Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4960 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Spaudžiu dešinę! Man labai patiko! ;) Tik dabar tūrėčiau mažą prašymėlį, galėtum numesti pagrindą tą, ant kurio užvažiavai su sultanu. Na ten, kaip ir žolynėlis, na žodžiu, manau supratai. Ir dar būtų be galo samgu, jog numestum pačios žvejybos vietos pagrindą. Ten suprantu, kaip akmuo yra, ar kažkas panašaus. Žodžiu, tą visą pagrindą. Ačiū Tau labai! ;)

Subscribe!

Matai, jog jis nenori dalintis tai ką padaręs..

Koks čia dalijimasis?? Suprasčiau jeigu prašyčiau jo map`o, bet Man nereikia... Teprašau tik poros ID`Ų... Tai viską pasako apie žmogų...

Tai jis čia tipo blogas jau? :mucha: Normalu, kad mapperis ieškojo obijektų ilgą laiką ir nenori jų atiduoti nepažįstamiesiems. Juk neprivaloma :lol:

Ar aš bent ką nors užsiminiau apie bloguma?? Prajuokino šitas „nenori jų atiduoti nepažįstamiesiems“. Ką Tu čia tūrėjai omenyje? Kaip jis gali atiduoti... Taigi pas visų MTA yra panašūs ir daugumą obijektų yra tokie patys... Žodžiu, nepyk, bet nesupratau kodėl tu Jį palaikai...

Subscribe!

Koks čia dalijimasis?? Suprasčiau jeigu prašyčiau jo map`o, bet Man nereikia... Teprašau tik poros ID`Ų... Tai viską pasako apie žmogų...

Ar aš bent ką nors užsiminiau apie bloguma?? Prajuokino šitas „nenori jų atiduoti nepažįstamiesiems“. Ką Tu čia tūrėjai omenyje? Kaip jis gali atiduoti... Taigi pas visų MTA yra panašūs ir daugumą obijektų yra tokie patys... Žodžiu, nepyk, bet nesupratau kodėl tu Jį palaikai...

Tai jei visi obijektai yra, kodėl pats negali? nori, kad viskas "būtų paduota ant lėkštutės"? :)

Tai jei visi obijektai yra, kodėl pats negali? nori, kad viskas "būtų paduota ant lėkštutės"? :)

Viskas paduota ant lėkštutės? Aš aš povelnių prašau visų objektų? Nepyk, bet tikrai gadini savo reputaciją. Paprašiau tik porą objektų, o tas čia pradėjo malti šūdą apie atidavima kitiems... Jog viską man turi padėti ant „lėkštutės“.... Jeigu toks essą „Mandras“ surask pats šiuos kelis obejktus ir numesk linką, pažiūrėsiu kiek laiko ieškosi. Manau geriau yra draugiškai su kuo nors pasidalint savo patirtimi, išmonę ir gebėjimais. O dabar jam gailą obejktus kelis numesti... Žodžiu, Tavęs aš nelėčiau, paršiau jo. Todėl būk malonus ir nesikišk ;) Ačiū! ;)

Subscribe!

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4960 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...