Peršokti į turinį

E3ikaZ

Narys
  • Pranešimų skaičius

    1313
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Laimėta dienų

    1
  • Atsiliepimai

    100%
  • Forumo eurai

    662 +Pervesti

E3ikaZ paskutinį kartą laimėjo Gegužės 24 2019

E3ikaZ turėjo geriausiai įvertintą turinį!

Apie E3ikaZ

Susisiekimo būdai

  • Discord ID
    P.M

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas
    #aYcM

Paskutiniai lankytojai

3845 profilio peržiūros

E3ikaZ pasiekimai

Anderbosas (-ė)

Anderbosas (-ė) (7/11)

  • Turintis ką pasakyti Retas
  • 500 pranešimų Retas
  • 1000 pranešimų Retas
  • Senbuvis
  • Rėmėjams Retas

Neseniai gauti ženkliukai

162

Reputacijos taškai

  1. E3ikaZ

    Telia 4G Hibridinis internetas

    Bite 5G man rodos praktiskai visa Kretinga padengus. Rekomenduociau kreiptis i Bites resellerius del isbandymo Bites 5G. Kiek zinau vienas is patikimesniu reselleriu https://magnetukas.lt . Neteks susidurti su Bites apgailetinu aptarnavimu bei sutarciu keitinejimu nesibaigus sutarties laikotarpiui. Tele2 siulyciau pasiziureti galbut turi 5G. Bet girdejau vienas prasciausiu 5G, blogas dengimas, daznai atsijungia.
  2. E3ikaZ

    Telia 4G Hibridinis internetas

    Rekomenduoju pasiupgradink sutarti į 5G visos problemos su ryšiu baigės. Mano mažam kaimuke puikiai vartosi 5G Greitas 500mbps+
  3. E3ikaZ

    pasiulykit telefona

    Aš pats turiu paprastą S21, tai jis stringa ?. Jau ruošiuosi grįžt atgal į iPhone.
  4. E3ikaZ

    pasiulykit telefona

    Galbūt tau problema tik, nes sakau pats naudojau ir buvau patenkintas ?. Galbūt ryšys tiesiog grybauja.
  5. E3ikaZ

    pasiulykit telefona

    Nežinau, turiu ir gerai veikia ?.
  6. E3ikaZ

    HELP LOPTOP

    Kadangi čia nešiojamas PC nieko nepadarysi. GPU nepakeisi .
  7. Turėjau HyperX cloud stinger, tačiau nebesigirdėjo per vieną ausinę garsas, grąžinau į servisą, nusprendė refundint ir įsigijau kitas ausines. Bet, gal ir gerai, kad sugedo, nepatiko tiek mic, tiek pačios jos
  8. E3ikaZ

    Nulauzta steam paskyra

    Gal kokių sulaukdavai friend requestų steame? Kadangi aš pastoviai gaunu vis kažkokius friend requestus, iš random nickų. Ir siunčia kažkokius fishy linkus
  9. Sėkmės su projektu https://imgur.com/a/g8Z6kvL Su tokia reklama per discord serverius toli nenueisite
  10. E3ikaZ

    Telia 5G

    Pats naudoju Telia mobilų internetą, su B818 (pasak inžinieriaus šis modemas vėliau turėtų palaikyti 5G, nes turi reikiamus dažnius). Ir planą palaikantį 5G už 14,9e. Na, kalbant apie 4G ir 5G. Tai ką su 4G modeme turiu, tą su 5G palaikančiame telefone mačiau įsidėjus Telia sim. Šiap kiek žinau fiksuotas ryšys vistiek yra geriau, nei mobilus internetas. Pats gaunu apie 80-130mbps, lyginant su Tele2 paskutiniais metais esamu greičiu, tai daug geresnis. Beje kiek man sakė iš pažįstamų, Telia inžinierius, kad ZTE 5G tas modemas nėra labai kokybiškas, kaip ir visi ZTE modemai . Huawei, kaip bebūtų yra geresnis. Na, ir pats kažkiek naudojau ZTE modemą ne 5G, bet kažkaip man artimiau Huawei. Tai tiek . Overall manau tau dar nėra kur labai skubėti, ši technologija tika startavo ir ją dar tobulins.
  11. E3ikaZ

    MSVCR100.dll missing

    Ar įsirašęs windowsus iš oficialaus jų puslapio?
  12. E3ikaZ

    Ar verta Hibridini interneta imt

    Na, pas mane situacija prastoka. Bazinės stotys abiejų operatorių už 6km. Siūlė kiek ankščiau Tele2 rantelon neli anteną. Bet kažkaip dabar net nebesiūlo, registruoja vis techniniam skyriui problemą ir tiek. O šis nepateikia jokių išsamesnių rekomendacijų apart to, kad "Jūsų vietovė įtraukta į ateities tinklo plėtros projektą" jau metus laiko . Su praviru langu pakyla upload iki 27, ir signalas pagerėja, bet neturiu galimybės laikyt lango praviro. Nors ankščiau ir su uždaru langu būdavo upload 18. Galbūt dėl užaugusių medžių arba dėl nemažo klientų skaičiaus, kadangi miestelyje tikrai daug kas naudoja Tele2.
  13. E3ikaZ

    Ar verta Hibridini interneta imt

    Man situacija sakyčiau nebloga, bet uploadas tai stebuklingai 2-4mbps besiekia. Tiek su Telia, tiek su Tele2 ir nesuprantu kame replės. Ar jau B525 atgyvena?
  14. Tiesa, kažkaip jau 5 metus naudoju Tele2 ir kuo toliau, tuo priimamas signalas silpnėja. Atitinkamai ir greitis krenta ?‍♂️. Registruoju gedimus, kaip ir problema žino, bet nesprendžia. Ir dabar vėl registravau, bet atitinkamai su prašymu nutraukti sutartį. Ankščiau uploadas būdavo 20mbps+ dabar vos 5-7mbps. Kadangi Telia veikia tikrai geriau.
  15. E3ikaZ

    Nežinau ką pasirinkti po 8 klasių

    8 metus prasimokiau trumpai tariant "skylėj" ir būčiau turėjęs galimybę eiti 9-12kl. Kadangi ten yra kitaip dar vadinama ilgoji gimnazija. Bet 8 klasėj labai susirūpinau savo ateitimi, svarsčiau net pasilikt toj ilgojoje gimnazijoje, ir po 10kl pats stot į kitm. Bet manau padariau teisingą sprendimą tiesiog stoti į kitą gimnaziją ir joje baigti 9-12kl. Kadangi prieš tai buvusioje mokykloje iš tiesų mokytojams buvo p**ui ant "gabesnių" moksleivių, kiekvienais metais vis daugiau neišlaikančių matematikos egzamino. Tad norėdamas stipresnių mokytojų, kad ateityje galėčiau stoti į universitetą, pakeičiau mokyklą. Ir iš tiesų esu patenkintas savo sprendimu. Mokytojai ženkliai geresni, stengiasi padėti. Labai daug kalbama apie karjerą, kas iš tikro padėjo man apsispręsti, kad po 12kl keliausiu į IT sritį. Tavo atveju rekomenduoju stoti į gimnaziją ir vėliau į kolegiją/universitetą. Kaip norėsi. Ir mano nuomonė universitetą pabaigti apsimoka. Kadangi savo pažįstamų rate pažįstu žmogų, kuris baigė KTU programavimą ir dabar uždirba tikrai gerai. Ir aišku dar į nemokamą įstojo .
×
×
  • Sukurti naują...