Peršokti į turinį

.Life's_Clouds.

Narys
  • Pranešimų skaičius

    720
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Atsiliepimai

    100%
  • Forumo eurai

    0 +Pervesti

1 sekėjas

Apie .Life's_Clouds.

  • Gimtadienis 04/03/1998

Susisiekimo būdai

  • Skype
    live:ignascep

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas
    Utena

Paskutiniai lankytojai

9771 profilio peržiūros

.Life's_Clouds. pasiekimai

Mylimas dalyvis (-ė)

Mylimas dalyvis (-ė) (6/11)

  • Turintis ką pasakyti Retas
  • Veteranas
  • Senbuvis
  • Lietuviai žais arba mirs
  • 500 pranešimų Retas

Neseniai gauti ženkliukai

142

Reputacijos taškai

  1. .Life's_Clouds.

    VGOD vape's reikia pagalbos

    Jeigu mech'as dėkis Sony baterijas, jos tik "išventina"(išleidžia skystį, o ne sprogsta"), bet jei tokios kaip šokoladukai, tai gali ir nusprogt.
  2. .Life's_Clouds.

    Ar patikima? (vgames.lt)

    Patarčiau pirkti iš žinomų svetainių.
  3. .Life's_Clouds.

    Fidget Spinners

    Labai šaunu, kad esate toks protingas. Tik gaila, kad tą protingumą panaudojate ne ten kur reikia.
  4. Relaksacijai skirti, tinkantys tiek vaikams - tiek suaugusiems suktukai. Padeda puikiai nusiraminti, bei "prastumti" nuobodžias valandas darbe, biure ar tiesiog namuose. Kiekis ribotas. Vieneto kaina 5€ Miestas: Utena, galimas siuntimas į kitus miestus.
  5. .Life's_Clouds.

    Ieškau svetainės anglų kalba KET

    Lietuvos KET taisyklių angliškai nemanau kad rasi, o jeigu ieškant užsenietiškų, tai ten taisyklės tikrai skirsis. Autogide kiek žinau galima tik lietuvių ir rusų kalba.
  6. Galima pasakyti ir taip.. Tai tada nežinau per ką galime..
  7. Viskas yra anonimiška. Pokalbyje nėra vartojami tikri vardai, pavardės. Jei nori, tai.. Skype: live:ignascep
  8. Sunku padėti žmogui, kai nežinai jo istorijos. Galbūt norėtum apie tai pakalbėti privačiai?
  9. Na turbūt.. O jei kada galvojai jau apie savižudybę, dar vienas patarimas kreiptis į tam tikrus specialistus. Ne, tai nėra gėdinga. Tai yra labai normalu ir BŪTINA, jeigu kyla tokios mintys. Žmogui visada yra gerai išsikalbėti ir pasitarti, bei yra BŪTINA kuo greičiau gydyti depresiją, nes situacija gali pablogėti ir gali reikti vartoti medikamentus kurie sukelia nemalonius šalutinius poveikius. Sekmės tau ir tikiuosi situacija pagerės. O jei kada norėsi labiau išsipasakoti, kad ir man - kreipkis, padėsiu.
  10. Sakai, kad pakeisti nieko neišeitu, kad ir kiek benorėtum.. Dėja.. Tu esi neteisus, greičiausiai tiesiog nenori ir gyveni savo sukurtose iliuzijose, kad viskas pasikeis, viskas bus gerai, o aš tik atsisėsiu prie tv ir "pachilinsiu"... Kaip ir sakiau, kad kažkas keistusi tavame gyvenime reikia visų pirma pradėti nuo savęs. Šita pats neseniai supratau. Neturėjau irgi nieko, nei draugų, nei draugių, nei pinigų, nei veiklos. Ką veikdavau budavo - kompiuteris, sporto salė, mokykla, namai. Buva visiškas nuobodyla, bet... Ko reikėjo tai gero spyrio į šikną ir pakeisti savo neigiamas mintis į teigiamas. Galbūt tai neatrodo lengva, nors taip ir nėra, bet... Pakeičiau. Pradėjau sakyti sau "Turiu draugų, turiu draugių, sekasi su viskuo, skolas visas grąžinau, bei pinigų turiu daugiau negu gali išleisti", bei tuo stipriai tikėjau, nors tai ir atrodė nesąmonė ir ką galiu pasakyti, kad viskas pradėjo tiesiog "plaukti" į mano gyvenimą. Atsirado draugų, atsirado draugių, pradėjau užsiiminėti veikla kuri mane nešė pinigus. Ką norėjau tau pasakyti tai.. Pakeisk savo mąstymą, bendrauk su nepažįstamais, lengviau atsiverk žmonėms, neslėpk tikrojo savęs ir.. Ir turėsi viską ko norėsi. Gali galvoti, kad pasakiau visišką nesąmonę, bet.. Visata girdi, ir jei tuo stipriai tiki - ji tau padeda išpildyti. Tavo mintys - labiau galingesnės, negu tu galvoji...
  11. Ką puoselėji savame gyvenime tą ir turi. Jei gyveni liūdesyje - jame ir liksi. Išpradžių viskas turi pasikeisti galvelėje... Neigiamos mintys į teigiamas, o Visata tiesiog padeda jas išpildyti. Jeigu kas nors tiesiog atkreiptumėte dėmesį apie ką galvojate, susitelktumėte į save - pamatytumėt, kad su jumis gyvenimas "žaidžia"...
  12. .Life's_Clouds.

    ---

    Nelabai suprantu projekto esmės, nes nėra arba aš nerandu normalaus aprašymo. Koks šio projekto tikslas? Kuo tai naudinga? Ką ten gali rasti? Kokios vyksta diskusijos?
×
×
  • Sukurti naują...