Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

cCheerSs

Narys
  • Pranešimų skaičius

    3619
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Laimėta dienų

    10
  • Atsiliepimai

    100%
  • Forumo eurai

    343 +Pervesti

cCheerSs paskutinį kartą laimėjo Spalio 2 2021

cCheerSs turėjo geriausiai įvertintą turinį!

Apie cCheerSs

  • Gimtadienis 07/17/1998

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras

Paskutiniai lankytojai

6389 profilio peržiūros

cCheerSs pasiekimai

Forumo numylėtinis (-ė)

Forumo numylėtinis (-ė) (9/11)

  • Veteranas
  • Senbuvis
  • Lietuviai žais arba mirs
  • Turintis ką pasakyti Retas
  • Tas, kurio nuomonės klausoma Retas

Neseniai gauti ženkliukai

904

Reputacijos taškai

  1. cCheerSs

    Ieškai filmo vakarui? Prašyk rekomendacijų čia.

    Ką pribaude žiūrit? Pineapple Express, Friday, Next Friday, Friday After Next, Straight Outta Compton, All Eyez on Me, Don't be a Menace to South Central While Drinking Your Juice in The Hood, Ride Along, Ride Along 2, Bad Neighbors, Bad Neighbors 2, Night School, Central Intelligence, The 5th Element, Harold and Kumar Go to White Castle ir krūva kitų filmų jau matyti po kokius 5 kartus. Iš serialų Sex Education, The 100, Squid Game, kažkoks apie meksikos kalėjimą kurio pavadinimą pamiršau irgi matyti. Gal yra kokių "hidden gem" filmų arba serialų apie kuriuos nėra dažnai kalbama, arba kad ir tie patys "mainstream'iniai", bet tokie apie kuriuos galiu būt pamiršęs ir kuriuos verta pažiūrėti ne kartą? Pastaruoju metu absoliučiai nėra ką žiūrėt.
  2. cCheerSs

    GRP fivem?

    Aš už. RP man skamba įdomiai, bet meh.. Sunku žiauriai įsivažiuot kaip naujam žaidėjui, per daug apsikraut, juolab kad ir už PC ribų yra dalykų kurie makaulę spaudžia. GTA V GRP senai jau noriu, bet vis nieko neatrandu. Turiu omeny ne kažkokį freeroam'ą kaip GTA Online, bet tokį kaip SA:MP'e Rls.lt, buvęs R-mg.lt ir begalęs kitų serverių, kur idėja ta, jog yra frakcijos, yra darbai, yra sistemos kaip ir RP serveriuose, tik tiek kad nėra pačio RP. Yra taisyklės, turi būti tvarka, bet tiesiog kimarini, dirbi ten tose frakcijose, stumi su kitais žaidėjais ir taip sau žaidi. Taip pat kaip paauglystėj buvo su SA:MP'u. RP įdomu, idėja tikrai gera, bet po darbo grįžus sėsti, įsikišt į nosį mikrofoną ir kalbėt su kitais žaidėjas kaip su savo klientais ar darbdaviais mane asmeniškai alina. Norisi atsisėsti tyliai, barškint klaviatūra ir žaisti paprastą žaidimą, atsiradus norui įsijungti ir voice chat'ą.
  3. FC5 perėjau ant savo kibiro su Athlon X4 860K ir GTX 750TI ~medium nustatymai, 30FPS stabiliai nesvarbu kiek veiksmo ekrane vyksta. FC5 mano manymu žiauriai gerai buvo optimizuotas. FC6 jau dėja nebepavyks pažaist, bet gerai kad tam turiu konsolę. Žaidimas atrodo ganėtinai įdomiai. Labai primena FC5, tik naujoj vietovėj ir su daugiau ginklų, realiai tikėjausi gal kiek daugiau, ypač žiūrint į ragdolls'us. Bet iš principo Far Cry visad smagiai susižaidžia. Deja niekada nebepavyks patirti FC2 ir FC3 pirmą kartą, į mokyklą jei neidavau, tai vis tiek keldavaus 7 valandą ryto, kad FC3 pažaist, nežmoniškai geras buvo žaidimas savo laiku.
  4. cCheerSs

    fivem CAPITAL ROLEPLAY | PAJUSK ŽAIDIMO LAISVĖ!

    Vėžį varo tokie aprašymai.
  5. cCheerSs

    Už skiepus ar prieš?

    Vakciną galima sukurti per vieną naktį. Tai kas be ko yra sudėtingas mokslas, bet tai nebėra kažkoks stebuklas šiandieniniame pasaulyje. Kas užtrunka ilgai tai yra jos testavimas, gali prireikti keletos metų tam kad tos vakcinos sudėtį, visus už ir prieš išdėliot iki tokio lygio, kad ji būtu ant tiek saugi, ant kiek įmanoma. Viskas priklauso nuo ištėklių. Kas liečia MRNR vakcinas, technologija buvo vystoma jau dešimtį metų, tai nebuvo sugalvota prieš metus ar pusmetį, tiesiog Covid-19 pasitaikė pirma reali liga, pirmas realus išbandymas kur vakcinos buvo sukurtus tokiu principu - ir jos veikia. Kaip rodo moksliniai tyrimai. Kas liečia senojo tipo vakcinas - aišku greitai, čia gi nereikia išradinėti dviračio antrą kartą. Yra technologiją ir pagal ją darai. Juolab kai ties tuo dirba viso pasaulio, visų šalių mokslininkai. Įsivaizduok jeigu dabar visi pasaulio mokslininkai, na grubiai tariant, pradėtu išradinėti kažką kitko, tarkime naujo tipo baterijas ir turėtu tiek resursų ir finansavimą kaip mokslininkai dirbantys tsu Covid-19 - įtariu kad po poros mėnesių jau būtu rezultatas kuris mus stipriai nustebintu. Bet visgi, kas liečia šias vakcinas, jos gal ir nėra labiausiai ištirtas "vaistukas" žemėje, bet jos ir nėra kažkokių bezdžionių sysalas kurį vakar rusyje sumakalavo ir šiandien jau leidžia mums.
  6. cCheerSs

    Mes taikiai protestavom, o gavom bananų ir dujų!

    Bus apgauti? Apgauti jausis nebent tie, kurie skiepijos vien tik dėl galimybių paso ir buvo įsitikinę kad jis galios per amžių amžius. Tie, kas skiepijosi tam, kad išvengti ligos nebus like apgautais. Vėjus rašai tu visiškus.
  7. cCheerSs

    Mes taikiai protestavom, o gavom bananų ir dujų!

    Nesiskiepija, nes pažeidžia žmogaus teises ir laisvę. O kur mano žmogaus teisė? Aš nenoriu kad aplink mane vaikščiotu visokie su kovaldo bacilom. Aš nepritariu tam, kad tik vakcinuotieji viešuoju transportu važinėtu ar panašiai, bet tai tuomet dėvėkit kaukes, pirštines, prisižiūrėkit sveikatą, tikrinkitės temperatūrą, plaukit rankas. Ir jums gerai, nes nereikia skiepytis, ir kiti ramesni bus, nes sėdėsit apsišarvavę. Jau dabar dėka antivaxxerių į pasaulš sugrįžo ligos, kurių vakcinų dėka buvom dešimtmečius atgal atsikratę. Tai nustokim aplamai valgyt sveikai, naudoti tam tikrus vaistus ir vitaminus, grįžkim į ooga-booga laikus ir gyvenkim max po 18-23 metus kaip neandertaliečiai. Nereikės nei vakcinuotis, nei kaukių dėvėt, nei triusikus muvėt. Geras bus gyvenimas, neapribota laisvė. Kalbant apie šalutinį poveikį. Galvojau galą gausiu po skiepo nuo erkių prieš du berods metus, nu belekaip bloga buvo, realiai jaučiau kad galiu jau mautis baltas tapkes ir eit link kapinių. Tai ką dabar nuo erkių nebesiskiepyt? Būna visko pasitaiko, organizmas reaguoja labai įvairiai, būna užtenka stresinės situacijos ar labai didelio įspūdio, kad adrenalinas ar whatever the fuck ant tiek sujaukia viską, jog gali ir nualpt, šokas ištikt, širdis sustot ar dar ten kas. Žmonės miršta nuo paracetamolio perdozavimo. Žmonės miršta dėl aspirino sukeltų problemų. Žmonės miršta dėl nuskausminamųjų kaip ibuprofenas sukeltų problemų. Žmonės miršta net nuo paprasto sirupo nuo kosulio sukeltų problemų. Baisu ir liūdna kad žmonės miršta dėl komplikacijų sukeltų Covid vakcinomis, bet tai yra neišvengiama.
  8. cCheerSs

    Už skiepus ar prieš?

    Ai nu taip, gi kitokių mokytojų nei chemijos ar biologijos nebūna.
  9. cCheerSs

    Už skiepus ar prieš?

    Ką reiškia "nežinia kokia jų sudėtis"? Tie kam reikia žino, o eiliniam žmogui dirbančiam auto servise, apsaugoj, virėju ar mokytoju mokykloje ko gero ta sudėtis vis tiek nič nieko nereikštu, nes nieko ten nesuprastu vienaip ar kitaip :D. Skiepo nuo erkinio encefalito irgi nežinoma, na gal ir yra kažkur internete info, bet šiaip niekad niekur tai nebuvo iškelta, bet kaip nuo ankstyvos vaikystės skiepijausi, taip ir dabar dar kas kelis metus einu ir skiepijuosi ir nesvarbu man, kad nežinau kas įmakaluota į tą gargalą kurį man leidžia į ranką. Pasitikiu mokslu, gydytojais ir tiek. Kotletas kurį mokyklos valgykloj valgai irgi nežinia iš ko sulipdytas, gal katino, gal kiaulės, o gal kokių chemikalų, bet vis tiek eini ir valgai, "kiši" jį į savo organizmą. Ko gero vadovaujiesi tuo pačiu principu, kad pasaulyje žmonių per daug ir liuminatai valdomi driežažmogio Obamos Obungos nori iš mūsų visų ūkinį muilą ir klijus virt. Negaliu šito užtikrint, bet kiek man teko girdėt, tai viso pasaulio populiacija, visi žmonės tilptu į Lietuvos teritoriją, jeigu sustatyt visus petis petin ar per tam tikrą, mažą atstumą. Nėra čia mūsų tiek daug, bet tikiu kad po kažkiek metų tai gali būti problema, tik tiek kad nei mums, nei mūsų anūkams ar proanūkiams to dar nebus.
  10. cCheerSs

    Už skiepus ar prieš?

    Už. Eisiu sekančią savaitę skiepytis, jeigu niekas nepasikeis. Pradžiai labai skeptiškai žiūrėjau, nes visgi norisi sulaukti kol daugiau tyrimų bus atlikta, bet pasidomėjus, pasigilinus ir pasikalbėjus su draugais/pažįstamais kurie dirba ir/ar studijuoja šioje srityje viskas daug maž aišku. Kalbant apie tam tikras vakcinas, mRNA turiu labiau omenį, nei senąsias vektorines, jos nebuvo sukurtos per metus ar du. Technologija buvo vystoma jau daugybę metų, tiesiog pasitaikė momentas tai išbandyti ant realios ligos, realios grėsmės. Bet kiekvienas turi teisę į savo nuomonę ir viskas čia ok. Ne ok būna tada kai antivaxxeriai kiša savo nuomones, savo propogandą kitiems, dalintis info yra viena, bet konkrečiai stūmti savo propogandą yra visai kas kita. Jų dėka jau grįžta ligos apie kurias dešimtis metų pamiršę buvom, o ir aplamai kalbant apie skiepus, skiepijuos kas keletą metų nuo erkinio encefalito, esu gavęs skiepų nuo kitokių ligų, buvo ne kartą ir ne du šalutiniai poveikiai kurie savaime praeidavo po pusdienio ar dienos ir viskas čia su tom vakcinom yra gerai. Mažiau nesąmonių klausyt reikia tiesiog. Vakcinos yra labai įdomus dalykas, aš asmeniškai nesuprantu daugelio dalykų, bet turiu draugą Škotijoje studijuojantį kažkokį keistą mokslą kurio pavadinimą pamiršau, jo doktarantūros baigiamasis darbas buvo būtent apie vakcinas ir jis man kaip neišmanėliui viską bandė aiškint suprantama kalba ir visa tai yra tikrai labai įdomu ir yra daug informacijos prienama internete, tereikia noro kažką apie tai sužinoti.
  11. Yra koks nors FiveM serveris vertas dėmesio? Užsimaniau pabandyt, bet randu tik tuščius serverius. HeavyRP nereikia.

  12. cCheerSs

    Kur susirasti draugų ?

    Tai taip, tau gi niekas neįdomu. Niekas neverčia domėtis verslu, tai buvo vienas iš tuzino patarimų ir idėjų.
  13. cCheerSs

    Kur susirasti draugų ?

    Turėčiau tokį sūnų kaip tu, iš proto išsikraustyčiau. Tu vis prašai pagalbos ir mes tau vis duodam patarimų, kas vienokių, kas kitokių, bet tau nič niekas netinka. Ko tu nori iš mūsų? Nori draugų? Iš galvos tarakonus išsipurtyk, pradėk domėtis supančiu pasauliu, užsiimk kažkuo, atrask tai kas tau patinka ir tada draugų susirasi.
  14. cCheerSs

    Kur susirasti draugų ?

    Okey.. O tai iš ko gyveni? Ar tu dar mokaisi/studijuoji?
×
×
  • Sukurti naują...