Peršokti į turinį

Deividas_Lukosius

Narys
  • Pranešimų skaičius

    75
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Atsiliepimai

    0%
  • Forumo eurai

    0 +Pervesti

Apie Deividas_Lukosius

  • Gimtadienis 07/12/1995

Susisiekimo būdai

  • Skype
    Deivux47

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras

Deividas_Lukosius pasiekimai

Naujokas (-ė)

Naujokas (-ė) (2/11)

  • Veteranas
  • Senbuvis
  • Lietuviai žais arba mirs

Neseniai gauti ženkliukai

25

Reputacijos taškai

  1. Sveiki, dauguma jau tikriausiai pažystamas serveris L2-Spirit kuris atidarytas be pertraukų nuo 2013 metų Spalio. Serveris kuris užkariavo ne tik Lietuvių širdis, Graikai, Lotinų Amerikiečiai, Bulgarai ir daugybe kitų tautybių žaidėjai negaili liaupsu serveriui. Administracijai niekada nepritrūkstanti įdėjų, kai jau atrodo nebėra kur tobulėt, serverio komanda parodo, kad tobulėti visada yra kur. Serveris nėra orentuotas į kaip pasipelnyti iš žaidėjų finansiškai, nors paramos žinoma visada reik, stiprint serverio apsaugom, stipriom serverinėm - žaidėjų gerovei. Serveris subalansuotas taip, kad ar jūs galite finansiškai paremti serveri, ar negalite, vistiek galite gauti visus tuos pačius "itemus" iš raidbosu, eventu. www.l2sp.eu INFORMATION Rates: EXP 9999x SP 9999x ADEN 9999x DROP 1x Starting/Subclass level - 80 Enchant Rates: Safe +5 Max +40 Simple Scrolls 85% Blessed Scrolls 95% Enchant level +5 Main Info: No Grade and Weight penalty Anti heavy Offline shop system Rebirth system Sieges every week with special skill reward Unique Economy System Stable Platform Balanced Buffs/Skills/Classes Full interlude geodata / pathnode Custom Items: Dynasty armors Moirai armors Vesper armors Spirit weapons GM Tattoo White mask Epic wings Kamael wings Augmentation: Augment chance 8% Max 1 Active + 1 Passive Removed chance and magic skills Commands: .vote .menu .stats Olympiad: Retail olympiad game Competition period [1] week Olympiad start time [18:00] end [00:00] Vote reward: In-game working vote reward system. After server start you can vote for server and automacilly be rewarded. So get ready for server start and for voting !
  2. Deividas_Lukosius

    [MAP KOVA] Mead0w VS Minato F+

    Man tos jūsų kovos atrodo graudžiai, kaip mažvaikiu žaidimai kažkokie, koks skirtumas kas geresnis, jūsų tikslas mappinat turi būt, ne už kažką geresniu tapt, o pačiam už save nei buvot diena prieš tai, tobulėjimui nėra ribų, taip stengiatės perlipt visiems per galvas, kad tik save išaukšint, iškelt kuo aukščiau, o po to, kai iškeliat iki aukštumų gėda bekelt savo mapp darbus, nes nebeatitinka darbų meistriškumas, kaip save pateikėt prieš tai.
  3. Deividas_Lukosius

    Police Dapartament interieras.

    Dėkoju už nuomones.
  4. Deividas_Lukosius

    Mapas:Apsauga.[SIMPLE]

    Jei vertint kaip profesonalu mapperi tai 1/10.
  5. Deividas_Lukosius

    [MAPINGO KOVA]ArnolD. vs Nickas.

    Na čia akivaizdus ArnolD pranašumas, Nickas ateity žinok, kad žolės ant asfalto neauga ir apskritai tavo stilius na toks banalus.
  6. Deividas_Lukosius

    Traukinių Stotis.

    Dėkui pacaniukai už kritika, jo tikrai gerai visi pastebėjot, eglute ant betono, keista, kad pats nesusimaščiau, dažniausiai dėl to pats kitus pagrinde ir kritikuoju, jau maždaug turiu plana kaip padaryt, kad eglute nebūtų ant betono ir kaip papildyti, kad nebūtų taip tuštu neipaišant daug obijektu, tad tiek seniukai, galit kritikuot toliau. *
  7. Deividas_Lukosius

    Nori ismokti mappinti ?

    Buvau susidomėjas, bet, kad pasakėi, kad bus kaip lmg ar sarg, tai tokiu lygiu mappina antra kart žmogutis isijunges mta.
  8. http://www.youtube.com/watch?v=78j1aWNnUvg&feature=youtu.be Po nufilmavimo tik prisiminiau, kad nebeidėjau gulinčiu mentu, tai štai foto su jais.
  9. Deividas_Lukosius

    3 mano darbai.

    8/10, yra daug klaideliu nežinau kurias tu ten taisėi kurias ne, didžiausios klaidos mano manymu tai taxi bazėi, pavadinkim "vgel kup" asfaltu tai taip išeina, kad tento pastato vidus irgi iš asfaltuotas kaip ir stovėjimo aikštelė ir visas kiemas, bei langai tiesiai ant asfalto nestatomi, būna pamatai, tai tokios mano pastebėtoas pagrindinės klaidos.
  10. Deividas_Lukosius

    Samsung GALAXY S III ar iPhone5

    Na gerai, kad tiek daug pinigų turi, bet aš tik viena galiu sau leist.
  11. Sveiki mano mielieji. Taigi ieškau rimto projekto kuriam galėčiau atstovaut kaip mapperis, projektas turėtu būt rpg ar kažkas panašaus stiliaus ir būtinai san - fierro žemėlapis. Mappinu apie 2 - ejus metus, tikriausiai vienas iš ilgiausiai kur išbuvau mapperis projektas rpg-best.lt, teko mappint ir san-fierro.lt ( maždaug tamp tarpe kai jungės su lrg.lt serveriu jei kas kažkiek nors žino apie tai ), san-fierro.net ( taip ir neatsidarė ), na ir daugelis projektu kuriems tiesiog padovanodavau savo mapp darbus, nes dažnai pamappinu iš neturėdamo ką veikt, o kur tuos darbus kišt neturiu. Tad tiesiog jei bus susidomėjančiu būtų malonu, kad parašytumėt į až viska kuo plačiau apie savo projekta, scripteri ir t.t na visa būtiniausia informacija. Paskutinis darytas mano mapp darbas - http://www.supergames.lt/topic/88855-police-dapartament-interieras/
  12. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=otZd_Xd3smo Galima žiūrėt 720p hd kokybe. 0:02 - koridorius, įėjimas į pastata. 0:20 - direktoriui padariau jo kampeli. 0:35 - įsidarbint šeip skyriukas dar. Daugiau manau paaiškinimu nereikia. Lubos žinoma bus, tik su lubom nufilmuot būtų buve labai nepatogu.
  13. Deividas_Lukosius

    {map} jail/pd int,.

    Gražu 10/10, norėčiau paklaust koks tų pipsiuku id kur prie keivkeinų durų.
  14. Deividas_Lukosius

    Vairavimo Mokykla

    Grindinys tai "hotel" nuleistas iki stogo. ( per mta suvesi "hotel" ir rasi manau. "
×
×
  • Sukurti naują...