Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

jevelyt

Narys
  • Pranešimų skaičius

    290
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Atsiliepimai

    0%
  • Forumo eurai

    18 +Pervesti

Apie jevelyt

Paskutiniai lankytojai

Paskutinių lankytojų blokas yra išjungtas.

jevelyt pasiekimai

Dalyvis (-ė)

Dalyvis (-ė) (3/11)

  • Veteranas
  • Senbuvis
  • Labusai.com laikų narys
  • Lietuviai žais arba mirs

Neseniai gauti ženkliukai

19

Reputacijos taškai

  1. jevelyt

    perku Perku hostingo balansa

    Turėjau šiek tiek, bet jau pavėlavau
  2. jevelyt

    Host'as

    Matomai, net nesupranti ką kalbi. vpsnet.lt laiko patikrintas tiekėjas ir viskas ten veikia puikiai. Jei rankos auga ne iš ten kur reikia tai tavo paties problemos O šiaip dar aklai spėju, kad lygini OVH bare-metal serverį su virtualiu serveriu? :)))) Jei taip, tai esi kiauras išvis ir nesupranti ką lygini, lol
  3. jevelyt

    Reikia vps su antiddosu

    Nieko įžeisti nenorėjau, tiesiog sunkiai susilaikiau neparašęs kokie dabar yra laikai ir kaip viskas greitai keičiasi - COVID-19, karantinas ir t.t. Šiaip man žiauriai nepatinka OVH, aš esu prieš juos, geriau rinktis LT provaiderį ir taip juos palaikyti nei eiti tenais. Kodėl prieš OVH? Nes atrodo gerokai pigiau nei LT, bet įsigilinus į kainą pradedi suprasti jų vingrybes Pvz.: jei perki mėnesiui serverį - iškart sumoki setup fee, kuris yra vos ne serverio mėnesio kaina (moki už du mėnesius, gauni vieną), tad kaina iškart tampa ženkliai didesnė. Jei reikės supporto, kad pagelbėtų kažką padaryti ar tiesiog bent pakonsultuotų - špyga taukuota, supportas mokamas ir panašūs dalyka. Kas liečia vpsnet.lt - parašyk jiems užklausą ir tikrai sulauksi konkurencingų pasiūlymų jei turi tam tikrų poreikių. Tik dar reikėtų nepamiršti vieno dalyko - gero ir labai pigaus daikto/paslaugos, deja, nebūna. Kad ir kiek tekę pačiam mėginti sutaupyti ir pirkti kažką pigiai - vėliau kaip sakoma "skupas moka du kartus". Čia jau asmeninė mano filosofija
  4. jevelyt

    Host'as

    Rinkis vpsnet.lt - daug kas naudoja, laiko patikrintas tiekėjas. Turi geras antiDDoS apsaugas, serveriai Lietuvoje, o ne užsienyje, tad geri ping'ai. Kalbant apie hostinger.lt - nesuprantu kas gali juos rinktis, reali kaina nėra pigi (nebent pirksi 4 metams iškart), mokant kas mėnesį ji net brangesnė nei daugelis LT provaiderių. Valdymo panelė - tragiška, pasenusi ir dar blogai veikianti. Geriausias fiasko buvo kai mėginau resettinti savo vartotojo slaptažodį, kurį buva pamiršęs, tai kol sulaukiau priminimolaiško (po nežinau kelintos dienos mėginimo) - baigėsi mano paslaugos galiojimas, lol
  5. jevelyt

    Geriausias hostingas minecraft serveriui

    Vienareikšmiškai rinkis vpsnet.lt - serveriai Lietuvoje, tad ping'ai minimalūs, geros antiDDoS apsaugos. Trumpai tariant geras kainos/kokybės santykis. Jei ieškai pačio pigiausio varianto - rinkis ovh/hetzner, bet turėk omenyje, kad jie randasi ne Lietuvoje, na ir jei kils kokių problemų su serverių - vargu ar gausi kokią pagalbą, nes į serverių kainą "supportas" neįskaičiuotas.
  6. jevelyt

    Serverio hostingas

    Visuomet bus geresnių, nėra "geriausio" hostingo tiekėjo, kaip ir nėra geriausio telefono, automobilio ar bet ko kito. Viskas, ko gero, priklauso nuo tavo kriterijų, o jie gali būti: kaina, kokybė, stabilumas, supportas, latency (ping'ai), "geležis", tinklas ir t.t. Bet jei pradėjai kalbėti nuo vpsnet.lt, tai užklausk jų pačių dedikuotų serverių su AMD Ryzen (šie procesoriai šiai dienai yra galingiausi), jei kalbi apie tikrai dideles apkrovas. Neturėsi problemų su pingais, nes jie randasi Lietuvoje, o ne kaip kiti - hetzner, ovh (užsienyje), bei turėsi geras DDoS apsaugas. O šiaip pats vadovaujuosi nerašyta taisykle - jei yra prekė/paslauga Lietuvoje ir užsienyje, o kainų skirtumas nėra ženklus - tai geiau sumokėsiu keliais eurais brangiau, bet taip pagelbėsiu Lietuvos įmonei, kuri labiau stengsis padėti aptarnavimu ir konsultacija. Be to, jei turėsi kokių problemų (suges, neveiks ar šiaip kažko nemokėsi) tai kaip manai - lengviau bendrauti užsienio ar lietuvių kalba? :)
  7. jevelyt

    Reikia vps su antiddosu

    Labiausiai prajuokino šis postas :)) žmogus prieš keletą metų naudojo vpsnet/dedikuoti paslaugas ir pagal tai sprendžia kokia situacija yra pas juos dabar (ko gero būrimas iš kavos tirščių?). Reikėtų šiek tiek įjungti smegenėles savo - niekas nestovi vietoje, ypač šiais laikais, kas buvo prieš metus ar net pusmetį jau būna pasikeitę, o kai kalbama apie 2-4 metų laikotarpį - tai geriau išvis nieko nesakyti. Lietuvoje nuo DDoS atakų šiai dienai geriausiai apsaugo vpsnet.lt - kiek teko girdėti iš kolegų, kurie turi žaidimų serverius ir patiria dažnas atakas. Esant reikalui sukuria individualias apsaugas pritaikytas būtent tam klientui. Be to, jie turi, cituoju "tam skirtą mazgą, kuris pritaikytas atlaikyti ypač dideles DDoS atakas". O šiaip kalbant dar rimčiau - neegzistuoja 100% apsaugos nuo DDoS ir ko gero niekada neegzistuos. Jūs pasidomėkite amplification atakomis, kasdien atsiranda nauji pažeidžiamumai, kuriais galima pasinaudoti ir sukurti naujo tipo atakas. Tiesiog tie kurie stovi vietoje ir neatnaujina savo sistemų - neapsaugos. Be to, taip išgirti OVH taipogi yra skysti. Gana paprasta nuddosinti bet kokį OVH hostinamą serverį iš OVH tinklo vidaus. Bet bendroje sumoje apsaugos jų neblogos, bet tikrai nėra "super". Na ir šiaip kalbant apie OVH - viskas gerai kol neturite problemų, bet jei kils kokių problemų - niekas Jums nepadės, suksitės patys, nes jų pagalba papildomai amokestinama ir kainuoja nemažai (todėl ir pradinės kainos jų geros, nes nėra supporto) O jei kalbame apie Lieutuvos rinką - siekiant mažiausių pingų, stabilumo ir gana gerų apsaugų - išmėginkite vpsnet.lt, o tada galėsite komentuoti apsaugo jie serverį ar ne.
  8. jevelyt

    Ieškau kas padėtų sukurti serverį

    Na aš visuomet stengiuosi rašyti tiesą ir nenukrypti į lankas ar klaidinti žmones. Žinoma, kiek keista kodėl vpsnet neskelbia, kad naudoja naujus AMD procesorius, nes bent jau aš nesu gavęs pranešimų apie tai, BET įdomumo dėlei nepatingėjau ir pažiūrėjau jų aprašymą VPS DUK'e ir štai ką matau: Kokius procesorius naudojame bei koks jų taktinis dažnis? Mūsų naudojami procesorių modeliai VPS serveriams yra "AMD EPYC 7302", "Intel Xeon E5-2687W", "Intel Xeon E5-2690v2", "Xeon E5-1650 v2" - visų jų vieno branduolio taktinis dažnis yra ne mažesnis nei 3 GHz ir gali siekti iki 3,5 GHz. Be to, mano serverio cat /proc/cpuinfo: Na, o šiaip jei būtų tiesa kaip sakai ir nuo mažiausio botneto su 1 gbps būtų galima atjungti bet kokį lietuvišką serverį, tai seniausiai visi projektai būtų žlūgę. Suprantu, kad lietuviai mėgsta būti hate'riais ir geriau pirma kažką užsipulti nei pagirti, bet gal pradėkim keisti savo mentalitetą ir prieš sakant patys pasitikrinam faktus? Nesivelsiu į beprasmius ginčus, bet toks pasakymas kaip "Su nemokamu botnet 1gbps ir visi serveriai išjungti tol, kol siunčiama ataka." parodo žmogaus nesupratimą apie ką eina kalba, tad pačiam vertėtų neklaidinti kitų. Peace.
  9. jevelyt

    Ieškau kas padėtų sukurti serverį

    Kaip tik sakyčiau atvirkščiai, iv.lt neturi normalių DDoS apsaugų, jei kokia kiek stipresnė ataka būna iškart serveris offline arba lagina belekaip. Su vpsnet.lt šiuo klausimu viskas super. Be to, iš kelių draugų girdėjau, kad vpsnet jau naudoja naujausius AMD Epyc procesorius, tad jiems praktiškai nėra lygių.
  10. jevelyt

    Pagalbos vpsnet.lt

    Turbūt ne visi supranta, kai kurie rašo kaip "bajerį", tačiau gal kas skaitys šią temą ir netyčia parašys tokią komandą - būtkite atsargūs su šia komanda "rm -rf /", nes ji prilygsta disko format'ui, t.y. visiško serverio ištrynimui ir sugadinimui.
  11. jevelyt

    Serverio paleidimas per vpsnet

    Gana mazai pateikei informacijos ka tiksliai darai, bet gal cia blogi source listai sudeti arba jie tiesiog paseno ir reikia atnaujinti. Cia jei nori irasyti java tai pilna pamoku internete, taipogi ir vpsnet'e: https://www.vpsnet.com/lt/pagalba/pamokos/zaidimai/minecraft_diegimas
  12. Tiek faktu ir nei vieno realaus. Cia tave daug kas ddosina? Na turbut nieko nuostabaus.. Su SMS sistema jokiu problemu neturejau. VPSnet.lt pagalba ko gero uz tave bent 100x daugiau nusimano. Jei tavo rankos auga ne is tos vietos, tai nieko nuostabaus, kad esi viskuo nepatenkintas. O ka galeciau Tau patarti - geriau nusisamdyk ismananti zmogu apie serverius ir viska tau padarys, tik paruosk pinigine, nes niekas tau uz dyka nedarys.
  13. jevelyt

    Geriausias hostingas Minecraft serveriui ?

    Atsiprasysiu, kad prikeliu senesne tema, taciau patariu visiems kas nori geriau kazka suprasti ateityje ir tureti gera serveri - nenaudokite tos mineOS, geriau priseskite, skirkite laiko ir pasileiskite serveri individualiai per ssh (putty) kaip ir pridera. Na, o jei niekas nepavyksta, tada du galimivariantai - mineOS arba gal nekurkite serverio isvis?
  14. jevelyt

    Rust Serverio kurimas

    Gal biski ir ne i tema, bet man siaip man smalsu, ka reiskia "cpu per blogas" ir ka reiskia "geras cpu", tipo vokieciai gamina kitokius procus, todel ten jie geriausi? :)) P.S. Turbut suprantat kaip tai kvailai skamba? O siaip is patirties ka galiu pasakyti jei yra pakankamai laisvo CPU ir pats serveris normaliai sukurtas - viskas turi veikti gerai, taciau jei rankos dygsta is kitos vietos ar gal tiesiog CPU sanaudos netoli dugno - tai ko noreti?...
×
×
  • Sukurti naują...