Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Simis

Narys
  • Pranešimų skaičius

    391
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Laimėta dienų

    1
  • Atsiliepimai

    0%
  • Forumo eurai

    0 +Pervesti

Simis paskutinį kartą laimėjo Vasario 1 2015

Simis turėjo geriausiai įvertintą turinį!

1 sekėjas

Apie Simis

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras

Paskutiniai lankytojai

1380 profilio peržiūros

Simis pasiekimai

Užkietėjęs dalyvis (-ė)

Užkietėjęs dalyvis (-ė) (5/11)

  • Veteranas
  • Senbuvis
  • Lietuviai žais arba mirs

Neseniai gauti ženkliukai

103

Reputacijos taškai

  1. Simis

    greenSide.lt ir Maxas.

    (y) geras video, Maxas žvaigždė. O jūs, komentatoriai, pirma pasidomėkit, kas jis toks, prieš stumdami, turbūt liejat pykti, nes kai jūs sukūrėt temą su video tai negavot rep'ų.
  2. Simis

    Real-Life.LT # Kažkas tokio, ko nerasi kitur

    Patikėk, žinau daug apie tuos rekordus. Nepamiršk, tada dar buvo toks žmogus kaip Kergis, kuris tikrai neblogai prilaikė serverį, o jam išėjus Crew ir paliko viską likimo valiai. Kaip ir sakiau - jis tik kartais kažką daro, kai jau gg servui, kad ir dabar su tais update. Pažiūrėkit skiltį atnaujinimų ir palyginkit su tuometiniu žaidėjų skaičium. Jie daromi kai šis mažas. Ne kai seniau, dar prie Igelio ir kurį laiką po to, kas savaitę ir pan. Taip, kad Igelis nieko nedarė - Justas teisus, bet jam būnant savininku ir pats galėjo būt išmestas ir todėl buvo motivacija dirbti. Prie ko čia greenside žala? Aš sakau, kad tie serveriai yra žymiai geresni, na, tiesą pasakius, lv irgi jau ant žlugimo ribos. P.S. negražiai labai daroma su reklamom, kai per kelis projektus su najjais acc forumą floodinat savo servo reklama. Ir man įdomu, ko tu vis gini savininką ir serverį, jei pats jau sėdi bane ir jis tavęs net negerbia ir nevertina pastangų?
  3. Simis

    Real-Life.LT # Kažkas tokio, ko nerasi kitur

    Eventų sistema geriausia Nejuokink. Serveris buvo geras 2013 ir seniau. Pats 2014 pradžioje leavinau, vien dėl to kad Crew sugadino projektą. Pasakai žodelį? Ban. Sugalvojo kad buginai? Reiškia buginai. Update 0, žaidėjų negerbia, atsakymų pagalbos ir pan. 0, ignoruodavo net administratorius (dabar nežinau kaip yra, nesilankau jau ilgai). Pradeda vėl stengtis kai krenta žemiau 50 online kiekis, po to vėl dingsta, paskyręs kokį naują naivų pagalbininką. Trumpai tariant - serveris buvo geras, kol neatsirado greenside, sarg, las-venturas ir kiti serveriai, gerokai lenkiantys šį.
  4. Simis

    Kodėl negaliu parduoti cs:go case?

    Tau reikia atsirakinti steam market'ą, t.y. nusipirkti iš steam'o kokį žaidimą ar panašiai, ir po 30d atsirakins, ir jei po paskutinio pirkimo bus praėję 1 metai, vėl užsirakins.
  5. Forume savininkas užsivadinęs Admin_Volk, o jo skype su žodžiu „britas“. :D Nesėkmės, susigalvokit bent nick'us savo.
  6. Simis

    Pagalbos su GFX, nuotrauku suskirstymas

    Kokios vaizdines pamokos tu nori? Pasake kaip daryt, eini ir ieskai, o ne lauki visko ant lwkstutes. Cia tikrai nera sunku.
  7. Simis

    Saimon. c-bug. [0.934]

    Dėkui. Ačiū. Ačiū, nereikia, visko gali būt. Dėkui. Ačiū, bet čia tikrai nėra jokių cleo ar kitokių čytų. Jei reiktų, galėčiau pademonstruoti gyvai, kokiame nors serveryje.
  8. Simis

    Pirmieji forumo rangai!

    Parašysiu klaidas savo nuožiūra, kad tobulėtum: Spalvos baisios, per ryškios. Pvz. ta tamsiai mėlyna rėžia akis bent jau man. Šriftas nelabai gražus, galėtų būt mažesnis. Fono efektas irgi nekoks, bandyk uždėt kokį texture su overlay, ar gradient, ar pan. Taip pat galėtum kur nors pridėti kokias icon'as, neblogai a r rodytų, jei protingai parinktum ir priderintum.
  9. Ką galiu pasakyt apie projektą - turi visus pliusus: atsidavusią administraciją, unikalią modifikaciją, malonią bendruomenę. Tik šiek tiek trūksta žaidėju, bet rudenį/žiemą savaime padaugės.
  10. Simis

    Saimon. c-bug. [0.934]

    Ačiū. Šiaip tokių žmonių yra labai daug, geresnių taip pat. Svx, nieko, atsakinėju į komentarus, o tu? Ačiū.
  11. Simis

    Saimon. c-bug. [0.934]

    Patikėk, tu dar nematęs gero c-bug'erio. Yra tokių, kurie per 0.8 sekundės sušaudo apkabą, ar dar greičiau. Aš dar palyginus lėtas. Ačiū. Gal 3 metus, nors iš tikro nesistengiau išmokti tai daryti greitai, kažkaip savaime viskas išėjo, nes daug šaudydavau ir pan. Reikėjo mokintis tik pačioje pradžioje, nes niekaip nepavykdavo.
  12. C-bug'as tikrai mano, galit net nepradėt su savo hate'inimais, kad ne aš šaudžiau, arba kad auto. Tiesiog įkeliu video, kad Jūs įvertintumėte.
×
×
  • Sukurti naują...