Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

prefis

Narys
  • Pranešimų skaičius

    3581
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Laimėta dienų

    8
  • Atsiliepimai

    0%
  • Forumo eurai

    332 +Pervesti

prefis paskutinį kartą laimėjo Rugpjūčio 15 2023

prefis turėjo geriausiai įvertintą turinį!

Apie prefis

  • Gimtadienis 03/19/1998

Susisiekimo būdai

  • Discord ID
    prefis
  • Tinklalapis
    prefis.lt

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas
    Druskininkai
  • Steam ID
    prefis

Paskutiniai lankytojai

20736 profilio peržiūros

prefis pasiekimai

Forumo numylėtinis (-ė)

Forumo numylėtinis (-ė) (9/11)

  • Turintis ką pasakyti Retas
  • Tas, kurio nuomonės klausoma Retas
  • Veteranas
  • Senbuvis
  • Lietuviai žais arba mirs

Neseniai gauti ženkliukai

1.5k

Reputacijos taškai

  1. prefis

    Elektros saskaita isaugo gerokai

    Prisijunk prie ESO puslapio savitarnos ir pasižiūrėk skaitliuko duomenis, palygink su praeitu mėnesiu. Aukštesnės klasės vaizdo plokštės ir procesoriai pastaraisiais metais tikrai neėjo į ekonomiškumą, tik kad iš to pačio W daugiau išspaudžia. 😄
  2. Kodėl vaizdo įrašu nesidalinate čia? Koks tikslas jį slėpti Discord serveryje? Tik veltui apsunkinate viska. Temos pavadinime paminėtas coastmc.lt, o pačiame aprašyme jau minimas coast.lt domenas, bet nei vienas nei kitas niekur neveda. Ir ne, Discord serveris nėra alternatyva svetainei. Manau daugelis pamatę Discord serverio pakvietimo nuorodą vietoje svetainės iš kart apsigręš ir nurašys kaip eilinį ką tik startavusį "šūdserverį". Atsidarykit padorų interneto puslapį savo projektui su visa informacija prieinama viešai, o ne užkišta kažkur kažkaip. Nereikės čia ilgų ir nuobodžių pastraipų forumuose rašinėt. Kuo lengviau bus rasti informacija tuo didesnė tikimybė jog žmogus suteiks šansą jūsų serveriui + turėdami interneto puslapį suteiksit galimybę rasti informacija apie jūsų serverį Google paieškoje. TLDR. Grįžtam atgal prie normalių svetainių su forumais ir wiki, nebepaslenku aš boomeris su jūsų tais discordais. Ačiū! 🙂
  3. prefis

    Ką rinktis iš telefonu ?

    Kokia prasmė žiūrėtis iPhone 14 kai egzistuoja iPhone 13 Pro modelis kuris turi tą patį SoC, geresnį ekraną, geresnes kameras, geresne surinkimo kokybę už tą pačią kaina. Jei svarbu ypač ilgas baterijos tarnavimo laikas griebk iPhone 13 Pro Max. Jei dar "merkčiau kojeles" į Androidą tai tik su kokiu Google Pixel.
  4. Darbinė atmintis (RAM) ir yra tam jog ji būtų naudojama, kuo daugiau jos turi tuo daugiau Windows ja naudosis, čia normalu. Esant RAM trūkumui sistema pati prasivalys sau vietos (aišku proto ribose). Ar strigimų metu RAM naudojimas užkyla iki bent 95% ribos? Šiaip 8 GB RAM jau mažoka Windows kompiuteriui ypač dirbant su video montavimu ar nuotraukų redagavimu. Jei yra galimybė rekomenduočiau tiesiog dasidėti papildomos atminties, turbūt kainuotu mažiau laiko ir nervų. RAM atmintis šiuo metu nebrangi, ypač perkant naudotas dalis (ką rekomenduočiau).
  5. prefis

    ANZZTV (Už peržiūrėta filmo trailerį - €)

    Nesakiau jog nemokus projektas, tiesiog tai yra akivaizdi piramidės schema ir tiek. Nereikia būti naiviam ir tikėtis jog pinigai iš niekur atsiranda, kai tokie kaip tu nesugebės pritraukti naujų vartotojų kurie perka visokius VIP ir investuoja balansus atgal, išmokėjimai greitai pasibaigs. Tiesiog įspėjimas jog projektas bet kuriuo momentu gali užsidaryti, nelaikykite didelių balansų ir investicijų jame.
  6. prefis

    Ieškau nemokamo minecraft hostingo

    Vienintelis nemokamas variantas pajėgus išlaikyti padoresnį Minecraft serverį turbūt bus Oracle "Always Free" planas su kuriuo gali pasiimti serverį su iki 4 CPU branduoliais (Ampere Altra 3.0Ghz / arm64) ir 24GB RAM. Serverio paleidimo procesas gana komplikuotas, bet yra gera pamoka jų bloge: https://blogs.oracle.com/developers/post/how-to-set-up-and-run-a-really-powerful-free-minecraft-server-in-the-cloud Tik neišeik iš "Always Free" plano ribų, kitaip gali tekti skelbti asmeninį bankrotą. 😄 Be Oracle yra daugybe kitų paslaugų tiekėjų kurie suteikia nemokamus 100 ir daugiau dolerių kreditus naujiems vartotojams kur gali pasikūrti VPS, jei reikia laikino serveriuko pasižaidimui.
  7. prefis

    ANZZTV (Už peržiūrėta filmo trailerį - €)

    Reikia šitam forume atskiros skilties ar tago su įspėjimu tokioms piramidėms. Kas norės rizikuoti, papulti į laiminčiųjų ratą gali šokt ir bandyt laimę, bet bent jau žinos kur brenda. ?
  8. prefis

    Need For Speed Unbound - gruodžio 2d.!

    Tiems kurie turi EA Play arba Xbox Game Pass Ultimate ar PC Game Pass prenumeratas kaip visad galės išbandyti žaidimą pora dienų ankščiau (t.y. lapkričio 29 dieną) ir pražaisti 10 valandų nemokamai. Geras būdas išbandyti žaidimą prieš perkant.
  9. prefis

    Kompaktiškas mobilusis telefonas

    Kokius tu čia ilgius matuoji? Nes 6 cm ilgio išmaniųjų nemanau jog rasi. Standartiniai iPhone (ne Mini) modeliai yra beveik tokių pat matmenų kaip HTC A9S. iPhone Mini modeliai dar mažesni ir turbūt vienintelis padorus variantas jei ieškai mažo telefono. Aišku perkant mažą telefona teks susitaikyti su maža baterija.
  10. Klausk buvusio telefono savininko prisijungimų, kitaip telefonas tik ant dalių.
  11. prefis

    Ar verta Hibridini interneta imt

    Pas mane Huawei B525 ir gana neblogi greičiai. Manau kol 5G nepasibels į mano provincija ar su sutarties pratęsimu neduos naujo tai ir stovės šis. Kiek pastebėjau išsiuntimo greičiui yra ypač svarbus geras ir stiprus signalas, atsiuntimo greitis nekrenta taip drastiškai susilpnėjus signalui. Signalo rodmenys:
  12. prefis

    Ar verta Hibridini interneta imt

    Jei neklystu ADSL yra lėtesnis ir turi panašų delsos laiką (ping) į 4G, tik savaime suprantama yra stabilesnis už belaidį ryšį. Su 70 - 80 ms neturėtu "trūkčioti", patikrink ar nėra kokio nors "packet loss", ar tavo 4G signalas stiprus (pilnos "padalos" nereiškia jog signalas stiprus ir be trikdžių, reikia atkreipti dėmesį į RSRP, RSRQ ir SINR kuriuos rasi modemo nustatymuose. Daugiau info - https://wiki.teltonika-networks.com/view/Mobile_Signal_Strength_Recommendations).
  13. prefis

    Parduodu Canon EOS 750D fotoaparatą

    Patvirtink tapatybę per skelbiu.lt, bent jau aš asmeniškai į nepatvirtintus profilius net nežiūriu. Nu kur tau pakelsi. Iš patirties sakau jog mūsų "bananų respublikoj" čia brangiai tokie daiktai neparsiduoda, yra tekę pas mus skelbimuose įsigyti fotoaparatų už daug mažesne kaina nei kad MPB supirktu + iš MPB panašiai kainuotu pasigriebti tokį setupą. Tad jei už 400 europinių kažkas paims jau bus labai gerai. ?
  14. Pirmas dalykas kurį nupirkčiau SSD diskas. Gali pagriebt kokį ~256GB modelį OS ir programoms. (~ 30€) Dadėčiau +4GB RAM. (~ 10€) Pakeisčiau GPU iš HD 6670 į kokią GTX 750 / GTX 1050. (~ 40 - 60€) Atnaujinčiau CPU į galingesnį pvz.: i3 4170 (~ 15€) Čia tokie mano "ant greičio" pamąstymai kaip prikelčiau antram gyvenimui papigei. P.S. kainos nurodytos pagal skelbimus, nemanau jog verta žvalgytis naujų dalių.
  15. prefis

    tv3play

    Ką tik pratestavau Firefox naršyklėje su uBlock Origin įskiepiu, tai viska rodo be problemų. Bandyk atsinaujinti savo adblock filtrus.
×
×
  • Sukurti naują...