Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5625 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Kai noriu TF2 Paleist viskas buna norml bet krauna krauna ir ismeta ir paraso "your graphics hardware must support at least pixel shader version 1.1 to run this game!" Gal zinot is kur gauti si instala tos versijos nes ieskojau niekur neradau(Net google.lt naudojaus , nebent blogai ieskojau) jai kas turit instala ar zinot kur rast idekit cia arba i privata ;] bus +rep ;]

Metin2 zaidimas :)http://www.labusai.com/mmorpg-zaidimai/ ... t3549.html

--Dėmesio---

Kas tūrėjot mane skypei meskit seną skype (edvinasas2) nes ji pavogta

---

Pc Info:

Radeon hd 5550 1GB

4Gb of ram

Dual core 3,20GHZ

500GB HDD

Windows 7 64bit

Nieko nepridirbau :D tiesiog atsisiunciau TF2 kiberzonos ir atnaujinimu reikejo . Kiek zinau TF2 eina nuo pixel shader version 1.1 o pas mane versija 0 :D net nera ;D tai gal sakau zinot is kur gauti ta instala? ;]

--Dėmesio---

---

Pc Info:

Radeon hd 5550 1GB

4Gb of ram

Dual core 3,20GHZ

500GB HDD

Windows 7 64bit

Kai noriu TF2 Paleist viskas buna norml bet krauna krauna ir ismeta ir paraso "your graphics hardware must support at least pixel shader version 1.1 to run this game!" Gal zinot is kur gauti si instala tos versijos nes ieskojau niekur neradau(Net google.lt naudojaus , nebent blogai ieskojau) jai kas turit instala ar zinot kur rast idekit cia arba i privata ;] bus +rep ;]

prajuokinai jaigu nori zaist pirk nauja vaizdo korta tavo labai sudina kad ne neturi 1.1 pixel shader ;DDDDDD

prajuokinai jaigu nori zaist pirk nauja vaizdo korta tavo labai sudina kad ne neturi 1.1 pixel shader ;DDDDDD

O negalima atsisiust to pixel shader?

--Dėmesio---

---

Pc Info:

Radeon hd 5550 1GB

4Gb of ram

Dual core 3,20GHZ

500GB HDD

Windows 7 64bit

PAcioj kortoj technologija turi imontuota but ka tu cia sneki nesamones atsiust ;DDDDDDDDDDDDDD

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5625 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...