Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

EA oficialiai paskelbė apie naują Medal of Honor dalį


*Lucky*BOY

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5253 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Medal_Of_Honor_Logo_1.jpg

EA oficialiai anonsavo naują Medal of Honor žaidimą, kuris 2010 m. bus išleistas PC, X360 ir PS3 platformoms.

Pavadintas tiesiog Medal of Honor, žaidimas mus nukels į šių dienų Afganistaną ir leis pabūvoti 1-osios pakopos desantininkais - universaliais armijos kariai, kitaip tariant, tais, kurie privalo įsikišti į daugelį pasaulyje vykstančių situacijų.

"Kūrėjų komanda artimai dirba su 1-osios pakopos desantininkais iš JAV Specialiųjų Operacijų Bendruomenės (angl. US Special Operations Community) nuo pat pradinės projekto organizavimo stadijos tam, kad žaidėjams padovanotų ypač autentišką modernaus karo patirtį.", - teigė EA oficialiame pareiškime spaudai.

Kol EA Los Angeles siekia sukurti savo nišoje stipriausią singleplayer kampaniją, EA DICE atiteko darbai susiję su multiplayer režimu.

"Kai pirmiausia planavome pergalvoti naują Medal of Honor schemą, ieškojome būdų kaip galėtume perteikti pagrindinius elementus - autentiškumą ir pagarbą kariui, tačiau viską paruošti pagal šiuolaikinio karo standartus. 1-osios pakopos desantininkas yra labiausiai disciplinuotas, taktiškiausias ir geriausiai karo laukui parengtas asmuo. Jis gyvena, kvėpuoja, atstoja karo įrankį.", - dėstė Greg'as Goodrich'as, vadovaujantysis prodiuseris.

"Mes džiaugiamės turėdami retą galimybę dirbti su šiais universaliai asmeninis iš arti, norėdami sukurtį tokį žaidimą, kuris pateiktų tikrąją jų patirtį."

Medal_Of_Honor_X360_Box_1.jpg

X360 konsolei skirtos pakuotės nuotrauka vaizduoja barzdotą, saulės akinius nešiojantį 1-osios pakopos desantininką, apsiginklavusį su automatu prie kurio pritaisytas duslintuvas. Spalvų schema - perėjimas iš juodos į baltą ar atvirkščiai reiškia, jog EA taikosi į panašų, dar prieš du metus Call of Duty serijoje pasirodžiusį modernios šaudyklės paveikslą.

Matyt, EA į 2010-uosius rezgia itin gudrų ėjimą, norėdama išvengti panašaus pobūdžio projekto kitais metais, nes, kaip žinia, Modern Warfare 2 pasirodė šiemet, o Infinity Ward kitais metais tikriausiai nieko neišleis.

Praėjusį mėnesį EA Games viceprezidentas, Nick'as Earl'as, kalbėdamas nutekėjusios, tačiau dar nepatvirtintos naujos Medal of Honor dalies tema, paminėjo, jog projektas atrodo "tiesiog įspūdingai".

Daugiau apie Medal of Honor tikimasi sužinoti gruodžio 12-ąją per Spike TV 2009 Video Game Awards renginį. Nedidukas, šiek tiek mažiau nei pusę minutės trunkantis video:

[youtubecom]http://www.youtube.com/watch?v=lI3rZ4dsZTQ&feature=player_embedded[/youtubecom]

gamesnation.lt

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5253 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...