Peršokti į turinį

DeFine

Narys
  • Pranešimų skaičius

    517
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Atsiliepimai

    0%
  • Forumo eurai

    0 +Pervesti

1 sekėjas

Apie DeFine

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras

DeFine pasiekimai

Mylimas dalyvis (-ė)

Mylimas dalyvis (-ė) (6/11)

  • Turintis ką pasakyti Retas
  • 500 pranešimų Retas

Neseniai gauti ženkliukai

226

Reputacijos taškai

  1. Sveiki, laisvu laiku užsiimu elektronika, o pamatęs kad vyksta konkursas nusprendžiau pasidalinti savo projektu. Aprašymą bei video galite rasti paspaudę ant nuorodos Išsamiau apie viską: ČIA
  2. DeFine

    parduodu Parduodu naujus KZ-ED2 ausinukus

    Šiais laikais viskas iš kinijos bet tai nereiškia kad daiktas yra blogas. Matosi kad nežinai ką šneki.
  3. Sveiki, turiu keletą ausinukų vienetų, aukšta kokybė, pats asmeniškai naudoju savom reikmėm. Skaidrus ir aiškus garsas. Bosas stipresnis nei įprastuose ausinukuose, gerai izoliuoja pašalinius garsus. Korpusas pagamintas iš metalo Trys skirtingų dydžių ausų paminkštinimai Patogūs, net ir po kelių valandų naudojimo Su mikrofonu, mygtukas sustabdyti / paleisti muziką Standartinė jungtis, tinka kiekvienam telefonui (AUX 3.5mm) +Dėklas saugiam transportavimui Laido ilgis 1.20m > Jei domina ar turit klausimų rašykit į fb > Skelbiu.lt
  4. DeFine

    Pasiūlykite telefoną.

    Aš naudoju Huawei Mate 7, gan didelis telefonas, 6" skersmens 1080p ekranas, puikiai tinka youtub'ui žiūrėt. Talpi baterija 4100 mAh, todėl nereikia kraut kiekvieną diena. 2 Gb RAM, 16Gb vidinės atminties, yra galimybė praplėsti su SD. Kamera irgi nebloga 13 mp gale ir 5 mp priekį. Pilnai aliumininis korpusas o gale pirštų antspaudų skaitytuvas, beje labai greitas, nuolat naudoju. Kas stebina ir kuo jis daugiausiai išsiskiria yra tai kad net ir dideliam apkrovimui jis visiškai nekaista. Kainos atžvilgiu labai normali, ne karvę kainuoja . Naudoju jį jau metus ir neturiu su juo jokių problemų.
  5. Sveiki, reikia perrašyt sesės telefonui (galaxy s2) android sistemą, jau nurootintas. Norečiau, kad patartumėt iš kur gėriausia siųstis sistemą. P.S. Sugadint nebijau nes taip ar taip ją reikia perrašyt. P.S.S Atsiprašau, kad tekstas didelis, nes per telefoną rašau.
  6. DeFine

    [PHP] Pagalbos, syntax error

    Netinka, vistiek taspats Susitvarkiau, klaida iš tikro radau virš šios eilutės, kode, tiesiog vietoj href=" " buvo href=" ' ir taip mete klaida sekančiame kode.
  7. Sveiki, susidūriau su problema, kodas nėra mano, tai cms. Problema: Parse error: syntax error, unexpected '") . '</a>' ' (T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING), expecting ']' in /home/u701374368/public_html/app/routes/route.dashboard.php on line 158 Kodas: 'g_version' => [ 'label' => 'G\\', [158] 'content' => '<a href="http://gbackslash.com" target="_blank">G\\ Library '.G\get_version(). '</a>' ],
  8. DeFine

    Klausimas dėl RAM MHz

    Dėl šito aišku tada, o dėl CL, kiek žinau kuo mažesnis tuo geriau, bet pvz 1866MHz plokštei pakankamai normaliai CL10, ar vis gi geriau šiek tiek investuoti ir rinktis CL9?
  9. Sveiki, noriu prisidėti RAM, bet iškilo toks klausimas, tarkim jų yra skirtingų dažnių, MHz, ir va kas yra parašyta ant motininės plokštės apie RAM slot'ą: DDR3 2200 (O.C)/ 2133 (O.C)/ 2000 (O.C)/ 1866 (O.C)/ 1600 / 1333 / 1066MHz, non-ECC, un-buffered memory. Suprantu, kad O.C yra overclock'inimas, bet ką tai reiškia čia? Tai, kad dar galima overclock'int ir išgaut daugiau MHz?
  10. DeFine

    Filmavimo programos

    Su VLC media player'iu galima filmuot, bandžiau lyg kada, nestringa, daug vietos neužima, youtube yra video kaip galima filmuot su ja, paprasta viskas.
  11. DeFine

    Problema su Windows 10 | Ekranas

    Viskas aišku tada, reiškia nieko verti tie windows 10 kol nesutvarkyti bugai.
  12. DeFine

    Problema su Windows 10 | Ekranas

    Jei nesusitvarkysiu tai atstatysiu į win 7 ir kaip jau bus normali versija susirašysiu pilnus, bet galvoju gal pavyks sutvarkyt šitą problemą. P.S. Monitoriui naudoju teliką, gal viskas dėl to?
  13. Sveiki, atsinaujinau win 7 į win 10, bet dabar yra tokia problema, kad ekrano kraštai apkarpyti, nerodo desktop'o kraštų. Per ekraną rodo tik tiek: Bet su iškarpų įrankiu galiu padaryt ir viso ekrano ss: Kame tada problema?
×
×
  • Sukurti naują...