Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

MuONline: eventų informacija.


Kariuks

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4204 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Raw Eventas (kovos): Tai eventas, kurio metu, vienas iš GM'ų sukelia visus žaidėjus, tam tikros rasės, į vieną vietą. Vedantysis Gm'as pasirenka, kas su kuo turi eiti kovoti. Laimejęs žaidėjas, patenka į kitą etapą. Taip eventas ir vyksta, kol lieka 2 stipriausi, tos rasės, žaidėjai. Raw evento nugalėtojas, gauna prizą, kuris priklauso nuo vedančiojo eventą. Raw`ai būna: BK DL MG SM ir ELF.

Mass Raw Eventas (masinės kovos): Tai eventas, kurio metu, visų rasių žaidėjai yra sukeliami į tam tikrą vietą, GM'o pagalba. Kiekvienas žaidėjas gali naudoti party (pp) ir tik savo rasės buff, kitu atveju žaidėjas bus diskvalifikuojamas (metamas laukan). Tik nuo vedančiojo GM'o priklauso ar eventas bus su SD, AG potion, ar be. Eventą laimi išlikęs stipriausias. Prizas priklauso nuo vedančiojo eventą.

Find eventas (slėpynės): Tai eventas, kurio metu, vienas iš GM'ų yra ieškomas. GM'as gali slėptis mieste (tuomet dažniausiai būna nematomas) arba laukuose, priklauso nuo vedančiojo GM'o eventą. Radęs GM'ą žaidėjas, laimi prizą, kuris priklauso nuo vedančiojo eventą.

Trade Eventas (kas pirmesnis): Tai eventas, kurio metu, vienas iš GM'ų atsiranda viename iš bet kurių miestų (dažniausiai laukuose). Vedantysis GM'as, nurodo visą reikiamą informaciją apie eventą. Pirmas žaidėjas, atbėgęs į nurodyta vietą pas GM'ą ir davęs Trade komandą, laimi eventą. Prizas priklauso nuo vedančiojo eventą.

Drop Eventas (item'ų mėtymas): Tai eventas, kurio metu, vienas iš GM'ų atsiranda viename iš miestų (dažniausiai Lorencia arba Atlans). Vedantysis GM'as parašo visą reikiamą informaciją apie eventą. Kai susirenka, norintys dalyvauti žaidėjai, eventas yra pradedamas. Vedantysis GM'as mėto Box of Kundun +5 (dar galima mėtyti: JoH, HrS, bei JoG). Žaidėjai renkasi, kas kiek gali. Eventas yra baigiamas, kai GM'as nustoja mėtyti item'us.

Race Eventas (lenktynės): Tai eventas, kurio metu, vienas iš GM'ų sukviečia visus žaidėjus į Lorencia trasą, esančią 120 80 koord. Žaidėjai privalo turėti Horn of Uniria. Vedantysis GM'as nurodo visą informaciją apie eventą. Eventą laimi, greičiausiai apibėgęs ratų skaičių, žaidėjas. Prizas priklauso nuo vedančiojo eventą.

Bring eventas (atnešimas): Tai eventas, kurio metu, vienas iš GM'ų, nurodo ką ir kiek reikia surinkti ir kur atnešti. Greičiausiai atlikęs užduotį žaidėjas, laimi eventą. Prizas priklauso nuo vedančiojo eventą.

Klausimanija: Tai eventas, kurio metu, vienas iš GM'ų uždavinėja klausimus. Klausimai priklauso nuo vedančiojo eventą: ar tai bus klausimai iš MuOnline, ar iš realaus gyvenimo. Dažniausiai būna po 10 klausimų. Galima ir daugiau, priklauso nuo vedančiojo eventą. Po klausimanijos, vedantysis atsikelia laiminguosius ir išdalina prizus. Prizai priklauso nuo vedančiojo eventą.

Žodžių maišymas: Tai eventas, kurio metu, vienas iš GM'ų parašo kažkokį tai žodį, dažniausiai iš MuOnline. Žodis susideda iš imėtytų raidžių. Žodžių skaičius priklauso nuo vedančiojo eventą. Po evento, vedantysis atsikelia laiminguosius ir išdalina prizus. Prizai priklauso nuo vedančiojo eventą.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4204 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...