Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

RokasEs

Narys
  • Pranešimų skaičius

    513
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Atsiliepimai

    0%
  • Forumo eurai

    20 +Pervesti

2 sekėjų

Apie RokasEs

  • Gimtadienis 08/10/1995

Susisiekimo būdai

  • Skype
    aqditt

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas
    Marijampolė

Paskutiniai lankytojai

1083 profilio peržiūros

RokasEs pasiekimai

Užkietėjęs dalyvis (-ė)

Užkietėjęs dalyvis (-ė) (5/11)

  • 500 pranešimų Retas
  • Turintis ką pasakyti Retas
  • Veteranas
  • Senbuvis
  • Lietuviai žais arba mirs

Neseniai gauti ženkliukai

179

Reputacijos taškai

  1. Sveiki, reikalingas dizaineris norintis ir galintis papaišyti įmonei logotipą, sumaketuoti facebook coverį, kuris bus vėliau naudojamas reklaminiam tentui. Vizitinės kortelės. Taip pat sumaketuoti kainoraštį. Detaliau aptarsime privačiai. Atsiskaitau bankiniu pavedimu arba atvešiu ir paduosiu į rankas
  2. RokasEs

    Neskaito lietuvisku raidziu

    Su programa, kuria rašai, taip pat pasirink UTF8
  3. RokasEs

    Reikalingas REPREZENTACINIS PUSLAPIS įmonei

    Jeigu reikia dar, gali rašyt
  4. RokasEs

    Parduodu Counter - Strike Domeną!

    Elementariai siūlyčiau pačiam patylėt. Turinio puslapį nebėra jokio, jei ir buvo kažkas google indeksuota, ypač jei gerose vietose, jis jau bus nukritęs, nes dingo turinys. Jeigu tu seno turinio neatstatysi, tavo google pozicijos šimtu procentu krenta labai žemai, jeigu atkursi, vistiek kris, bet ne taip stipriai. Naujas turinys - iš naujo kyli pozicijose. Ir viskas tuo pasakyta. Pažiūrėjus, kas šiai dienai suindeksuota, tai pirmuose puslapiuose didelėm raidėm ryškinasi "PARDUODAMA", po to keli seno forumo postai ir viskas. Taip, kad jei ir vertas kažko šitas domenas, tai tik registracijos kainos arba nei tiek. Ir pabaigai. Neveltui supergames narys, bei galvojantis, kad kažką suprantą apie seo ir web devolopment'ą.
  5. Tu čia pranešimų skaičių sau keliesi, ar kaip suprast? Konfidencialu.
  6. Cituoju ir paryškinu, jei vis tiek nepavyksta teisingai perskaityt.
  7. Cituoju ir paryškinu, jei vis tiek nepavyksta teisingai perskaityt.
  8. Skaityk temą iš naujo, kai pavyks perskaityti iki ketvirtos eilutės, nereikės užduot šito klausimo.
  9. RokasEs

    Pagalbos su PHP

    Ne šitam kode čia esmė Erroras tikrai ne dėl tavo pateikto kodo. Žiūrėk ar visos surašytos direktorijos vietoj. Ir šiaip tavo pateiktam kode nėra nei trupučio php.
  10. RokasEs

    \ Papildomas saugumo klausimas

    admin cp -> system -> tools and settings ir ten bus question and answer chalenge ar kažkas tokio. Arba tiesiog naudok reCaptcha arba keycaptcha, užsiregini ir įsisidedi per admin panelę API kodą.
  11. RokasEs

    Pagalbos dėl php kodo

    Nelabai jam jo reikia. Parašė jis mane į skype, po penkių minučių persigalvojo, kad reikia shoutcast, o ne icecast. Kai pasakiau, kad reikia veikiančio serverio informacijos testavimui, pasirodo, kad neturi jo ir nerado jokio kito.
  12. RokasEs

    Pagalbos su paveikslėliais

    <img src="smiley.gif" alt="Smiley face" height="42" width="42"> O jei rimtai, tai konkrečiau, rodyk seną, pakeisiu. Nes dabar tai įsivaizduoju, kad net nežinai kur reikės dėt tą kodą, kurį duos.
  13. RokasEs

    Saugi ir nesaugi svetainė

    SSL standartas yra saugus.
  14. RokasEs

    Pagalbos dėl php kodo

    Konkrečiai kažką pagal tavo kriterijus rast sunku, gali parašyt man pm arba skype, pabandysiu padėt, parašyt kažką panašaus.
  15. Sveiki tamstos, turiu pradėtą projektą, bet trūksta laiko, vienas nespėju, todėl reikalingas žmogus galintis padėti. Projektas nesusijęs su žaidimais, orientuotas į pilnamečius žmones. Plačiau apie pačią tematiką aptarsime privačiai. Dienos šviesos dar nematęs, nepilnai baigtas. Pati idėja konkrečių konkurentų neturi, todėl tai bus PIRMAS toks puslapis Lietuvoje. TVS daryta mano pačio, didžioji dalis jau padaryta, reikia pabaigt. Pats puslapis taip pat beveik pabaigtas, dizainas yra. Lyg ir viskas, jei kažką pamiršau, dar pridėsiu. Ko man reikia iš tavęs? Taip žmogau, iš tavęs, kuris perskaitei iki čia ir vis dar esi susidomėjęs. - padėti man kartu pabaigti TVS sistemą, paleisti visas funkcijas ir jas patikrinti - kai viskas bus padaryta, padėti sukelti nemažą kiekį informacijos - pradėti reklamą (kaip ką daryt viską paaiškinsiu, nieko sunkaus) - prižiūrėtį puslapį, administruoti ir t.t. Ko tikiuosi iš tavęs? Koks tu turi būti? - tu supranti, kad tai atsakingas darbas, galintis atnešti gan didelį pelną - tu ne pirma diena domiesi "web development'u" - tu moki ne tik įrašyti IPB, Wordpress ir kitus varikliukus - supranti HTML, bent kažkiek supranti php kodą, gali minimaliai jį redaguoti, žinai pagrindines sql funkcijas ... man nesvarbu kiek tau metų, man svarbu ką tu moki, ir kiek tu esi motyvuotas tobulėti. Aišku, jei tau mama už ketvertą pažymių knygelėje atima kompiuterį, tada tu man netinki. Kas aš ir ką tau siūlau? Jei vis dar domiesi ir skaitai toliau, tai bėk į prisistatymų skiltį ir susirask temą apie mane (arba spausk > čia < ) Yra planuojamas pelnas, neaišku kaip greitai, nereikia su tuo skubėti, bet 30% jo priklausys tau. (visas ataskaitas pateiksiu kiekvieno mėnesio) Taip pat siūlau puikią kompaniją ir savo sukauptą patirtį, kuria pasidalinsiu, jei kažkas bus neaišku išmokinsiu ir t.t. Ir pabaigai: Jei visa šita mano rašliava tavęs neišgąsdino, ir nori pabandyti - nesidrovėk, rašyk man į PM. Prie savo pirmos žinutės man pridėk trumpą prisistatymą apie save. Trumpai aprašyk savo patirtį, išmoktus dalykus. Visa kita aš pats tavęs paklausiu. Gero vakaro, Rokas
×
×
  • Sukurti naują...