Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ernestas``

Narys
  • Pranešimų skaičius

    3236
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Laimėta dienų

    1
  • Atsiliepimai

    0%
  • Forumo eurai

    585 +Pervesti

Ernestas`` paskutinį kartą laimėjo Birželio 4 2015

Ernestas`` turėjo geriausiai įvertintą turinį!

5 sekėjų

Apie Ernestas``

  • Gimtadienis 03/28/2000

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas
    Cambridgeshire
  • Steam ID
    midow1337

Paskutiniai lankytojai

23378 profilio peržiūros

Ernestas`` pasiekimai

Forumo numylėtinis (-ė)

Forumo numylėtinis (-ė) (9/11)

  • Veteranas
  • Senbuvis
  • Lietuviai žais arba mirs
  • Turintis ką pasakyti Retas
  • 500 pranešimų Retas

Neseniai gauti ženkliukai

706

Reputacijos taškai

  1. Yra kas su photoshopu dirba su zmoniu/veido nuotraukom ar kitaip sakant " portrait "  ?

  2. gal kas apie fiberglass ( stiklo pluosta) supranta biski ir  galetu pagelbet

  3. Ernestas``

    Kelionių agentūros

    ne LT gyvenu , bet nemanau kad tai kazka keicia , kiek patys atostoguose buvom tai kai kainas ziurim tai per tas " agenturas " tai kainos trygubai dydesnes . Tesiog zekit viska skirtingai , hotelius per booking.com/ hotels.com / airbnb , o biletus tai irgi priklauso kur norit skrist tai ryanair/easyjet ar pan .
  4. kas video montuojat gal po kokios sav toki 30s klipuka paeditint galetumet? https://youtu.be/NOKgIvjo_fA?t=269 jeigu timestampas neveikia tai min 4:30 , galiu pora euru paypalu numest .(edited)

  5. Ernestas``

    Klausimas dėl ebay

    tai sakau pirma bandyk i livechata nueis turbut sutvarkys tau jie ,, blogiausiu atveju jeigu viskas random tai ignoruok ir pamirsk nieko nebus
  6. Ernestas``

    Klausimas dėl ebay

    pirma pabandyk su jais livechatint ir pasakyk kad net neparsidave ir turbut jie isviso nuiims ta £10 svaru , blogiausu atveju viskas priklauso kokia info apie save turi ant to ebayjaus , jeigu tikra adresa , varda tai susimokek ta £10 svaru , nenori laisku gaut ir kad is £10 baigtusi £1000 . Bet aisku jeigu random vardas ir addresas tai pamirsk tada.
  7. Tai va , cia atsimenu pries pora metu buvo daug klausimu bet nerandu nieko dabar tai kaip ten gaunasi su tais sauktiniais ? ar galima ignoruot ir neit susimoket kazkokia bauda ar jeigu jau pakviecia 100 % reikia eit ? 

    1. Adomas J.

      Adomas J.

      Už karo prievolininko pareigų nevykdymą gali būti paskirta bauda nuo 30 iki 140 eurų, už neatvykimą į privalomąją karo tarnybą gali būti paskirta bauda nuo 140 iki 300 eurų, o už šaukimo į privalomąją karo tarnybą vengimą – gali būti taikoma baudžiamoji atsakomybė ir gali būti skiriama bauda, areštas arba laisvės atėmimas iki 3 metų.

      Taip pat primename, jog pagal naująjį Administracinių nusižengimų kodeksą, administracinę atsakomybę galima taikyti ir asmeniui nedalyvaujant.

      Baudos sumokėjimas nuo karo prievolės neatleidžia.

    2. Ernestas``

      Ernestas``

      @Adomas J. tai kaip cia gaunas tada jeigu man atsiuncia laiska kad atvaziuot ir vykdit ir as ignoruoju ? tai arba  metu duos arba bauda ?  

    3. Adomas J.

      Adomas J.

      ten per teismą liktais jau sprendžia kaip kas, jeigu baudą gausi sumokėti tavęs neatleis nuo to jog reikės eiti į kariuomene , geriausiu atveju bauda gausi, blogiausiu atveju laisvės atėmimas iki 3 metų. Patarčiau nerizikuoti , kitu atveju bus bėdų su tokiu dalyku.

  8. Ernestas``

    Steam wallet funds pigiau?

    buvo methodas kad viska uz centus galejai pirkt jeigu pasikeiti savo steam coutnry i Argentina , tada nusiperki koki giftcarda pridedi ir perki zaidimus uz centus , bet dabar lyg ir daugelis " sutvarkyta " gali pats bandyt pasikeist i dar koki regiona kur pigu kaip india ir pan ir ziuret kiek kainos skiriasi .
  9. kas su Photoshopu  gali pagelbet uz pora euru paypalu   Ern#7836

    1. pak

      pak

      ko reikia?

  10. unknown.png?width=922&height=676 gal kas sita man galit perrasyt i .py kad veiktu ir pora suduku pakeist? galiu pora euru paypalu numest. 

  11. ^tittle . Reikia ebay paskyros kuri butu sukurta 30-90 dienu , gali but ir 0 feedbacko svarbu kad butu buvus sukurta bent menesi. Jei kas turit siulykit kaina , galiu sumoket tiktais Paypalu arba UKBT.
  12. gal zinot kokiu VPN su LT ip kad is UK pazet tv3play  ?

    1. PreFix

      PreFix

      nusiperki VPS už pora euru į mėn ir pasileidi VPN. OpenVPN sunkiau konfiguruojasi, WireGuard gan lengvai

      wireguard minusas jog ten su kerneliu reikia, tai vds reiktų, todėl pigiausias variantas openvpn sakyčiau.

  13. Ernestas``

    Reikia deklaruoti?

    teoriskai kiti pvz Ukuose sako kiti jau self employnt save kad nors ir jeigu £50 uzdirbi bet bukim realitiski neivienas cia nenori moket ten mokesciu ar papildomu poperiu pildyt.. vps cia zmones visi perdaug jaudinasi su tais mokesciais ir sh.. visiem viskas poxuj ant tu keliu simtu euru i menesi jus ten uzdirbsit..
  14. Ernestas``

    Reikia deklaruoti?

    kad reikia... Ukuose tai butu pavadinama Self employeed kad pats dirbi bet cia aisku tas deklaravimas tik tada deklrauot kada uzsidirbi laisvai pragyvenimui ir gali gyvent is to .. jeigu ten po £100 i men uzsidirbsi tai visiem bus poxuj ir nerupes.. sito nezinau tiksliai bet mano nuomuone jeigu pilnai dirbi tu cj galetum nors ir pora stuku kas men uzsikalt ir cj nieks neprisipistu...
×
×
  • Sukurti naują...