Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

~K.B~

Narys
  • Pranešimų skaičius

    482
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Atsiliepimai

    100%
  • Forumo eurai

    13 +Pervesti

Apie ~K.B~

  • Gimtadienis 07/09/1998

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas
    Lazdijai

Paskutiniai lankytojai

Paskutinių lankytojų blokas yra išjungtas.

~K.B~ pasiekimai

Užkietėjęs dalyvis (-ė)

Užkietėjęs dalyvis (-ė) (5/11)

  • Veteranas
  • Senbuvis
  • Labusai.com laikų narys
  • Lietuviai žais arba mirs

Neseniai gauti ženkliukai

44

Reputacijos taškai

  1. ~K.B~

    pc build

    Sutaupei tai sutaupei, bet klausimas ar vertėjo? Dabartiniems žaidimams, nemanau, jog Tau užteks to ką turi + laptopą pirkti gamingui ... Ačiū už patarimą, nepasidomėjau labai su aušintuvais, todėl įdėjau pagal rekomendacijos (kurios aišku kainuoja ir pinigus).
  2. ~K.B~

    pc build

    Tai aš vistiek ne čia ir dabar sakysiuosi. Galima ir palaukti, bet kainos Lietuvoj bus ganėtinai aukštos pačioj pradžioj. O be to, savi tiekėjai gali dar neturėti tokių procesorių ir jų pigiau negausiu Rašiau jog SSD naudosiu savo turimą, t.y. crucial mx500
  3. Sveiki, Taigi noriu atsinaujinti ir nusprendžiau susidėti buildą. Noriu pasiklausti nuomonių, ką manote apie tokį buildą, ką reiktų keisti ir t.t., ir panašiai. SSD ir HDD naudosiu senus. http://www.skytech.lt/krepselis-58394.html
  4. Sveiki, gal kas nors spotify premium parduoda?

  5. ~K.B~

    Išmanusis nuo ~200 iki 300€

    Manau paskutinį kartą čia rašau. Noriu pasiklausti, ką geriau imti. Esu šiuo metu tarp trijų - keturių variantų. Xiaomi Redmi 4 Prime (jau black/grey nebeliko 1a, todėl atkrenta), Xiaomi Redmi Note 3 Pro, Huawei P9 Lite ir Huawei Honor 6 (vien dėl to, kad šiuo metu jo kaina 169€, bet pagal specifikacijas, pagaminimo metus, imti jo nesinori). 1 - Note 3 Pro: http://www.1a.lt/telefonai_plansetiniai_kompiuteriai/telefonai/mobilieji_telefonai/xiaomi_redmi_note_3_pro_32gb_black_engru 2 - P9 Lite: http://www.1a.lt/telefonai_plansetiniai_kompiuteriai/telefonai/mobilieji_telefonai/huawei_p9_lite_2gb_ram_dual_black 3 - Honor 6: https://www.omnitel.lt/privatiems/telefonai/honor/6 Taip pat radau dar ir Honor 5X: https://www.omnitel.lt/privatiems/telefonai/honor/5x Galvojau pasiimti Redmi 4 Prime, bet nebeliko black/grey versijos, o balto ar auksinio nenoriu imti. Šiuo metu esu linkęs prie P9 lite, vien dėl to, kad jam visus aksesuarus ir panašiai gali rasti Lietuvoje.
  6. ~K.B~

    Išmanusis nuo ~200 iki 300€

    Ieškojau jo visur, radau tik keliose el.parduotuvėse, viena iš bigbox.lt, o iš ten sakytis nenoriu, nes nelabai žinoma parduotuvė, o atsiliepimai apie ją nekokie. Vėliau varlė.lt mačiau, bet kiek mačiau visur 16GB versijos, kaip 32GB versija yra žymiai geresnė pagal specifikacijas. O kainos skirtumas nedidelis.
  7. ~K.B~

    Išmanusis nuo ~200 iki 300€

    Vis dar laukiu patarimų!
  8. ~K.B~

    Išmanusis nuo ~200 iki 300€

    Kokie atsiliepimai vyrauja aplink šį telefoną? http://www.1a.lt/telefonai_plansetiniai_kompiuteriai/telefonai/mobilieji_telefonai/xiaomi_redmi_4_prime_32gb_blackgrey_engru
  9. ~K.B~

    Išmanusis nuo ~200 iki 300€

    Ačiū už pasiūlymą, bet noriu pirkti iš lietuviškų parduotuvių, nes iš kiniečių pirkti nei galimybės, nei noro. Ir taip, man reikia naujo telefono.
  10. Sveiki, kaip temos pavadinime matote ieškau išmanaus telefono nuo ~200 iki 300€, kadangi turiu Samsung Grand Prime ir jau ant tiek jis mane įgryso savo strigimu, nesąmonių darymu. Norėčiau kažko nestandartinio, galvoju apie Asus Zenfone 2 Laser arba Xiaomi Redmi 4 (arba Note 3 Pro). Tačiau norėčiau, kieno nors profesionalesnio patarimo, nes tikrai manau, kad šiame forume yra žmonių, kurie puikiai nusimano šioje srityje. Telefoną pirkčiau tik už kokios savaitės ar dviejų ir tik iš lietuviškos parduotuvės.
  11. ~K.B~

    Ausinukės

    Gal pagalvok, kad ne visi turi galimybę pirkti iš užsienio. O be to ausinukių reikia dabar, o ne už mėnesio su trupučiu.
  12. ~K.B~

    Ausinukės

    O jeigu kažką iš lietuviškų puslapių? Nes jaučiu tokių ausinių lietuviškuose puslapiuose nerasi.
  13. Sveiki, norėčiau pagalbos dėl ausinukių, kadangi pridėtos prie telefono nuėjo, nebegroja dešinė pusė ir šiaip nelabai jos patogios, tai norėčiau nusipirkti naujas, kurios būtų patogios, normaliai įsistatytų į ausis bei turėtų neblogą garso kokybę. Galbūt kas nors pasiūlytų kokias nors ausinukes, nesinori labai daug įvestuoti į jas, bet išleisti apie 20-30€ gal ir galėčiau, žiūrint kokios ausinukės.
  14. Šnekėjau apie Noise Suppression, o ne Disable all enhacements. Šitą atžymėk dabar ir truputėlį žemiau bus Noise Suppression (Triukšmo mažinimas), jį pažymėk.
  15. Gali eit šitaip: Dešinėj pusėj kampe garso juosta -> Mixer -> Spaudi ant System sounds -> Pasirenki Recording -> Pasirink savo mikrofoną ir properties -> Ir kaip išmes lentelę paspausk ant Enhancements -> Užžymėk Noise Suppression ir spausk ok.
×
×
  • Sukurti naują...