Peršokti į turinį

Grigalius

Narys
  • Pranešimų skaičius

    297
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Atsiliepimai

    0%
  • Forumo eurai

    0 +Pervesti

Apie Grigalius

  • Gimtadienis 07/17/1916

Susisiekimo būdai

  • Skype
    g.grigalius

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas
    Vilnius
  • Pomėgiai: https://www.youtube.com/user/ggrigalius/videos
  • Steam ID
    grigaliuscreeper

Grigalius pasiekimai

Užkietėjęs dalyvis (-ė)

Užkietėjęs dalyvis (-ė) (5/11)

  • Veteranas
  • Senbuvis
  • Lietuviai žais arba mirs

Neseniai gauti ženkliukai

14

Reputacijos taškai

  1. Aš kažkur Amazon mačiau 4 pin Y tipo splitterį, kuris eina ne iš maitinimo bloko, o tiesiai iš motininės, tik ar tokių įmanoma Vilniuj rasti?
  2. Sveiki, Norėjau įsidėti antrą ventiliatorių į dėžę (neskaitant CPU ir GPU ventiliatorių), bet ant mano motherboardo yra tik viena Sys_Fan jungtis. Galbūt būna pirkti kokie nors adapteriai, o gal žinot kokį dar būdą?
  3. Žinau tą dalyką, instaliavau su formatavimu, švariai.
  4. ne iki galo perskaitei ką rašiau, kad windowsus perrašiau neseniai ir virusų nėra. Dulkes nelabai seniai valiau, bet pažiūrėsiu, gal vėl prisikaupė. Driveriai naujausi.
  5. Sveiki, prieš 3 metus nusipirkau normalų stalinį kompą ir visada viskas veikė maždaug normaliai. Bet pastaruoju metu kažkodėl pradėjo lagginti gana mažai reikalaujantys žaidimai net ant pačių mažiausių grafikos nustatymų. Turiu nVidia Gigabyte GTX 660 vaizdo plokštę su 2 GB atminties, bet dažnai pradėjo laginti net minecraftas. Pavyzdžiui Dying Light minimum reikalavimai yra GTX 560 su 1 GB, bet jeigu aš nusistatau pačius mažiausius žaidimo nustatymus, vistiek būna kokie 25 fps ir truputi atsilieka vaizdas nuo pelės. The Forest rekomenduojama GTX 560 ir viskas būtų OK, bet aš, su žymiai geresne GPU, vistiek galiu žaisti tik ant pačių Ultra Low nustatymų, o su vidutinėm grafikom išvis neįmanoma žaist. Ten apie kokį assassin's creed Unity išvis nėra kalbos, nes buvo koks 1 fps. CS:GO galima normaliai žaisti tik ant pačiū pačiū mažiausių nustatymų. Tai klausimas, ar šita vaizdo plokštė jau paseno ir laikas ieškot kitos, ar gal užtenka ją kaipnors išvalyt, prapūst, ar su siurbliu biški ar nunešt ją į taisyklą ar dar kažką daryt ir viskas bus normaliai kaip ir seniau? Windowsus (7) neseniai persiinstaliavau ir tikrai nėra jokių virusų, kurie galėtų trukdyt, o Ram 8 GB ir procesorius pakankamai normalus, todėl ir manau, kad bėda vaizdo plokštėje. Ačiū.
  6. Grigalius

    neisijungia skaiciuotuvas

    Ačiū, bet kai įsijungiu Powershellą ir įkopijuoju tą komandą, man parašo raudonai labai daug dalyku, kad neranda reikiamų failų.
  7. Grigalius

    neisijungia skaiciuotuvas

    Bet aš naudoju administratoriaus accountą ir jokių kitų accountų nėra. Būtų labai nelogiška kurti antrą accountą dėl skaičiuotuvo. Intel i7 per silpnas skaičiuotuvui?
  8. Grigalius

    Piano Tiles 2 neveikia su facebook

    o nedings visi pasiekimai ir t.t.?
  9. Sveiki, turbūt visi, kas žaidžiat piano tiles 2, esat prisijungę prie savo facebooko accounto ir matot visus draugų scores ir t.t. O kai aš bandau prisijungt, paspaudžiu tą 'connect to facebook' ir man ismeta mano normalų facebooko accountą, aš jį paspaudžiu, prisijungia viskas lyg ir normaliai, bet tarp visų mano draugų rodo tik mane vieną, patį pirmą, o jeigu spaudžiu 'add friends' man išmeta tuščią lentelę ir viskas, nors aš tikrai žinau, kad nemažai mano fb draugų irgi žaidžia piano tiles 2. Klausimas būtų ar aš kažką netaip padariau, ar čia tarp fb nustatymų ieškot ar ką. P.S. pačiam facebooke rodo, kad tarp žaidimų piano tiles 2 yra. Ačiū.
  10. aciu, galit rakint tema modai
  11. SVeiki, ketinu isigyti automobilini android ikrovikli, bet ten raso kad sroves stipris 1 A, o mano telefonas ir turi 1 A, bet kitas telefonas turi 1,8 A, tai turiu klausima - ar nieko neatsitiks jeigu krausiu ta (1,8 A) telefona su 1 ampero ikrovikliu, ar tureciau ieskoti dar atskiro ikroviklio su 1,8 amperu?
  12. Grigalius

    Ieskau kur vilniui isigyti kabeli

    ok o kol dar neuzrakino temos, gal kasnors zino ar egzistuoja tokie kad pzv yra toks mazas sudukas kuri gali prijungt prie ausiniu kurios neturi garso reguliavimo, tai tu pasiemi su tuo suduku ir sukioji toki ratuka kad pagarsint/nutylint?
  13. Sveiki, internete niekur nerandu kur butu galima gauti toki laida vienu zodziu kai googlinu tai randu pagal "aux extender", na o vat lietuvoj tai jokiam puslapi nesugebu rast nusipirkt.. aciu uz pagalba
×
×
  • Sukurti naują...