Peršokti į turinį

Skrrr`

Narys
  • Pranešimų skaičius

    59
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Atsiliepimai

    100%
  • Forumo eurai

    11 +Pervesti

Apie Skrrr`

  • Gimtadienis 05/23/1998

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas
    Kaunas

Paskutiniai lankytojai

Paskutinių lankytojų blokas yra išjungtas.

Skrrr` pasiekimai

Naujokas (-ė)

Naujokas (-ė) (2/11)

  • Veteranas
  • Senbuvis
  • Lietuviai žais arba mirs

Neseniai gauti ženkliukai

11

Reputacijos taškai

  1. Sveiki, ieškau linksmos ir draugiškos kompanijos pažaist kartu CSGO, dažniausiai vakarais. Pagrinde žaidžiu MM, bet galiu ir Faceit’e būti. Jeigu turit kokį nors discordą savo, tai būtų idealu prisijungt ir turėti tokį kontaktą. Man yra 22 metai, MM esu MG2 rank’o, o Faceit esu 3 lvl, kadangi, kaip minėjau, daugiau MM žaidžiu. Tad jeigu trūksta kam nors žmogaus kompanijoje bendrai pasižaisti, tai būtų visai įdomu ir smagu prisijungti prie jūsų. Raštelkit komentaruose ir galėsime susisiekti ar net susibėgti į discordą. ;)
  2. Visi stumia, kad "šabloninis", nors to šablono niekur nematau ir tam "visų stumiamam" serve yra ~800 unique community narių, ko pasekoje serveris dažnai būna full ir net perteklius žaidėjų. Juoką kelia tokie visokie heiterių komentarai.
  3. Pats tu šūdservis. Eilinis heiteris, kuris sugeba tik tiek ir viskas. O šiaip serveris puikus, keep it going! (jau beveik 800 unikalių projekto narių, wohooo!!)
  4. Sveiki,ieškau kas galbūt nusimanote c# programavimo kalboje ir galėtų pagelbėti kodinant vieną samp CLEO skriptą? :) Į AŽ parašykit,viską sutarsim. ;)

  5. Skrrr`

    parduodu Parduodu McPrison.lt pinigus

    Ačiū,bandysiu kaip nors.
  6. Skrrr`

    parduodu Parduodu McPrison.lt pinigus

    Kaip samp'o pinigus perka,taip ir gali mc pirkt,kokie nors užkietėję serverio žaidėjai.
  7. Sveiki,taigi parduodu beveik 400 tūkst. frankų mcprison.lt serveryje. Daugiau info gausite susisiekę su manim AŽ.
  8. Skrrr`

    Patikimas Haris^^

    Nepyk,Hari,atsiprašau,jog taip įvyko,tiesiog papuoliau į tokio profesionalaus sukčiaus spąstus ir pamaniau,jog tu ten esi,nes jis tavo forumo acc link man atsiuntė. Pats žioplas esi,jeigu tu būtum buvęs mano situacijoj,įdomu kaip tu būtum daręs,jeigu toks profas scam'eris tau būtų papuolęs...
  9. Skrrr`

    Patikimas Haris^^

    Už 14 eurų. Taigi ant jo forumo acc parašyta.
  10. Nepyk,Hari,atsiprašau,jog taip įvyko,tiesiog papuoliau į tokio profesionalaus sukčiaus spąstus ir pamaniau,jog tu ten esi,nes jis tavo forumo acc link man atsiuntė.
  11. Patikimas,greitas pardavėjas,operatyviai mąstantis.
  12. Sveiki,parduodu savo mc legalų accountą su viskuom,t.y. login/pasw,email ir t.t... Accountas pilnumoje premium,necardintas,laisvai galėsit pasikeisti į savo norimą nick'ą,skin'ą ir visus kitus dalykus,kokius tik norėsite. Atsiskaitymas tik banku,susidomėję rašyk man į skype aurimas124 arba komentuokit šioje temoje.
  13. Sveiki,parduodu savo mc legalų accountą su viskuom,t.y. login/pasw,email ir t.t... Accountas pilnumoje premium,necardintas,laisvai galėsit pasikeisti į savo norimą nick'ą,skin'ą ir visus kitus dalykus,kokius tik norėsite. Atsiskaitymas tik banku,susidomėję rašyk man į skype aurimas124 arba komentuokit šioje temoje.
×
×
  • Sukurti naują...