Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

brdl14632

Narys
  • Pranešimų skaičius

    34
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Atsiliepimai

    0%
  • Forumo eurai

    0 +Pervesti

brdl14632 pasiekimai

Naujokas (-ė)

Naujokas (-ė) (2/11)

  • Veteranas
  • Senbuvis
  • Lietuviai žais arba mirs

Neseniai gauti ženkliukai

0

Reputacijos taškai

  1. Taigi aš siūlau lengva būda uždirbti šektiek pinigu, tia yra lengva nereike beveik nieko daryti parsisiunti programėle (be virusu nes tikrinau per visas 4 antivirusines ir nieko) per ta programele užsiregistruoji ir tau ant deskopo užsides toks nedidelis reklaminis skydelis ji galima judinti pasidėti kur patogiau ten ais points už ta skydeli, o kekviena menesio gale tuos point paverce pinigais ir surinkus atitinkamus pinigus galesite persivesti y kortele paypal kur noresite. Ir čia ne feik. Atsisiusti programele čia: http://en.20dollars2surf.com/?ref=682129
  2. Sveiki as naudoju sita gunxp moda http://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=802294 ir noriu padaryti kad duotu pasirinkti ir primary ir secondary wepon tipo koki usp ir mac galit pasakyti kaip reikia padaryti, nes cia parasyta kad leidzia pasimti 2.0 Menus changed! now you can pick Primary and Secondary weapons!, fixed zombie swarm weapon giving bug, gunxpmod_shop items code are fixed. Jei galit padekit kaip ijunkti kad primary ir secondary duotu as nusistates umbrella_swarm modui.
  3. Taigi prasau padekit galit atrasti admin pack umbrella visur ieskojau neradau, o jei ne man uztekto gero .sma failiuko.
  4. Sveiki neseniai isirasiau MTA bet nezinau pagrindu geru ant ko statit galeciau galit parasyti kokius pavizdzui tokius arba kitokius: villa_inn01_lvs arba vgElkup. Gal kas dar padetu kokiu yra ir kokiu galima pasidaryti.
  5. Sveiki visi atsidare nauji Counter-Strike serveriai. Serveriu tinkle yra šie serveriai: Zombie plague CSDM+c4+sentryguns Public --------------------------------------- Visi šie serveriai yra Counter-Strike 1.6 Daugiau info apie juos www.fragumelis.tk Ir šiomis nuostabiomis dienomis nusprendeme padaryti akcija! Dalinam Vip nemokamai 7 dienom. Vienam kartui. *Jums tereikes pasiskaityti čia ir žinosit kaip gauti VIP (Skaityti čia) Laukeme jūsų mūsų serveriuose
  6. Sveiki taigi noriu, kad video paziuretumete sa-mp stunt su fail ir like paspaustumete su subscribe. Mano čia pirmas video ir galite žiureti ant 720p hd aquility. http://www.youtube.com/watch?feature=player_profilepage&v=eh9XiNxMhlc#!
  7. Sveiki noriu paklausti keliu dalyku apie radija. Taigi klausiu jusu is kur pirkti radijai mixer aparatura su micrafonu, tada kaip prijunkti ta mixer aparata prie sam broadcast ir su mixer reguliuoti garsa jei imanoma perjunkti garsa ijunkti micrafa ir taip toliau, ir dar klausimas kaip ta mikseri prijunkti prie micrafono ir prie kompiuterio plius prie sam broadcast? Atsiprasau jei ne is eiles desciau mintis.
  8. brdl14632

    Minecraft rek pagalbas

    Taigi as esu naujokas ant mysql bet jau šis ta suprantu todel noriu paklausti kaip prie mysql prijunkti minecraft serverio pluginus tokius kaip permissionsex, nes as noriu sukurti sms vip sistema kaip ant cs , bet kolkas netikusiai sekasi. Tai noriu paklausti kaip prijunkti? ir jei kas daugiau informacijos zinote nepakektu is kur mokinti ar vel gad labiau suprasciau, tai tiek laukiu jusu atsakymu.
  9. Taigi man reikia script arba pasakikit kaip reikia suscriptinti, samp serverio monitoriu kad rodytu visalaik online skaiciu, zodziu numeskit script kad online skaiciu rodytu panasu y sita : http://las-venturas.lt/monitorius/monitor.php o toliau pats mokesiu susicriptinti.
  10. brdl14632

    Samp sistema

    Gal zinai kokiu db reike del mokejimai.lt kokius sukurti?
  11. Prasau pagalbos biski zodziu noriu samp serveri sujunkti su mokejimai.lt taigi turiu keleta klausimu kaip sujunkti samp serveri su mysql kad perskaititu, ir ar reike kurti db ant mysql sql faila kad tipo suveiktu?
  12. brdl14632

    Minecraft rek pagalbas

    Sveik ieskau žmogaus kuris supranta mc serverius biški pasikonsultuoti skype jei turit parašykit susisieksiu. Ir rašydamas kai prijimsiu y draugus parašysiu kad dėl mc pagelbekit tai jei ka suprast turetumete.
  13. Taigi sveiki visi aš šemia reikale žales tai galite padėti pasakiti kaip sukurti su flashu kaip http://www.mod.lt ten kur keičiasi gražiai paveikslėliai ir dar kad nuvedi paviždžui iki registracija nick ir pasiriškina kad keiče paveiksliuka nuvedus iki to paveiksliuko, irgi yra padaryta tam puslapije kaip pavizdi duodu. Jei kas žino plz parašykit. Čia noriu y weba ideti. -- Papildyta -- Tai nieks nežino?
  14. Taigi norejau paklausti gal žinot is kur gauti Nickreg sistema kaip multimod.lt arba mod.lt vistiek ne jie sukure taigi noriu paprašyti jei kas žino kur galima rast tai url numeskit jei nesunku.
  15. Taigi man reik fs kad mechanikai prikabintu masina o poto ja galetu nutempti. Duosiu +rep
×
×
  • Sukurti naują...