šią temą.
  15. Čystas

    Ką daryti dėl "alkoholizmo"?

    Tavęs kaip alkoholiko įvardinti tikrai negalėčiau - alkologikas tai žmogus turintis liguistą potraukį alkoholiniams gėrimams, jo potraukis dažniausiai priveda prie trigdžių, bei kitokio tipo problemų jo asmeninime gyvenime. Tuo tarpu tavo nupasakota patirtis su alkoholiu į tai visai nepanaši, aš iš tų žmonių kurie mano, kad pro retą išgerti reikia, kaip ir kiek - tai jau individualaus žmogaus pasirinkimas. Jeigu manai, kad tavo pomėgis išgerti gali išsivystyti į priklausomybė, arba tiesiog žiūri į gėrimą kaip dalyką kurio nebenorėtum matyti savo gyvenime, siūlyčiau taisyklės metodą; Naudojant šį metodą turi susigalvot taisyklę kurios turėsi sekti po to kaip užsiėmei veikla kurios nori atsisakyti. Taisyklė tai asmeninis dalykas, ji turi būt tavo ir turėt atitinkamą reikšmę tavo gyvenime, formatas labai paprastas "kiekvieną kart išgėręs, aš ........ (veiksmas) ". Veiksmas kurį tu atlieki paskui, turi priverst tave susimąstyti, pergalvoti arba "užgruzinti" (kas gan dažnai padeda), tai turi būti psichologinė arba fizinė patirtis, kaip pavyzdį pažinojau žmogų kuris norėdamas mesti rūkyt, prižadėjo sau, kad kiekvieną kartą surūkęs cigaretę užgesins ją sau į delną, jis metė rūkyt, bet turi gan didelį randą - ar tai per daug keista? Tai jau ne mums spręsti, kiekvienas atranda sau tinkamą kelią.
×
×
  • Sukurti naują...