Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

ZOLY

Narys
  • Pranešimų skaičius

    6627
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Laimėta dienų

    7
  • Atsiliepimai

    100%
  • Forumo eurai

    235 +Pervesti

ZOLY paskutinį kartą laimėjo Rugpjūčio 5 2023

ZOLY turėjo geriausiai įvertintą turinį!

2 sekėjų

Apie ZOLY

Susisiekimo būdai

  • Discord ID
    ZOLY

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Steam ID
    zoly1

Paskutiniai lankytojai

20955 profilio peržiūros

ZOLY pasiekimai

Forumo Generolas (-ė)

Forumo Generolas (-ė) (10/11)

  • Veteranas
  • Senbuvis
  • Lietuviai žais arba mirs
  • Rėmėjams Retas
  • 500 pranešimų Retas

Neseniai gauti ženkliukai

1.6k

Reputacijos taškai

  1. ZOLY

    Problema su CS 2 FPS

    ką tu čia kliedi seneliumbai? 🤣 Sprendžiant iš to, kad stovi ties 60 spečiau pačiam žaidime užlockintas fps, pasitikrink tokiu atveju nuėjęs į Settings > Game ir įjunk "Enable Developer Console", tada pagal default keybindą paspausk ~ mygtuką, turėtų išmest consolę ir ten įrašyk sakykim fps_max 300.
  2. ZOLY

    Parduodu Lenovo Legion 15ACH6H RTX 3070

    Pirktas užsienyje prieš pusantrų metų plius minus, tai garantinio neturi
  3. Naudotas, puikios būklės nešiojamasis kompiuteris Lenovo Legion 15ACH6H. Be jokių defektų, dirba gražiai, tvarkingai. Specifikacija: NVIDIA GeForce RTX 3070 Laptop GPU AMD Ryzen 7 5800H with Radeon Graphics 3.20GHz 16GB RAM 512GB Windows SSD + 1TB NVME SSD 1920x1080, 165hz, 15.6" monitorius Kaina 850e
  4. ZOLY

    parduodu Parduodu GTAV

    Čia ta prasme parduodi patį GTA5, tipo visas teises į žaidimą ir tik 8e prašai, ar kaip? Pagal Google, R* iš GTA5 uždirba ~1mlrd. dolerių per metus, tai rezervuoju ir kadangi aš dosnus, tai duosiu 10e. O jeigu kalbi apie kažkokį accountą kuriame yra aktyvuotas GTA5, tai konkrečiau nurodyk ar Steam ar Rockstar Games Launcher accountas.
  5. ZOLY

    Gaming ausines belaides

    https://pigu.lt/lt/kompiuterine-technika/kompiuteriu-komponentai-ir-kt/ausines-mikrofonai/stereo-ausines-esperanza?id=4248464 Atsiliepimai, vėlgi geri, nebrangios, arba kaip viršuje kolega newyorkas pasiūlė, variantas irgi geras.
  6. ZOLY

    Gaming belaide pele

    Kaip tau, tai brangesnės už šią nerekomenduočiau, plius, atsiliepimai geri. https://pigu.lt/lt/kompiuterine-technika/peles/kompiuterine-pele-extreme-xm102k-black-1000dpi?id=4375778
  7. ZOLY

    Būsto nuomos sutartis - depozitas

    Tai jeigu susipažinai su būsto kontrakto sąlygomis prieš pasirašinėjant kontraktą ir matei tą punktą, bet vistiek pasirašei, nesupratau šiek tiek ką nori ginčyti. Tam ir yra sudaromos sąlygos, jeigu kažkas netinka reikia iš karto kalbėtis ir klausti kodėl tas ir tas punktas yra kontrakte.
  8. ZOLY

    FPS šoktelėjimas naudojant OBS studio

    Atsakymas į tavo klausimą tavo pačio įdėtam linke, t.y. toj pačioj analizėj, kokių dar atsakymų ieškai?
  9. Banko value ~4.5b įskaitant untradables.
  10. ZOLY

    parduodu CSGO faceitui su 5000+ valandomis

    ???? Mąstau ar galima tave apibūdint kitokiu žodžiu nei "klounas", bet nesugalvoju nieko daugiau.
  11. ZOLY

    parduodu CSGO faceitui su 5000+ valandomis

    Seni, čia vyksta varkės nuo 0, 2023 metai vis dėl to, už free-to-play accountus prašo 10e, verslininkų webas. Temos autoriui, už 1.5k h prašai 5e, už 5k h prašai 10e, nu aš sakysim durnas, nesuprantu, jeigu face'itui reikalaujama 20h, kad galėtum registruotis, koks skirtumas ar ant accounto bus 5k, ar 10k, ar 20h? Esmė išlieka, jeigu tu esi smurfas ir susikuri naują accountą, kad ir su 5k valandų, tu būsi užbanintas ankščiau ar vėliau? BTW jeigu iš tikrųjų yra noras kažkam mokėt už accountą kurių gali per parą ne vieną prištampuot nemokamai, geriau pasigooglinkit, o ne iš biznismenų pirkit po 10e kai tokio tipo accountai po 1usd stumdomi užsienyje. https://buyacsgosmurf.com/product/faceit-private-rank-2/ https://mygamingaccounts.com/buy-csgo-accounts/faceit-ready-high-hours/ https://allcsgoaccounts.com/product/faceit-private-rank-2/
  12. ZOLY

    baigta CSGO faceitui su 1400 valandomis / PARDUOTAS

    Norėčiau sužinot dėl ko tavo tas accountas vertas 5e tokiu atveju? Kuom jis skiriasi nuo accounto kurį gali susikurt su nauju gmailu per 1min ir užsiregistruot lygiai taip pat faceite? ? Dėl degtukų ne, neklausiu, nes žinau, kad degtukai kainuoja 10ct, šiuo atveju tavo accountas nekainuoja nieko.
  13. ZOLY

    baigta CSGO faceitui su 1400 valandomis / PARDUOTAS

    Free-to-play žaidimą su valandų boosteriu užboostinai iki 1.5k ir parduodi už 5e? Kas čia per naujoviškos varkės?
  14. ZOLY

    Noriu info apie cs:go

    Žinoma, kad yra ir Faceite čyterių, bet sakyt, kad jų nemažiau nei MM yra labai didelis perdėjimas, turint omenyje, kad Faceite, nors ir už tai banina, ženkliai lengviau smurfint su nauju acc, tai ne kiekvienas priešas kuris geresnis negu tu čytina.
×
×
  • Sukurti naują...