Peršokti į turinį

Pavlit0

Narys
  • Pranešimų skaičius

    423
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Atsiliepimai

    0%
  • Forumo eurai

    0 +Pervesti

Apie Pavlit0

  • Gimtadienis 11/21/1994

Profilio informacija

  • Miestas
    Šiauliai
  • Pomėgiai: Krepšinis

Paskutiniai lankytojai

Paskutinių lankytojų blokas yra išjungtas.

Pavlit0 pasiekimai

Užkietėjęs dalyvis (-ė)

Užkietėjęs dalyvis (-ė) (5/11)

  • Veteranas
  • Senbuvis
  • Labusai.com laikų narys
  • Lietuviai žais arba mirs

Neseniai gauti ženkliukai

7

Reputacijos taškai

  1. Sveiki, sugalvojau sukurti Counter-strike serverį tik nežinau kokį hostinga nusipirkti. Gal kas patartų? Statysiu 24 slotų Public serverį. (VIENĄ)
  2. Pavlit0

    22:00 | 10:00

    Geras, pasinaudosiu, ačiū. + 4u
  3. Šis failiukas sutvarko, kad į jūsų serverį ileistu steam ir non žaidėjus. Dėmesio! faila kelkite tik po dproto įrašimo nes man pvz nepavyksta pastaruoju momentu su tuo dproto kažkaip tai radau failą su kurio pagalba serveris jungia steam ir non žaidėjus (Linkas 1) Siūstis: http://failai.in/show/F/4698773B0/non_s ... 7___48.exe (Linkas 2) Siūstis: http://www.multiupload.com/GEMP6A7PQ9 (1 in 9)
  4. Pavlit0

    Pasiūlikyte žaidimų!! +REP

    Simsus žaidžiau taip pat, bet greitai atsibodo Duosiu rep kai galėsiu, geras pasiūlimas irgi.
  5. Pavlit0

    Pasiūlikyte žaidimų!! +REP

    Far Cry 2 Sistemos reikalavimai: Minimum: Processor: AMD Athlon 64 3500+ / Pentium 4 3.2 Ghz Display Card: NVIDIA GeForce 6800 256 / ATI Radeon X1650 RAM: 1024MB Free Disk Space: 12GB Operating System: Windows XP / Vista Recomended: Processor: AMD Athlon64 X2 5200+ / Intel Core 2 Duo Family Display Card: NVidia Geforce 8600 GTS 512MB / ATI Radeon X1900 512MB RAM: 2048MB Free Disk Space: 12GB Operating System: Windows XP / Vista Tikrai ant mano kompiuterio ) *** Dabar bandau pereiti: Freedom Fighters tikrai idomus zaidimas, gal dar kas kokiu pasiulimu (normaliu)
  6. Pavlit0

    Pasiūlikyte žaidimų!! +REP

    Ar tikrai,pasidaryk bolgesne grafika gal ir paveztu tada. Taigi sakau kad man COD 2 vos eina ka jau kalbeti apie 4.. Kiling Floor siunciuosi, bandysime Man labiau patinka Pirmo asmens saudykles. Gal dar kas zaidimuu ?? :pistols:
  7. Pavlit0

    Pasiūlikyte žaidimų!! +REP

    Mortyr'as patiko is gameplay'u bet nerandu normaliai kur atsisiusti nes seedina labai mazai neatsisiunciu. Bandysiu dar karta, gal kas dar kokiu zaidimu?
  8. Pavlit0

    Pasiūlikyte žaidimų!! +REP

    COD 4 gal truputi per stiprus mano kompiuteriui, nemanai? Bandžiau COD 2 žaisti galima, bet ant veiksmo pradėdavo laginti nesveikai. Būčiau dėkingas jei dar pasiūlitumėte. Ir kaip tik sutvarkys REP Sistemą duosiu taškų. :liuxas:
  9. Pavlit0

    Pasiūlikyte žaidimų!! +REP

    Dėkui, +REP. Gal dar kokių žaidimuku kas pasiūlysite?
  10. Sveiki, taigi aš po lovą radau savo senajį kompiuterį ir norėčiau išspausti viską ko jis vertas. Info apie jį: Intel® Celeron® CPU 2.00GHz 768 MB RAM Geforce MX200 Nelabai nusimanau apie kompiuterius, tai jeigu ką nors praleidau klauskite darašysiu. Tai va jeigu galite pasiūlikite kokių žaidimų šiam senukui, geriau būtų šaudyklė, bet galite siūliti ir kitokius įdomius žaidimukus pvz: Conflict:Desert Storm, C&C: Renegade, NFS:Underground 2 ir panašiai kad tik senukas išvilktu Už kiekvieną protingą pasiūlimą duosiu +REP
  11. Pavlit0

    Pamoka kaip sukurti cs 1.6 srw

    Prajuokinai, + reikia Išorinio, kad veiktų servas nrml o ne vidinio.
  12. Pavlit0

    Linux Public Admin Pack by Pavlit0 (2011)

    Tu skaityt moki? Jis NE MANO
  13. Pavlit0

    mIRC BOT

    Sveiki forumiečiai, gal būtų galima sužinoti iš kur atsisiųsti mIRC GTH BOT'ą? Turiu Gather bot v2, bet iki galo nesugebu sutvarkyti.. Gal kas galėtu atsiūsti? Nenoriu ten visokių stebuklų, paprasto nors ir kaip joo.lt (bet nesiūlikite pačio joo.lt nes lužynėja) Kiekvienam kažkiek padėjusiam duosiu +2points rep.
  14. Pavlit0

    Linux JailBreak admin pack by Zuikutis

    AmxModX - Versija? MetamOD - Versija? Dproto - Versija?
×
×
  • Sukurti naują...