Peršokti į turinį

mantychasss

Narys
  • Pranešimų skaičius

    197
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Atsiliepimai

    100%
  • Forumo eurai

    0 +Pervesti

Apie mantychasss

Paskutiniai lankytojai

Paskutinių lankytojų blokas yra išjungtas.

mantychasss pasiekimai

Dažnas dalyvis (-ė)

Dažnas dalyvis (-ė) (4/11)

  • Veteranas
  • Senbuvis
  • Lietuviai žais arba mirs

Neseniai gauti ženkliukai

3

Reputacijos taškai

  1. Sveiki, kadangi mokausi programuoti ir pinigai dabar nera labai svarbu, todel teikiu php programavimo paslaugas nemokamai . Geriausia rasykit i pm.
  2. O tai tipo kiti hostai nesvetimi ? Nu suprask seni, kad betkuris hostas gali padaryt betka. belekoks hostas gali tave apgaut lygiai taippat kaip as. Beto turiu ikures veikla. Jeigu tave apgaunu, paviesinu tavo daryta sistema ar dar ka, tu su mano vardu pavarde ir asm. k. eini i policija ir po poros dienu mane issiveza. Man nera jokio tolko vogt... Puse lietuvos "Hostingu" turi lygiai tokius pacius planus kaip ir as turiu. Taip kad esu lygiai tiek pat patikimas kaip ir jie.
  3. Tai nereik stumt uz nieka ir ramint bazaro nereiks. Uz kokius mane ten p#s? Ar as jum kazka blogo padariau ar kaip as neikertu uz ka cia varyt, kad apgasiu ir nupisiu as cia viska is visu...
  4. Nu *Myliu SuperGames.lt* as tau sakau, kad pats turiu atidares veikla. Skaityt nemoki ar kaip ?
  5. nu jus durni ar apsimetat ble ? Kodel as logiskai negalvoju tu man pasakyk ? Tai tipo betkuris hostas negali visko pridaryt ? Tame ir esme., kad gali betkuris betka padaryt su tavo failais nes jis yra ROOTAS IR DARO KA NORI. Su kuo man pyktis ? Nieko as cia nepazystu ir nera man jokios esmes su kazkuo pyktis ar kazka daryt. Turejau laisvos vietos hostinge su reseller planu. Galvoju, kad maziau paciam reiktu moket tai kazkam pahostinsiu. BET NE *Myliu SuperGames.lt*, TIK KAZKA GERIAU PASIULAI IR ISKART UZSTUMIA. Turiu ind. veiklos pazyma. parases, kad israsau saskaitas. Tai apgaves ar pavoges as sau pasidarau tik DIDELIU PROBLEMU. O dabar zek, sukuriu savo puslapi, kad hostinu puslapius ir jau automatiskai as nieko nebegaliu pavogt ? Man atrodo kad cia jus visi logiskai nemastot. idiotai.
  6. Rašai nesamones - gauni minusą Viskas paprasta. O jokio karo aš nenoriu Ohoho, matau jau paeina minusai, nu ka padarysi. Nesuprantu aš lietuvių, duodi jiems hostingą, dar nemokamą savaitei, o jie tau minusus šeria. Lietuva...
  7. Nieko aš neimsiu, nes tai būtų vagystė. Nebus jokių nepatiko ir delete. Atiduot nesiruošiu, nes pats juo naudojuosi.
  8. Sveiki, taip išėjo, kad turiu reseller hostingo planą, tai galiu nebrangiai hostinti Jūsų svetainę. Susidomėję rašykit į pm. Pirma savaitė NEMOKAMAI! Išrašau sąskaitas-faktūras.
  9. mantychasss

    Puslapių hostingas pigiai.

    upup. davai, po 2 eur hostingas.
  10. mantychasss

    Puslapių hostingas pigiai.

    Kaina priklauso nuo to kokio plano reik, parasyk pm, susitarsim. Subdomeno kaip ir nera, bet galima butu susiveikt ax.lt
  11. Sveiki, taip išėjo, kad turiu reseller hostingo planą, tai galiu nebrangiai hostinti Jūsų svetainę. Susidomėję rašykit į pm. Pasibandymui galėsiu duoti nemokamai.
  12. Uz. Tikrai gera ideja. Panaikins reklamas, galima bus dainas backgrounde klausyt ir pns. O spotify ne visas dainas turi del to nepatinka man.
×
×
  • Sukurti naują...