Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4884 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Aivaras moka, tik kalba jog tu galėtum bent paėmęs iš sa-mp.com tinklapio jį pagražinti. Arba bent jau kąnors kito sugalvot o nepaimt iš Kaimeliai-rp.eu /kvitas komandą. Super sūnku padaryta interneto atnaujinimus, anea Aivarai? :D

Taip kvitas išemiau ir dėjau žmonėms, savo laisvu laiku. O tokie liuliai kaip tu puliuoja ir plėšoši plaukus. Nepatinka tai kokio b*bio skaitai temą? Praslysk į kairę.

image.thumb.png.08f7b53421ef0f9f204e4a01242875cb.png

1. Pawned yra atsigavęs *Myliu SuperGames.lt* kuris vaidina ereliu ant pawno.

2. Ką tu dabar esi padaręs tai buvo didžiausias pasirinkimas: www.google.lt , kiekvienas tai žmogus galėtu susirasti tą komanda ir įsidėti į moda.

3. Manau aivaras tikrai geriau išmano, negu tu. Tu tik nori girtis, kad daug ką moki, o šiaip vagiukas esi...

[10:34:59] . sako: Sveikas,gal reikia pagalbos su web?

[10:35:17] Tautvis sako: Labas, ne nereikia.

[10:35:30] . sako: Sekmės žlungant ;)

2. Ką tu dabar esi padaręs tai buvo didžiausias pasirinkimas: www.google.lt , kiekvienas tai žmogus galėtu susirasti tą komanda ir įsidėti į moda.

3. Manau aivaras tikrai geriau išmano, negu tu. Tu tik nori girtis, kad daug ką moki, o šiaip vagiukas esi...

Šiaip tai tikrai Aivaras geriau neišmano, nes PAWNED, jau labai senai ant PAWNO buvo kaip dievas. Jis gali padaryti bet ką, ką tu jam pasakytum pvž: Pasakai tu jam įdėją jis jos nepamirš ir kadanors ją įgyvendins...

Snargliuk, atsigavęs būtent ant tavęs, kaip tu kažkada pavogei mano modifikacija [sAG] pakeitei kreditus ir pardavinėjai, paskui paplatinai ir nuo tada visi tave vadina "skripteriu", Jaigu ne mano modifikacija net nebutum iškilęs į viešumą.

image.thumb.png.08f7b53421ef0f9f204e4a01242875cb.png

Snargliuk, atsigavęs būtent ant tavęs, kaip tu kažkada pavogei mano modifikacija [sAG] pakeitei kreditus ir pardavinėjai, paskui paplatinai ir nuo tada visi tave vadina "skripteriu", Jaigu ne mano modifikacija net nebutum iškilęs į viešumą.

Asiliuk, aš neesu iškilęs į viešuma, ir tame mode nieko nekeičiau, keitė dankis, ir šiaip nuo to SAG modo ir buvau pradėjas mokintis skriptint.

Tai tu debilėli, pažiūrėk prieš kiek metukų tai viskas buvo. Matau tau nesvarbu. Šiaip iš tavo patirties tikrai galiu pasakyti, kad editini tik tuos nelemtus GRP modus, ir nieko naujo nesukuri, bei esi vagis. Jeigu turi tą SA:MP pamokų puslapį, tai nebūtina čia kažkuom girtis kad išmanai už mane tikrai geriau, leiskit ant žemės, juokdary.

Šiaip tai tikrai Aivaras geriau neišmano, nes PAWNED, jau labai senai ant PAWNO buvo kaip dievas. Jis gali padaryti bet ką, ką tu jam pasakytum pvž: Pasakai tu jam įdėją jis jos nepamirš ir kadanors ją įgyvendins...

Aš nesigiriu ką moku, nes ką aš moku prieš normalius scripterius yra visiškas 0. Bet tai ką tu parašiai jaučiu pats nepatikėjai;DDDDD

lWUmIcZ.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4884 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...