Peršokti į turinį

lizaRd

Narys
  • Pranešimų skaičius

    182
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Atsiliepimai

    100%
  • Forumo eurai

    0 +Pervesti

Apie lizaRd

Paskutiniai lankytojai

2256 profilio peržiūros

lizaRd pasiekimai

Dalyvis (-ė)

Dalyvis (-ė) (3/11)

  • Veteranas
  • Senbuvis
  • Lietuviai žais arba mirs

Neseniai gauti ženkliukai

30

Reputacijos taškai

  1. lizaRd

    Razer Synapse has stopped working problema

    Bandžiau, gaila, nepadėjo.
  2. Visą problemą matote nuotraukose, jungiant kompiuterį programa yra pridėta prie startup ir nepasijungia. Bandžiau ieškoti fix'ų googlėje, bet nieko protingo nepavyko surasti. Gal kas nors esat susidūrę su panašia problema ir galit padėti? http://imgur.com/a/SgeU1
  3. Nupirkčiau: Raktų po 1.6 - 1.65€/vnt. Coinsų po 0.6€/1k. Steam: http://steamcommunity.com/id/amfit/ Atsiskaitau swedu, patikimiem galiu eit pirmas, kitu atveju imam tarpininką.
  4. Nupirkčiau raktų po 1,6-1,65e, double coinsų po 0,6e/1k. AŽ arba steam: http://steamcommunity.com/id/amfit/

    1. Paulius_Adm

      Paulius_Adm

      rip :D negalima link į būseną mest

  5. lizaRd

    Scammeris sorponic

    Pataisiau įrodymų foto
  6. Sveiki, pasigavau ant eilinio lietuvių scammerio. Žmogus pridėjo mane į skype, jog perka Sarg.lt milus. Nu davė savo supergames profile, atrodė gan patikimas, vien tik geri atsiliepimai, googlej informacijos apie šį asmenį taip pat neradau, todėl sutikau eiti pirmas. Pirko 160mln, kainą sutarėme 24€, padaviau milijonus, jis pervedė 3,30€ iš swrd banko, o likusius turėjo pervesti iš payseros, nes banke "neturėjo". Pinigai neatėjo per vieną darbo dieną, pats žmogus ignoruoja, todėl viskas aišku su juo. Jo paskyra: https://www.supergames.lt/user/46585-sorponic/ Jo skype: sorponic Įrodymai: http://imgur.com/a/WmKS3 Dalį pinigų galimai pervedė iš tėvo sąskaitos, visas pavedimų (pinigų ir serverio valiutos) foto taip pat turiu. Gal kas nors pažįstate ar turite daugiau informacijos apie šį asmenį? Būtų labai malonu, jei pasidalintūmėte.
  7. lizaRd

    Scameris "Liudvikas"

    Ačiū, jog pranešei. Pasisaugosiu.
  8. Parduodu 180mln, atsiskaitymas tik banku, pirmas neinu. Susisiekimas: AŽ arba skype: lukse86.
  9. Parduodu Sarg.lt serverio milijonus. Turima: Virš 150mln. Atsiskaitymas: Tik banku. Susisiekimas: AŽ arba skype: lukse86
  10. Įdomiai čia, turėjau smurfą LE su kuriuo 2mėn nelošiau, vieną laimėjus gavau mg2... Truputį neapgalvota čia, nes dabar paprastiem žaidėjam bus neįmanoma pasikelti rank per smurfus. Ką derankino iki kokio mg nuo DMG, tai jau ir strigs ten ilgam turbūt, kadangi daug smurfų buvo DMG/LE/LEM ranguose ir kai jie visi pradės žaist, tai tikriesiems mg iki novos teks krist.
  11. lizaRd

    Problemos su internetu

    Taip, bet kai atsistačiau planą, tai ant seno modemo susijungiau.
  12. lizaRd

    Problemos su internetu

    Nu aš suprantu tai, bet prieš pakeičiant planą man viskas buvo normaliai, o dabar pakilęs ping 2x ir dar dropina kas 10 sekundžių, todėl ir klausiu. :/
  13. lizaRd

    Problemos su internetu

    Bet supranti, esmė tame, kad tik pasikeitus planą viskas sugedo, tą pačią minutę. Be to veikiant kažką lietuvių serveriuose problemų nėra, problemos kyla tik žaidžiant užsienio serveriuose.
  14. Sveiki, Nežinau ar rašau čia, bet neradau kur daugiau rašyti. Žodžiu, naudoju TEO internetą, pasikeičiau planą į Internetas + TV, gavau greitesnį internetą, bet prasidėjo visokios nesąmonės su internetu (pvz. nuolatinis dinginėjimas, didelis ping'as, greičio drop'ai). Tuomet atsisakiau šio plano ir susigrąžinau seną, bet ping'as ką nors žaidžiant (Samp, csgo, cs 1,6) užsienio serveriuose svyruoja nuo 80 iki 200 ir taip nuolatos (interneto greitis maždaug 7Mbps ir seniau su tokiu pačiu internetu ping'as pakildavo max iki 50). Net kalbant per Skype rodo, kad ryšys lėtas. Skambinau į Teo daug kartų, jie atsiuntė "specialistą", kuris nieko nepadarė, tada skambinau vėl, rašiau į live chat'ą, bet jie nieko nepadeda ir verčia problemas ant mano kompiuterio. Galbūt kam nors taip buvo ir galėtumėt padėti? Kas padės atiduosiu visus f. eurus.
×
×
  • Sukurti naują...