Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3992 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

apgavikai, nepatikimi, niekam nesiūlau ten eiti. http://www.supergames.lt/topic/233208-csgo-deposit-com-scammers/

Nejuokinkit apgavikai. Zmogus neidejas nei kiek euru y projekta,buvo ismestas,nes adminas,kuris ismete jy,sake,kad 5h grys,tai jis nespejo gryst,tai pradejo pisti prota varskee,kad ten ema skinus,nors adminas keite skinus y raktus ir dingo jam puse kreditu (nes itemdepot keitesi) ir dingo puse kreditu,tai varskee nepatikejo ir pradejo skambineti,trugdyti adminui,kas sekunde visur rasinejo ir taip buvo,kad uzpiso varskee ir ismete is projekto,nes jaigu admino nebutu buve iki kitos dienos jis turbut butu jau paskelbes,kad scameriu webas ir apgavo ir t.t is tikruju tie creditai buvo dinge ir po tos nesamones ktia diena jis jau atsieme likusius credus. Ir jis mane paliko,nes as buvau pries webo atsidaryma investaves euru.

STEAM ACC PARDAVINĖTOJAS. SKYPE: STEAMACC52

Nejuokinkit apgavikai. Zmogus neidejas nei kiek euru y projekta,buvo ismestas,nes adminas,kuris ismete jy,sake,kad 5h grys,tai jis nespejo gryst,tai pradejo pisti prota varskee,kad ten ema skinus,nors adminas keite skinus y raktus ir dingo jam puse kreditu (nes itemdepot keitesi) ir dingo puse kreditu,tai varskee nepatikejo ir pradejo skambineti,trugdyti adminui,kas sekunde visur rasinejo ir taip buvo,kad uzpiso varskee ir ismete is projekto,nes jaigu admino nebutu buve iki kitos dienos jis turbut butu jau paskelbes,kad scameriu webas ir apgavo ir t.t is tikruju tie creditai buvo dinge ir po tos nesamones ktia diena jis jau atsieme likusius credus. Ir jis mane paliko,nes as buvau pries webo atsidaryma investaves euru.

Įnvestimas buvo į reklama ne iš oro atsiradai nariai. Jūs taip pat buvote išmestas veliau adminas suprato ,kad reikia bent viena palikti nes sušIks weba. Sakote užpisimas? nu taip nebuvo žmogus bus ignoravo visa dieną apsimetęs,kad dirba nors skinai iš inventoriaus dingo ir prie fb sėdėjo rašinėjo postus ir kitka. Sakote jis atgavo? tik kažkaip liko kiek buvo iš 100eurų,  50eurų inv. Toliau paprašėm ,kad anglas jam parašytu jis tiek prirašė nesamonių ,kad mes net nebuvom projektę jis vienas ir kita. Toliau žmonės pradėjo rašyt , skustis  , kad negavo skinų, bet kas nutiko? " ignor " . Šiai dienai ne vienas rašo ,kad webas scamina, gerai išmetėt iš oro nu čia *Myliu SuperGames.lt*, aš įkursiu savo, bet atminkite gave scamerio varda nebetapsite normaliu webu. Čia tas pats kaip Tomas Daukša, gavo scamerio varda aš nžn ar scamino ar ne, bet jis šį varda dabar turi, Nusipirkau šį acc ne tam , kad pranešti ,kad scaminnat, o tam ,kad daugiau žmonių nebeitu į projektą , nes prapras viska ir liks ant ledo. Viskas aš baigiu, man užtenka tu debilišku projektų, įkūriau savo , susirinksiu lietuvai žinomus žmones su kuriais dirbsiu, kad nebūtų žodžio " scam " Ir monės supras nebūtinai lietuva turi turėt tik scameriu svetaines. PS. kas norėtumį projektą kreipkites kuom galite mums padėt. Mes visuomet atsilyginsime,  ( Remėją turime  ) 

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3992 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...