Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

FeNToM

Narys
  • Pranešimų skaičius

    1016
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Atsiliepimai

    75%
  • Forumo eurai

    0 +Pervesti

Apie FeNToM

  • Gimtadienis 05/10/1996

Susisiekimo būdai

  • Skype
    į AŽ.

Profilio informacija

  • Lytis
    Paslaptis

Paskutiniai lankytojai

Paskutinių lankytojų blokas yra išjungtas.

FeNToM pasiekimai

Anderbosas (-ė)

Anderbosas (-ė) (7/11)

  • Veteranas
  • Senbuvis
  • Labusai.com laikų narys
  • Lietuviai žais arba mirs
  • 500 pranešimų Retas

Neseniai gauti ženkliukai

27

Reputacijos taškai

  1. Yra gal Forza Horizon 3 beldžiančių, ar kokia nors lietuvių bendruomenė?

  2. FeNToM

    Pasiūlykit bluetooth kolonėlę

    Kažką iš ANKER firmos (soundcore 2, soundcore boost), plačiau gali daug informacijos rast vieno vokiečio kanale, labai daug tų speakerių išbando. https://www.youtube.com/user/clavinetjunkie/videos
  3. FeNToM

    gaming pc

    Vėl 12 metis strikina su shit-postais ir temom, nenutuokdamas nei ką pats meta nei ko ieško. Neverta skirti jam dėmesio nes jis tą PC jau gal puse metų perka ir skiedžia čia įvairias pasakas, tipinis 5 klasės mokinys, kurio galvelė be pinigų skrajoja padangėj.
  4. Kodėl libertyne 200 ON beliko? :mucha: Kažką praleidau ? :blink:

  5. FeNToM

    OnePlus 5T: Ar verta?

    Pamiršau paminėti, kad nelabai noriu sulaukti agresyvių Apple fanų nuomonių (nieko asmeniško ). Kas be ko, man iPhone buvo, yra, ir liks overpriced produktu, už mažesnę kainą gali gauti geresnį produktą, kuris galbūt turi net daugiau funkcijų. Tai manau ties tuom ir baikim apie Apple įrenginius. Kas sakot, kad neturėjau iOS ir šneku nesamonęs ir t.t, tai galiu nudžiuginti, kad tais laikais teko pasinaudoti 5S pora mėnesių - nieko įspūdingo jame neįžvelgiau, nors ir buvo gan stabilus, tačiau jau ir tuo laiku buvo pigesnių įrenginių su tuo pačiu performance ir funkcijomis, taip pat teko palyginti gyvai 6 ir 7 serijas, esminių ir kažkokių pagrindinių skirtumų bei priežasčių kylančiai kainai - neradau. Turbūt, kad neblogas žingsnis būtų palaukt naujesnių žaidėjų rinkoj, pasidomėjau, kad Snapdragon 845 greitu metu išeis, tai turbūt kažko bus galima tikėtis. Nors kitu atvėju, išėjus naujesniems grandams (Samsung, LG, HUAWEI ir t.t) jų kainos nebūna visiškai patrauklios nuo pat prekybos pradžios ir dėl to tenka laukti dar mėnesį ar du, kol kaina pakris iki reasonable, kodėl būtų jį vertą pirkti už būtent tą kainą. Anyway, ačiū už nuomones, laukiu jų daugiau !
  6. Sveiki, pamaniau, kad atėjo laikas atsinaujinti išmanujį. Tik pradėjas dairytis iškart "įsmeigiau" akis į OnePlus 5T: kaina padori, performance įspūdingas, clean android. Tačiau kai smartfonų rinka nespėja pildytis naujais produktais, galbūt geriau palaukti kažko tokio, kas nurungs šį value-king, ar galbūt jau yra tokių konkurentų? Kaina manau orientuota iki 600-650. Laukiu įvairiausių pasiūlymų ir nuomonių, ačiū !
  7. Ar man vienam libertis atrodo, kaip Ballų atvykimas į Lietuvą? :mucha:

    1. 7mellos | Inn_Progress

      7mellos | Inn_Progress

      Jop, tik, kad Ballų atvykimas atnešė naudos Lietuvai, o libertys ne, nebent tai, kad buvo pasiektas įspūdingasis "Baltijos rekordas" su rekordas.amx :DD

    2. No Life King

      No Life King

      Ballai atnese naudos? Kur?  Idiotu suvaziavimas.

    3. 7mellos | Inn_Progress

      7mellos | Inn_Progress

      Taip, atnešė. Pažiūrėk kaip visur kalba apie Lietuvą, į Lietuva vasarą atvyks Lonzo Ballas jau netgi ir surengs pirmąjį savo koncertą, tai čia tipo ne nauda, kad jie atvyko? Vytautas paėmė Broadus'ą, Kerviną Bristolį, tai reiškia Ballų dėka "Vytautas" sustiprėjo, o jeigu "Vytautas" sustiprėjo ir ne tik jo sudėtis, bet ir finansiškai, tai reiškia sustiprėjo ir lyga. Kadangi Vytautas sustiprėjo ir manau kitą sezoną jis irgi neblogai atrodys dėka šio sezono tai manau įmanoma ir tai, kad galėtų prisijungti prie kokios nors fiba europos taurės, tai reiškia, kad pakiltų LKL reitingas europos krepšinio lygų saraše. Taigi LKL taptų dar konkurencingesnė. Jau nekalbu apie tai, kad dėka Big Baller Brand turnyro jaunieji Lietuvos krepšininkai galėjo pasirodyti prieš visą pasaulį, o tai jiem tik didesnė motyvacija, kaip pvž Rokas Jokubaitis pirmas rungtynes BBB turnyro sužaidė žvėriškai ir manau, sužavėjo nba agentus, bet tikrai tai atnešė naudos ne tik ir jam vienam, bet ir kitiems BBB turnyro dalyviams. Žinoma tai pakelė ir turistų skaičių, atvyko daugybė žurnalistų ir šiaip žmonių sekančių Ballus, kadangi jie atvyko jie turėjo kur nors apsistoti, taigi tai lemė, kad visi kažkiek daugiau užsidirbo, aj dar gi į kiekvienas rungtynės kur Ballai lošia atvyksta daug daugiau žmonių, nors ir kainos yra didesnės nei įprastai, taigi kiekvienas LKL klubas taip pat užsidirbo iš to. Tai vienintelis idiotas, kurį aš čia matau tai tu No Life King, sorry, nieko asmeniško, bet tiesiog noriu pasakyti, kad tai atnešė labai daug naudos, na ir nžn. stūmiat jūs ant jų ir pnš, bet juk reikia pripažinti, kad LaVaras genijus, iš bet kokios padėties sugeba užsidirbti :)

  8. Sako normalus modas neatlaikytų 1K žmonių, prisidengia atmazais ir digina kažkokį rekordą :D:D Pažiūrėkit rusų servus kur po 900-1k pastoviai žaidžia

    1. Ankstesni komentarai  3 daugiau
    2. FeNToM

      FeNToM

      Bet ta prasme suprantu, susiduriat su ddos atakomis, jau net tuščiam servui, neatlaikot jų nes nežinia kokios serverinės ir ale apsaugos stovi. Kaip sargas atlaiko tada? Į juos ne kartą ir su high gbps ddoseriais šovė, bet nebūna tokių problemų net ir palaikyti pastovų žaidėjų skaičių per jas.

    3. cleo.eXe

      cleo.eXe

      taigi žlugsi vistiek

    4. rsrytis

      rsrytis

      prieš 3 valandas(-ų), FeNToM parašė:

      Bet ta prasme suprantu, susiduriat su ddos atakomis, jau net tuščiam servui, neatlaikot jų nes nežinia kokios serverinės ir ale apsaugos stovi. Kaip sargas atlaiko tada? Į juos ne kartą ir su high gbps ddoseriais šovė, bet nebūna tokių problemų net ir palaikyti pastovų žaidėjų skaičių per jas.

      nes sargo nebeddosina ir visiem ddoseriam *Myliu SuperGames.lt* ant to sargo. btw tbt sarg pagr buvo kazkada seniai padaves viena ddoseri i mentura, nezinau kiek tiksliai, bet lygtais bauda nebuvo mazesne uz 1k litu. Tai manau to uztenka, kad neddosint tokio srv +sargas nestartavo su 1k zaideju, nei vienas lt serveris su tiek nestartavo

    5. ¯\_(ツ)_/¯

      ¯\_(ツ)_/¯

      prieš 14 valandas(-ų), undeniable. parašė:

      nes sargo nebeddosina ir visiem ddoseriam *Myliu SuperGames.lt* ant to sargo. btw tbt sarg pagr buvo kazkada seniai padaves viena ddoseri i mentura, nezinau kiek tiksliai, bet lygtais bauda nebuvo mazesne uz 1k litu. Tai manau to uztenka, kad neddosint tokio srv +sargas nestartavo su 1k zaideju, nei vienas lt serveris su tiek nestartavo

      bet sargas ir nesikure metus :), sarga gal foruma pajunge ir po 2sav paleido

  9. Čia tipo jei ant tuščio paleidžia serva skaitosi rekordas? :D:D Aukos grynai.

  10. Į kompanija niekas neima tokių kurie važiuotų pagal amžių, visi važiuoja vienodai ir tvarkingai, nesvarbu ar jam 12 ar 30. Kitokiu atvėju tokių narių nėra nes jie nepatenka į pačią kompaniją.
  11. Nežinau ar pažinčių portalo ieškai, ar VTC kompanijos? (Jei taip knieti, pačiam 19)
  12. FeNToM

    Mechaninė klaviatūra lietuvoje

    Kur siūliau viršuj, http://www.skytech.lt/rushbrownus-fnatic-gear-rush-pro-gaming-usb-keyboard-with-brown-cherry-switches-p-368223.html
  13. FeNToM

    Mechaninė klaviatūra lietuvoje

    Prieš šią kur turiu, buvo defaultinė gauta su gal prieš 10 metų pirktu prebuiltu, atlaikė iki pat šių dienų su heavy naudojimu Aišku čia žiūrint kaip kam reiškia tas defektas ar "gedimas", jei ten koks vienas LED nebešviečia, ar kojelės nulūžo tai nemanau ar reiktų rimtai mušti per kokybės balą.
  14. FeNToM

    Mechaninė klaviatūra lietuvoje

    Na tai čia jau nerasi amžino produkto, ypač tokiame kainos aspekte, bet bent jau kokybiškesnį ir malonesnį plastiką, braided kabelį gauni na ir kažkokį brandą (ypač iš fnatic fanų pusės ). Realiai tokia monopolija šiais laikais, kad nusipirkęs pigesnį produktą daugiausiai po 3 metų turėsi pirkti vėl.
×
×
  • Sukurti naują...